- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
kim kayinvalidesiyle birlikte oturmak ister ki ? ona kesinlikle istemedigimi yansitmadim öyle bişey yapsam biliyorum ki aramız acilicak anne sonuçta .s
mecbur kaldığım için kabul ettim.zaten :-( tek tesellim bütün gün kv ile gecirmeyip çalışıyor olmamAslinda kendine bir duzen oturtmadan evlenmesi yanlis. Annesinin yardima ihtiyaci var, tek birakamaz. Birakmamasi da gerekiyor zaten. Evlenmek icin aceleniz yok. Ben kendi duzenini oturt(a)mayan erkeklerin evlenmesine de karsiyim. Sonra evliligin verdigi sorumluluk altinda ezilip yarim yamalak bir evlilik surdurmeye calisiyorlar. Ayrica, kayinvalidesi ile oturmayan herkesin evliligi iyi mi gidiyor sanki? Ben o dayak yerken onunla oturmamak isteyen dusuncenizi begenmedim. Mecbur kalinca her seyi yapmak zorundasiniz.
Ikinizin de evlilige hazir oldugunu dusunmuyorum ama evleniyorsaniz da bile bile lades dersiniz. Sonradan kimseyi suclamayin.
mecbur kaldığım için kabul ettim.zaten :-( tek tesellim bütün gün kv ile gecirmeyip çalışıyor olmam
Benim kv çok ezik bir kadındı ne zaman bizde kalmaya başladı , benimle eşimin aramızı bozdu beni eşime ezdirmeye çalıştı şimdiki aklım olsaydı kv belasına hiç bulaşmazdım bende acımıştım gel demiştim ama binkere pişman etmişti beni benim evimde dünyamı zindana çevirmişti onun için ben hiç tavsiye etmiyorum beraber oturmaya mesafe olsun arada ama insanlık bitmesin ....Kadın dayak yiyip susuyorsa muhtemelen ezik biridir. Acıdım aslında ama birlikte yaşamak sizin için zor olacak illaki. Tanımadığınız iki kişiyle ortak bir yaşam alanına giriyorsunuz.
Tam bu cümleyi kuracaktım o dayak yiyen ezik tipler dediğimiz müstakbel kayınvalideler gelinle eve çıktığında gelinin ağzına eden terminatorlere donuyorlar..evlenme kızım sakın.Benim kv çok ezik bir kadındı ne zaman bizde kalmaya başladı , benimle eşimin aramızı bozdu beni eşime ezdirmeye çalıştı şimdiki aklım olsaydı kv belasına hiç bulaşmazdım bende acımıştım gel demiştim ama binkere pişman etmişti beni benim evimde dünyamı zindana çevirmişti onun için ben hiç tavsiye etmiyorum beraber oturmaya mesafe olsun arada ama insanlık bitmesin ....
Aynen kv hiçbir değeri yokken birden değişime uğruyor kıymet verdiğmdenmi yoksa nerde yanlış yaptım bilemedim ben yıkadım giydirdim pişirdim yedirdim inanki sıcak sudan soğuk suya elini sokturmadım amma zerre kadar bir iyi lafınıda duymadım oğlu işten geldi artık ne ile kv doldurdu ise hiç haberim bile yok bulaşık yıkıyırum tekme tokat daysk yedimTam bu cümleyi kuracaktım o dayak yiyen ezik tipler dediğimiz müstakbel kayınvalideler gelinle eve çıktığında gelinin ağzına eden terminatorlere donuyorlar..evlenme kızım sakın.
Benim kv çok ezik bir kadındı ne zaman bizde kalmaya başladı , benimle eşimin aramızı bozdu beni eşime ezdirmeye çalıştı şimdiki aklım olsaydı kv belasına hiç bulaşmazdım bende acımıştım gel demiştim ama binkere pişman etmişti beni benim evimde dünyamı zindana çevirmişti onun için ben hiç tavsiye etmiyorum beraber oturmaya mesafe olsun arada ama insanlık bitmesin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?