sende dert etme o zaman ...
bak hem bence bu laflar bir kadın olarak sana yakışmıyor düşme onun seviyesine
yarın bir gün inşallah sende kayınvalide olucan alma kimsenin ahını..
gitme arkadaşım bu kadar seni sinir ediyorsa,boşver kimse için sinirlerini bozmaya gerek yok...vicdanlı bin insanım arkadaşım, ama valla bıçak kemiğe dayanınca böyle olmuyo.
o ayrı bi konu olur bak şimdi haftada 2 gitmezsem annemi arar şikayet eder.gitme arkadaşım bu kadar seni sinir ediyorsa,boşver kimse için sinirlerini bozmaya gerek yok...
aaaa ne münasebet annenizi aramak ya anneniz de keşke ona bir fırça atsa kızımı sıkma gelsin o zaman diyeo ayrı bi konu olur bak şimdi haftada 2 gitmezsem annemi arar şikayet eder.
ya inanırmısın ben utandım yaptıklarından kendi utanmadı, yatak odama kadar her bişeyi milletin ağzına sakız yaptı, kayınvalide resmen beni malzeme etti eşimin teyzelerine, herkes utanmadan her lafı söyler oldu, sus sus nereye kadarBazı k. Valideler gerçekten sabrını taşırıyor insanın 1 say 2 say kadın laf sokmaktan acık arayıp yüZüne vurmaktan başka bişi bilmiyor,e o oğlunun hatırı için susmuyosa gelin nereye kadar sussunki
Bazıları hak ediyo bi yerde artık dur demesini bildirmek lazım ,yerli yersiz ulu orta konuşmalar yapabılıyolar
annem işleri var çalışıyorlar .... hanım bunda can sıkacak ne var dedid dedi durdu, ne desin kadın.aaaa ne münasebet annenizi aramak ya anneniz de keşke ona bir fırça atsa kızımı sıkma gelsin o zaman diye
haklısın ama sen genede onun seviyesine inme canım.annem işleri var çalışıyorlar .... hanım bunda can sıkacak ne var dedid dedi durdu, ne desin kadın.
dedim arkadaşım dedim zamanında çok dedim, bu konu ile ilgili ilk lafı değil bu.Annecim kusura bakmayin ama bebegin ismini koyma hakki anne ve babaya aittir ( hatta dinimize gore babanin güzel bir isim koymasi üstüne düşen vazifedir) kiz mi olur erkek mi olur onu da biz degil allah bilir
haklısın ama sen genede onun seviyesine inme canım.
sana yakışmıyor Rabbime havale et en güzel ceza da ödül de onda...
Bi dur demenin vakti gelmiş ,bende anlatsam roman olur ,bebek değil benim konum başka seyler ama insanın canını yakıcak cinsten ama bu türler sen ne dersen de düzelmeZ yüzsüZce devam eder konuşmayaya inanırmısın ben utandım yaptıklarından kendi utanmadı, yatak odama kadar her bişeyi milletin ağzına sakız yaptı, kayınvalide resmen beni malzeme etti eşimin teyzelerine, herkes utanmadan her lafı söyler oldu, sus sus nereye kadar
doğrudur arkadaşım, senin benden deneyimin daha fazladır haklısındır saygı duyarım, yarın birgün ne olur bilemem. evet inan bitmiyo tarzı bu ise devam ediyo gidiyo, benim kayınvalide inan hiç o lafları işitmemiş gibi söylemeye devam eder.Bi dur demenin vakti gelmiş ,bende anlatsam roman olur ,bebek değil benim konum başka seyler ama insanın canını yakıcak cinsten ama bu türler sen ne dersen de düzelmeZ yüzsüZce devam eder konuşmaya
Ama şunuda bil eşin annesini biliyo olsada en ufak haklı gördüğü konuda seni ezer geçer annesini tutar ,annesi konussun dursun ,sen eşinin yanında asla kötü bi cevap verme ,hatta konuyla ilgili sonrasında annen şöle böyle diye yorum yapma içindebyaşa bazı şeyleri ,bı anda ama sende anneme böyle demiştin tarzında laflar duyabılırsın
o zaman ona bol bol dua et canım bence en güzel çıkış yolu buaman allah a havale et falan aman başına kötü bişey gelsinde istemem üzülürüm. yerinde iyi olsun banada karışmasın kafi
Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni
:) inşallah düzelir,o zaman ona bol bol dua et canım bence en güzel çıkış yolu bu
yorumları okumadım ama bu nasıl uslup ya, çok ayıp etmişsiniz, eşiniz size bişey demedi mi, ayyy yazık kaynanaya,yani kaynanam bana düşman desenizde kadın haklı size düşman olmaya, gerçi Allahın sopası yok eden bulur
idolümsün kizBu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?