• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalide :-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mvem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mvem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
307
125
63
35
İstanbul
canım öyle sıkkın ki iki gündür aglamaktan gözlerim balon gibi oldu :'(
ben erkek arkadaşımla tanisali üç yıl oldu kendisiyle sosyal medyadan tanıştık ve kendisi konyada yaşıyor ben.ise istanbulda bu zamana kadar sayılı gormusuzdur birbirimizi malesef .s ama buna rağmen çok seviyoruz birbirimizi
bu ayın sonunda gelip söz kesmeyi dusunuyolar ama ailesi çok.karışık bir aile
annesiyle babasının.sorunları var babası annesini sürekli itip kakiyor ( dövüyor)
erkek arkadasimin annesi ogluna artık dayanamayacagini bu zamana kadar onun için durduğunu söylemiş işin kötü tarafı erkek arkadaşımdan başka oğlu yok .s erkek arkadaşım istanbula gelmeye razı oldu fakat annemide getiricem diyor o kadar üzüldüm ki .s anneni istemiyorum diyemem demeye de hakkım yok zaten tek erkek çocuk ama bana emri vaki yaptı ve kalbim çok kirildi .s kadını doğru düzgün tanımıyorum ama evimde de istemiyorum ne yapicagimi şaşırdım .s benim hayalim de hiç böyle bişey yoktu ceyizimi hazırlarken bile annesi aklıma geliyor hiç bişey almak istemiyorum bütün hevesim kaçtı burda ki bagzi konusmalarida okudum hiç mi kayinvalidesiyle oturdugu için memnun olmaz .s lütfen bana bi akıl verin

Siz daha önce sevgilinizin ailesi ile bir araya geldiniz mi? Tanışma vs..

Daha ortada fol yok yumurta yok bi durun bi nefes alın gelsin tanışın herşeyi ölçüp tartarsınız.
Şimdiden evimde istemiyorum diye düşünmeye başlamışsınız bile.

Daha dur neler yasayacaksin, bunlar daha baslangic...

sozu kestik,nisani yaptik,dugun de halloldu ve annesi ile yasamaya bile basladiniz !
bi sakin olun, daha mustakbel kv gormeden nasil bu kadar pesin hukumlu olabiliyorsunuz ?

Napsin adam anasini dayakci bir kocanin eline birakip sizinle mutlu mesut bir hayat yasasin ?
Bence evlilik konusunu erteleyen ve oglan ve annesini. Bir hayat kurup oyle evlilik dusunmesini ikna edin ..
Her kayinna kotu olacak die birsey yok..
İlerde sizde kayinna olacaksiniz unutmayin..

Zor durum , Simdiden sana emri vaki yapiliyor

Sen sosyal medyadan tanismissin 100% tanimiyorsun bile Sözlünü ve Ailesini

Simdiden evimde isteniyorum diyorsun , ha hakli yanlarida var tabiki yani yeni evleniyosun ama iki kisi asla olmayacaksiniz hep 3 kisi

Bu duygularla senin yerinde olsam durur düsünürdüm madem istemiyorsun annesiyle yasamayi ozaman hic kalkisma evlilige bile bile lades deme!
Sonradan cok pisman olursun ..

Ya herseye EVET diyeceksin ve ilerde sikayet etmeyeceksin
Yada simdiden ipleri koparacaksin ..

bencilce derken ?ben ona anneni birakta gel.diye bisey demedim demem de zaten kendisine kabul ettiğimi söyledim fakat istemiyerek

Iste istemeyerek diyorsun. Istemedigini de her haliyle belli edeceksin. Istemedigini ben bile burdan anladim. Dusunce yapini degistir. Ortada magdur olan bir kadin var. Kayinvaliden olmasa bile senin bu durumda olan bir kadina yardim etmen gerekir. Ileride ona anne diyeceksin. Bu kadar kati olmamalisin.

Bence bu adamla evlenme .
Annesi dayak yerken evlenme planları yapıyor . Annesi kendisine söylemese annesini o durumdan kurtarmayacak bir de.

Bi de sorunlu bir aile , ileride size iyi davranacaklarının garantisi var mı , internetten tanıdığın biri sonuçta . Ne kadar taniyabilirsin .

Kimse kv ile yaşamak istemez . Tercih senin.

Iste istemeyerek diyorsun. Istemedigini de her haliyle belli edeceksin. Istemedigini ben bile burdan anladim. Dusunce yapini degistir. Ortada magdur olan bir kadin var. Kayinvaliden olmasa bile senin bu durumda olan bir kadina yardim etmen gerekir. Ileride ona anne diyeceksin. Bu kadar kati olmamalisin.
kim kayinvalidesiyle birlikte oturmak ister ki ? ona kesinlikle istemedigimi yansitmadim öyle bişey yapsam biliyorum ki aramız acilicak anne sonuçta .s

Bütün gün aynı evde kv birlikte yaşayacağınız için önce senin fikrini onayını alması lazım gelirdi çok bencilce düşünüyor erkek arkadaşın. Şahsen bende istemem kızım kv ile beraber yaşasın yeri geliyor ana kız sığamıyoruz anlaşamıyoruz tartışıyoruz ama sonuta benim evladım kızım ben annesiyim laflarımız acıtsada batmıyor affediyoruz mesela ama konu kv ile Gelin oldumu durum maalesef değişiyor belki rekabet gibi o eşini kv oğlunu kendi taraflarına çekmek istiyor ve sonunda da çok çirkin olaylara sözlere maruz kalıyor 1 taraf zayıf olan kaybediyor yada oğlu adil bir eş ise ortayı buluyor ama bu gerçekten çok nadir ender olanlardan onun için baştan ne istemiş olduğunu anlatki ilerde sorun olarak karşına çıkmasın Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

En basiti annenle evde sorun yasamiyor musun? Yanlis olsada annene yeri gelir sesini yukseltirsin ama kv ye aynisini yapamazsin. Sonra da icine ata ata dert sahibi olursun. Kocanla basbasa kalamicaksin, iliski yasarken aman sesim cikmasin, banyosu ayri dert. Mutfagi yemesi icmesi sonra kv yan bakti duz bakti. Ooffff..

Back
X