• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalide :-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mvem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kim kayinvalidesiyle birlikte oturmak ister ki ? ona kesinlikle istemedigimi yansitmadim öyle bişey yapsam biliyorum ki aramız acilicak anne sonuçta .s

Aslinda kendine bir duzen oturtmadan evlenmesi yanlis. Annesinin yardima ihtiyaci var, tek birakamaz. Birakmamasi da gerekiyor zaten. Evlenmek icin aceleniz yok. Ben kendi duzenini oturt(a)mayan erkeklerin evlenmesine de karsiyim. Sonra evliligin verdigi sorumluluk altinda ezilip yarim yamalak bir evlilik surdurmeye calisiyorlar. Ayrica, kayinvalidesi ile oturmayan herkesin evliligi iyi mi gidiyor sanki? Ben o dayak yerken onunla oturmamak isteyen dusuncenizi begenmedim. Mecbur kalinca her seyi yapmak zorundasiniz.

Ikinizin de evlilige hazir oldugunu dusunmuyorum ama evleniyorsaniz da bile bile lades dersiniz. Sonradan kimseyi suclamayin.

Kadın dayak yiyip susuyorsa muhtemelen ezik biridir. Acıdım aslında ama birlikte yaşamak sizin için zor olacak illaki. Tanımadığınız iki kişiyle ortak bir yaşam alanına giriyorsunuz.

Aslinda kendine bir duzen oturtmadan evlenmesi yanlis. Annesinin yardima ihtiyaci var, tek birakamaz. Birakmamasi da gerekiyor zaten. Evlenmek icin aceleniz yok. Ben kendi duzenini oturt(a)mayan erkeklerin evlenmesine de karsiyim. Sonra evliligin verdigi sorumluluk altinda ezilip yarim yamalak bir evlilik surdurmeye calisiyorlar. Ayrica, kayinvalidesi ile oturmayan herkesin evliligi iyi mi gidiyor sanki? Ben o dayak yerken onunla oturmamak isteyen dusuncenizi begenmedim. Mecbur kalinca her seyi yapmak zorundasiniz.

Ikinizin de evlilige hazir oldugunu dusunmuyorum ama evleniyorsaniz da bile bile lades dersiniz. Sonradan kimseyi suclamayin.

mecbur kaldığım için kabul ettim.zaten :-( tek tesellim bütün gün kv ile gecirmeyip çalışıyor olmam

Kadın dayak yiyip susuyorsa muhtemelen ezik biridir. Acıdım aslında ama birlikte yaşamak sizin için zor olacak illaki. Tanımadığınız iki kişiyle ortak bir yaşam alanına giriyorsunuz.
Benim kv çok ezik bir kadındı ne zaman bizde kalmaya başladı , benimle eşimin aramızı bozdu beni eşime ezdirmeye çalıştı şimdiki aklım olsaydı kv belasına hiç bulaşmazdım bende acımıştım gel demiştim ama binkere pişman etmişti beni benim evimde dünyamı zindana çevirmişti onun için ben hiç tavsiye etmiyorum beraber oturmaya mesafe olsun arada ama insanlık bitmesin ....

Benim kv çok ezik bir kadındı ne zaman bizde kalmaya başladı , benimle eşimin aramızı bozdu beni eşime ezdirmeye çalıştı şimdiki aklım olsaydı kv belasına hiç bulaşmazdım bende acımıştım gel demiştim ama binkere pişman etmişti beni benim evimde dünyamı zindana çevirmişti onun için ben hiç tavsiye etmiyorum beraber oturmaya mesafe olsun arada ama insanlık bitmesin ....
Tam bu cümleyi kuracaktım o dayak yiyen ezik tipler dediğimiz müstakbel kayınvalideler gelinle eve çıktığında gelinin ağzına eden terminatorlere donuyorlar..evlenme kızım sakın.

mvem mvem kv yaşamak istememen çok normal ama kabul etmen çok yanlış olmuş. Yakınınızda ona bir ev tutun. Evlenmeden önce de bu sorunu çözmelisin. Yoksa evlendikten sonra çok sorun yaşarsın

Tam bu cümleyi kuracaktım o dayak yiyen ezik tipler dediğimiz müstakbel kayınvalideler gelinle eve çıktığında gelinin ağzına eden terminatorlere donuyorlar..evlenme kızım sakın.
Aynen kv hiçbir değeri yokken birden değişime uğruyor kıymet verdiğmdenmi yoksa nerde yanlış yaptım bilemedim ben yıkadım giydirdim pişirdim yedirdim inanki sıcak sudan soğuk suya elini sokturmadım amma zerre kadar bir iyi lafınıda duymadım oğlu işten geldi artık ne ile kv doldurdu ise hiç haberim bile yok bulaşık yıkıyırum tekme tokat daysk yedim

Kv dayak yese; kocami birak ben uyuyaman evde... O yaşta kadin dayak mi yer.Kocam duyarsiz kalirsa çok rahatsiz olurum...

Öff eski günlerimi tekrar aklıma geldı yaşadıklarım .. .vallah kalbim küt küt attı:cry:

Annesi istanbula oğlu evlenince mi gelecek yoksa boşanip oğlu ile mi gelecek. . Onlar önce kendi hayatlarını kurmalı sonra sizinle olan hayatı planlaması. . Annenin bir güvencesi maaşı vs yoksa illaki oğlu ile yasayacaksa sevgilinizin 2 evi geçindirecek gücü yoksa sonuç anne hep oğlu ile yaşayacak. İyi düşünün bu ömürlük bir karar..

Siz kendi ailenizle konuşun bu durumu birlikte ortak bi karar alın bence hemen içinizi karartmayın ya

bence tam tanimadan bunlari dusunmeyin. hatta nişan, söz olaylarina bile girmeyin derim ben...

Daha doğru düzgün görüşmüşlüğünüz yok damat adayıyla bile. Siz sevgilinizi ne kadar tanıyorsunuz ki bir de ailesiyle birlikte yaşayasınız? Çok sakat iş yapıyorsunuz. Evliliği filan rafa kaldırın. O annesiyle istediği yere gidip yaşam kursun. Bir düzen oturtsun, sonra adam gibi görüşür evliliği tekrar düşünürsünüz. Daha yüzyüze bile fazla görüşmediğiniz insanlarla ne cesaret evleniyorsunuz şaşırıyorum. Sonra böyle sürprizlere şaşırmayın. Daha bilmediğiniz neler çıkacak. Evliliğe hazır görünmüyorsunuz.

İşte bu da korkunç olasılıklardan biri. İçindeki öfkenin faturasını size ödetmeye çalışması ne büyük nankörlük!

annesinin dayak yemesine razı gelip sizinle evlenerek kadını bıraksın mı dha da dayak yemesi için. çok bencilsiniz

Valla simdi ben ne soyleyim bilemedim .esimde bi evin bi oglu ve bizde kaynanala yasiyoruz ve hic mutlu degilim cunku bi erkek oldugu icin esimi benden kiskaniyor tabi her insan ayni degil bence bi tani eger ayni evde olmak istemiyorsa evinize yakin bi yerde yasasin ille yaninizda yasayacak diye bi sey yok ..

Tanimadigin bir aile tanimadigin bir adam. Cok seviyorum demissin ama iletisiminizin cogu sanal gercek hayatta bir kac defe gorustuk diyorsun. Ailevi sorunlari varken internetten tanistigi kizla hemen evlenmek isteyen erkegin ayagi yere pek saglam basmiyor gibime geldi.

Annesi babasini dovuyor ne kadar babadan nefret etse bile ileride babasi gibi davranma olasiligi cok yuksek cunku kucuklugunden beri babasi rol model olmus.

Bence siz bu isi bitirin. Cocukta insallah aklini basina alir once annesinin durumunu cozer sonra evlenme islerine girisir.

Internetle birseyler baslayip reelde devam edebilir buna sozum yok ama internette baslayip reele pek dokulememis sizin iliski.

Bir anda kendinizi hic tanimadiginiz bir ailenin icinde tanidiginizi zannettiginiz ama evlendikten sonra tanimadiginizi farkettiginiz bir kocayla bulursaniz cok uzulursunuz.

Back
X