Kayınvalideden bombalar

sende dert etme o zaman ...
bak hem bence bu laflar bir kadın olarak sana yakışmıyor düşme onun seviyesine
yarın bir gün inşallah sende kayınvalide olucan alma kimsenin ahını..

vicdanlı bin insanım arkadaşım, ama valla bıçak kemiğe dayanınca böyle olmuyo.

Bazı k. Valideler gerçekten sabrını taşırıyor insanın 1 say 2 say kadın laf sokmaktan acık arayıp yüZüne vurmaktan başka bişi bilmiyor,e o oğlunun hatırı için susmuyosa gelin nereye kadar sussunki
Bazıları hak ediyo bi yerde artık dur demesini bildirmek lazım ,yerli yersiz ulu orta konuşmalar yapabılıyolar

ya inanırmısın ben utandım yaptıklarından kendi utanmadı, yatak odama kadar her bişeyi milletin ağzına sakız yaptı, kayınvalide resmen beni malzeme etti eşimin teyzelerine, herkes utanmadan her lafı söyler oldu, sus sus nereye kadar

Annecim kusura bakmayin ama bebegin ismini koyma hakki anne ve babaya aittir ( hatta dinimize gore babanin güzel bir isim koymasi üstüne düşen vazifedir) kiz mi olur erkek mi olur onu da biz degil allah bilir

annem işleri var çalışıyorlar .... hanım bunda can sıkacak ne var dedid dedi durdu, ne desin kadın.
haklısın ama sen genede onun seviyesine inme canım.
sana yakışmıyor Rabbime havale et en güzel ceza da ödül de onda...

Annecim kusura bakmayin ama bebegin ismini koyma hakki anne ve babaya aittir ( hatta dinimize gore babanin güzel bir isim koymasi üstüne düşen vazifedir) kiz mi olur erkek mi olur onu da biz degil allah bilir
dedim arkadaşım dedim zamanında çok dedim, bu konu ile ilgili ilk lafı değil bu.

haklısın ama sen genede onun seviyesine inme canım.
sana yakışmıyor Rabbime havale et en güzel ceza da ödül de onda...

aman allah a havale et falan aman başına kötü bişey gelsinde istemem üzülürüm. yerinde iyi olsun banada karışmasın kafi

Bi dur demenin vakti gelmiş ,bende anlatsam roman olur ,bebek değil benim konum başka seyler ama insanın canını yakıcak cinsten ama bu türler sen ne dersen de düzelmeZ yüzsüZce devam eder konuşmaya
Ama şunuda bil eşin annesini biliyo olsada en ufak haklı gördüğü konuda seni ezer geçer annesini tutar ,annesi konussun dursun ,sen eşinin yanında asla kötü bi cevap verme ,hatta konuyla ilgili sonrasında annen şöle böyle diye yorum yapma içindebyaşa bazı şeyleri ,bı anda ama sende anneme böyle demiştin tarzında laflar duyabılırsın

doğrudur arkadaşım, senin benden deneyimin daha fazladır haklısındır saygı duyarım, yarın birgün ne olur bilemem. evet inan bitmiyo tarzı bu ise devam ediyo gidiyo, benim kayınvalide inan hiç o lafları işitmemiş gibi söylemeye devam eder.

yorumları okumadım ama bu nasıl uslup ya, çok ayıp etmişsiniz, eşiniz size bişey demedi mi, ayyy yazık kaynanaya,yani kaynanam bana düşman desenizde kadın haklı size düşman olmaya, gerçi Allahın sopası yok eden bulur

yazık mı hı hı ne demezsin

Bazı üyeler kötülüğe kötülükle, saygısızlığa saygısızlıkla cevap verilmez demişte, bazı insanlar anlamıyor bundan.

Sessizliği eziklik, saygıyı pasiflik olarak algılıyorlar. Çekmeceni karıştıran, özel hayatına müdahale eden, eşinle özelini akrabalarının ağzına malzeme eden ve seni ailene şikayet eden bir kayınvalideden bahsediyoruz burda. Az bile söylemişsin.

Zaten ben anlamıyorum bu saygı meselesinin neden bu kadar ciddiye alındığını. Yanlış anlaşılmasın, bende insanlarla ilişkilerimde saygıyı ön planda tutarım. Ama bazen insanlar hadlerini aşıyorlar ve bir yerde dur demek gerekiyor. Anlamıyorlar asaletten.

Yapabileceğin başka bir şey yokmuş. Fakat dikkat et de eşinde sırtını dönmesin sana. Erkeklere belli olmuyor malum.

idolümsün kiz
Iyi demissin bence. Saygi hakedene gosterilir bence. Saygi gormedigine ne kadar saygi gosterebilir ki insan. Bi yere kadar. Bir yerden sonra anladigi dilden konusmaya baslarsin.
Ya bi de demis ya bizde yasayanin ismi konur ölünün degil diye, keske diyeydin ki bi gun o da olmeyecek mi yine ölünün ismi olacak o zaman. Iyice bozulurdu o zaman. Neyse artik cocougun olsa bile isim mevzusuna karisamaz soylediklerinden sonra. Dun bi kadincagiz konu acmisti isimle ilgili aglayip duruyorum demisti uzuldum ona. Oyle olsa daha mi iyi yani.

başlık yanlış olmuş,kaynanamın bombasına benim bombardımanım olmalıymış

yalnız hayret ettim.aynı benim eltimin cümleleri.eltimden ders mi aldın diyesim geldi

yalnız benim eltim 35 sene önce ilkokuldan mezun olmuş,hiç bir sosyal hayatı olmayan,vaktini kendi evi ile annesinin evinde geçiren biridir.bilemiyorum artık

neyse konumdan çık demeden gidiyorum,selamaetle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…