Kayınvalideden bombalar

takılabilirsin konumda dert değil.

Bombalamayı yapan kayınvalide miymiş?
Konuyu okuyunca yuhhh dedim.
Çok normal cümlelerle cevap verebileceğiniz konuda karşınızdaki insanı bir dövmediğiniz kalmış.
İnsanlara karşı bu kadar saldırgan olma sebebiniz nedir merak ettim.

İnsanlarin evlerine müdahale eden, evinin huzurunu bozmaya calisan her kimse tiz kellesi ucurula.
Suc isleyen, suc islemeye tesvik eden insanlara verilen cezalar kimi zaman yeterli olmaz. Ağır hapis cezalari ve hatta idam caydırıcı cezalar arasındadır kimi ülkelerde.
Siz kayinvalideyi idam etmişsiniz. Sanırım bir daha istese de sesi çıkmaz.

Arkadaşlar büyükler de büyük olmayı bilecek biraz.Kötü söz söyleme kötü söz işitme derler .Ad koymak nedir allahaşkına baba adı anne adı geçin bunları .Yaşarken kıymet vermezler adını koyarlar .Kimse kimsenin adını koymasın çok saçma .Ana baba ne isterse koyar . Bırakın bu eski gelenekleri. Sanırsın sultan mecit sülalesi de adını koyuyorlar .

kv ile böyle konuşarak size saygılı davranmasını mı bekliyorsunuz? ya da o yaşta kadın korkacak mı sizden? sadece ona değil ki burada sizinle aynı fikirde olmayanlara da saldırgan, alaycı hatta bazen saygısız davranıyorsunuz. belki de kv yi bu raddeye siz getiriyorsunuz.

çoğu kadına kv si erkek olsun, dedesinin adı olsun der ya da imada bulunur. usturuplu şekilde "Allah sağlıklısını versin anne, isim de biz eşimle karar veririz inşallah o zaman gelince" der kapatırsınız. yok kocam bana ne sperm bırakırsa, yok tarla sürerse, yok sen doğursana... nasıl bir seviye?

Allah kv nize yardım etsin.

ben de kovulmadan gideyim, selametle.

Büyükler maaşalah bu tip konularda fazla ilgili ama iş torun bakmaya gelince çekiliyorlar kenara .Herkes kendi çocuğuna kendisi isim koysun . iki iki daha dört . Bizim Kayseride gelinler çocuklarını bile sevemez büyüklerin yanında .Saygı bu mudur allahaşkına ? Saygı göster ki saygıyı haket .

Oooooo çok sert ben eşimin yanında bunu diyeceğim kayınvalideme eşim sessiz kalamazdı bu duruma aynı şekilde eşim de anneme böyle bir konuşma biçimi olsa eminim tepki gösterirdim

Oooooo çok sert ben eşimin yanında bunu diyeceğim kayınvalideme eşim sessiz kalamazdı bu duruma aynı şekilde eşim de anneme böyle bir konuşma biçimi olsa eminim tepki gösterirdim
kayınvalideniz peki size üsturupsuz bi şekilde konuşsa eşiniz kayınvalidenize sessiz kalırmıydı.

anlatamadım galiba ben zaten zamanında hayırlısı v.s. laflarını çok söyledim, yeri geldi sessiz kaldığımda çok oldu, ilk kez lafı edilipte bu şekilde cevap verilen bir konu değil.

ben mi saldırganım kime göre bana saldıranlara göre mi. komik.

erkeklerde haklı valla şu konuşmalara bakıyorumda, annesine sessiz kalsa suç, konuşsa suç. istenen ne anlamadım ki. buysa neden dert yanılıyo.

Erkek annesine de eşine de "dur" diyebiliyorsa ben dert yanmam.
Ama eşi annesinin tepesine biner, annesi de eşinin tepesine binerse ve erkek hala konuşmazsa ondan dert yanarım.

Erkek annesine de eşine de "dur" diyebiliyorsa ben dert yanmam.
Ama eşi annesinin tepesine biner, annesi de eşinin tepesine binerse ve erkek hala konuşmazsa ondan dert yanarım.
anne dur dediği halde hala tepeye binerse kayınvalide, sanırım benim eş gibi oluyo.

Bence bu konuşmadan sonra kayınvalideniz sizle hala görüşmeye devam ediyorsa eşinizi çekip kenara sizi şikayet etmiyorsa iyi kayınvalide gerçekten...
Biraz empati yapmayı deneyin ve 20-25 sene sonrasında en küçük bir sözden gelininizin sizi bu şekilde rencide ettiğini düşünün.
Hayatta en çok inandığım şey: İnsan ne ekerse onu biçiyor

yok yok çok güzel şikayet eder, rencide falan olmadı merak etme, az önce aradı, akşam teyzen (eşimin teyzesi) basur olmuş ziyarete gidicez, gelin diyo.:))

resmen uydurmuş asıl ölenin adını konulur.sert olmuş evet ama haketmiş.

iyi KV değil salak KV bence.abuk subuk konuşmalara gerek var mı? bu lafları işitmeye ? kaşınmıyor mu?

Kayınvalideden bombalar değilde novelll den bombalar olmuş resmen

konu sahibesi cevap verme hakkini kullaniyor adi saldirma oluyor
ama yorum adi altinda yargilamak terbiyesiz saygisiz demek yorummu oluyor?

yatak odasina girip cekmecesini karistirip prezervatifleri almasi normalmi?
erkek olsun babasinini ismi olsun demek normalmi?

bir kadina hamile olsun olmasin erkek olsun kiz olsun diye ismarlama konusmak ne kadar
kirici ve uzucu.. ben hamileyim (iki kizim var) bu sefer erkek olur insallah demelerine fitil oluyorum
ismide hazirdir kesin ! cok isteyen kendisi dogursun

kocasi bile bir sey demedigine gore bence ortada kirici bir durum olmamis sadece had bildirme olayi olmus
iyide olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…