• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba hanimlar benim derdim su kayinvalidem ne zaman evime temizlik icin bi bayan alsam onunla birlikte ayni saatte bana geliyo evimi inceliyo ya resmen kadin gelmeden evi ben temizlemek zorunda kaliyorum pis gorunce surekli laf ediyo onuda yap bu gun sunuda yap bu gun nefret ediyorum evimin duzenine karisilmasindan eve gelen bayana bile belli seyleri yaptiriyorum nasil kurtulucam bu durumdan ya yine temizlik gunum 2 gun sonra bende gelicem dedi ben sadece cam sildiricem basladi hemen perdeleri indir yika halilari kaldir dolaplari bosalt demeye bu durumu sizce nasil duzeltebilirim soylemesemde hergun arayip beni sordugu icin esimden ogreniyo esimede soyleme desem yanlis anlar biktim gercekten herseye karismasindan

Merhaba hanimlar benim derdim su kayinvalidem ne zaman evime temizlik icin bi bayan alsam onunla birlikte ayni saatte bana geliyo evimi inceliyo ya resmen kadin gelmeden evi ben temizlemek zorunda kaliyorum pis gorunce surekli laf ediyo onuda yap bu gun sunuda yap bu gun nefret ediyorum evimin duzenine karisilmasindan eve gelen bayana bile belli seyleri yaptiriyorum nasil kurtulucam bu durumdan ya yine temizlik gunum 2 gun sonra bende gelicem dedi ben sadece cam sildiricem basladi hemen perdeleri indir yika halilari kaldir dolaplari bosalt demeye bu durumu sizce nasil duzeltebilirim soylemesemde hergun arayip beni sordugu icin esimden ogreniyo esimede soyleme desem yanlis anlar biktim gercekten herseye karismasindan
Gününü değiştir kv ye zamanını söyleme
Eşinede böyle böyle olduğu için ben önceden yapmak zorunda kalıyorum vs söyleme lütfen de
Haberim yok deyiversin

Ne alaka evinizin temizlik gununu bilmesi.
Soylemeyin olsun bitsin.
Esinize de calisan kadin isine karisilmasindan rahatsiz oluyormus annen mudahale ediyormus dersiniz, o da annesine oyle soyler.

temizlikçi geleceği günü söylemeyerek ya da bugün temizlikçi gelecek,yarın gel,rahat rahat oturalım,çayımızı,kahvemizi içelim diyerek,önünü kesebilirsiniz.

Tatlı dille söyleyin kayınvalideniz temizlikciden sonra gelsin.Rahatsız oldugunuzu eşinize söyleyin.

Allah sabır versin

Temizlikçi geldikten sonraki gün gelseniz sizinle ilgilenemiyorum mahçup oluyorum de.

Allah sabir versin. Ona söylememeye calisin. Tam kaynana, basinda durup onu bunu yap der, karisir.
Temizlik günün belli olmasin, kadin sizi arayacakmis bos olursa gibisinden gecistirin.
Böyle davranan bir insandan pek anlayis beklemiyorum cünkü.
Kalbini kirmadan pembe yalanlar söyleyin gün belli degil gibisine. Kolay gelsin.

başka bir gün söyleyin kadının geleceği gnü

Bir kaç defa ''yanlışlıkla'' geleceği günleri karıştırın, belki anlar da bırakır peşinizi.

ee kadından önce sen temızledıgın zaman demıyor mu sana'' kızım ev zaten temız, temızlıkçi ne için? '' diye :KK53:
yahuu ne korkuyorsun bırak ne laf ederse etsın. temızlıkçi niçin gelır, kv bunu tam anlayamamıs mı:deli:

Sen temizliceksen temizlikçiyi niye cagiriyosunki. Kv söyle herkes işine baksın de temizlemesi için kadın çağırıyorum buda onun işi de. Herşeye karışmaya ne kadar meraklılar arkadaş

Eşiniz niye yanlış anlasın ki? bize anlattığınız gibi ona da anlatın

Back
X