Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni
iyi demişsin ağzına sağlık..sanki yaşayan ölmeyecek..kaynana milletinin çoğu böyle kıskançtır..senin anne babanın adını bile doğuracağın çocuğa vermeni kıskanırlar..evli olduğum kişinin aileside böyle..Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni
valla burda ki bayanların çoğunun hoşuna gitmedi.iyi demişsin ağzına sağlık..
benim aileme gitmeme bile laf eder, kadın evlenince artık kocasının tarafı ile olurmuş öyle dedi, bende ama sen kayınvalidene bayramdan bayrama belki gidiyosun hep annen ve kardeşlerinlesin dedim, kaldı, e gelde buna bişey söyleme.iyi demişsin ağzına sağlık..sanki yaşayan ölmeyecek..kaynana milletinin çoğu böyle kıskançtır..senin anne babanın adını bile doğuracağın çocuğa vermeni kıskanırlar..evli olduğum kişinin aileside böyle..
kim olursa olsun bu bana laf diyen önce dönüp bi kendisine bakması lazım, kayınvalide bile olsa bu böyle.benim aileme gitmeme bile laf eder, kadın evlenince artık kocasının tarafı ile olurmuş öyle dedi, bende ama sen kayınvalidene bayramdan bayrama belki gidiyosun hep annen ve kardeşlerinlesin dedim, kaldı, e gelde buna bişey söyleme.
Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni
off çok beğendim iyi demişsin, o ne öyle erkek olsun kayınpederin ismi olsun... şimdiden yer yapıyor, bak ses çıkaramayanlar nasıl ezilip ağlıyorlar.
Erkek de seçerek belirlemiyor yalnız.Biyoloji okumadınız mı erkeğin kromozomu belirler bebeğin cinsiyetini, sanki benim elimde, bilgisini tazeledim
neden susmalıyımşaşkınlık içersindeyim... susması gereken sensin aslında bu durumda bence ama..
Erkek de seçerek belirlemiyor yalnız.
Ne olursa olsun kendinizi tarla yerine koymanız da komik.
siz ne dense denilsin susacaksınız demek . Sizi tebrik ediyorumşaşkınlık içersindeyim... susması gereken sensin aslında bu durumda bence ama..
paylaşmak mı, ne alaka annesinin yeri ayrı benim yerim ayrı. küfretse de öylemi tamam sğl:):) ne denilse dense susulmaz, ancak bu şekilde de konuşulmaz. karşıdaki küfretse, sevdiğim adamı benimle paylaşan paylaşabilen insana bu şekilde konuşmam. KÜÇÜKLÜĞÜMÜ BİLİRİM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?