Merhaba hanimlar. Kayinvalidemle farkli şehirlerde yaşıyoruz. O yuzden aramızda fazla bir sorun yok: ) Zamaninda gorumcemden kaynaklı bir sorun olmuştu ama çözüldü. Şimdi mesafeli yaklasiyorum. Neyse doğum yaptım. Hastaneden çıktığımda eve geldiler gorumcemle. Kaynanam hiçbir is yapmaz, sabahın nurunda kalkar. Sonra gün boyu koltukta uyuklar durur:) Millet beni ziyarete geliyor, bizimki habire uyuyor uyanıyor falan. Hastaneden geldim, dk bir gol bir,karnin çok sis hiç inmemiş dedi. Zaten zorlu bir doğum gecirmisim, daha tuvalete hiç cikamadim falan dedim ben de. Sonra bebeği emziriyorum, süt mu var ki gibi laflar ediyor. 5 gün sonra doktora gittik, topuk kani verdik. O sırada doktor muayene etti beni, sütun var bol bol emzir bebeği vs dedi. Eve geldim anlatıyorum anneme falan, kayinvalidem yattığı yerden sırf doktor sütünün olduğunu nerden anladı demek için kalkti:) Aradan 3 ay geçti şimdi tatile geldik kayinvalidemlere, bebek her ağladığında doymayor mu acaba diyip duruyor: ) Anlattigim çok basit bir hadise belki ama çok da karışıyor her şeye, mutfaktan bir tabak alsam napcan diye soruyor. Hesap vermekten de hiç hoslanan biri değilim. Artık söylediği bazı şeyleri duymamaya karar verdim, duysam da He He diyip geçiyorum. Oyle işte sizinle dertlesmek istedim.