Kayınvalideden bombalar

[QUOTEgelininizde, post: 36847002, member: 616912"]hakedersem gelinimde etsin büyük konuşmak falan değil, hakedersem etsin.[/QUOTE]
Siz çok iyi kayinvalide olduğunuzu düşünürsünüz ama gelin bu sizin bi yanlış sözünüz veya hareketiniz size tavır almaya yeter. O da hak etmeseydi der. Kaynananizin davranışları doğru değil ama kusura bakmayın da sizin de seviye yerlerde. Siz kendinize yakistiriyomusunuz söylediğiniz sözleri.

lafı iy koymuşun da eşin bişi demiyo mu?..
o da sesini çıkarmıyosa bence bu ilişkide sen mağdur değil ezen tarafsın..

Kv'den değil senden olmuş bombalar. Tavrınızı yine koyabilirdiniz ama bu cümlelerle değil.
Ne demek sen doğur da koy.
Edep biraz.

iyi demişsin ağzına sağlık..sanki yaşayan ölmeyecek..kaynana milletinin çoğu böyle kıskançtır..senin anne babanın adını bile doğuracağın çocuğa vermeni kıskanırlar..evli olduğum kişinin aileside böyle..

benim aileme gitmeme bile laf eder, kadın evlenince artık kocasının tarafı ile olurmuş öyle dedi, bende ama sen kayınvalidene bayramdan bayrama belki gidiyosun hep annen ve kardeşlerinlesin dedim, kaldı, e gelde buna bişey söyleme.

kim olursa olsun bu bana laf diyen önce dönüp bi kendisine bakması lazım, kayınvalide bile olsa bu böyle.

bir kez olsun şöyle cevap veremedim ya, yanarım yanarım ona yanarım....
valla tebrik ederim ezdirmiyorsunuz kendinizi...biz olsak ağzımızı açamayız, ondan sonra sabaha kadar uyku tutmaz sinirden....

:) ne denilse dense susulmaz, ancak bu şekilde de konuşulmaz. karşıdaki küfretse, sevdiğim adamı benimle paylaşan paylaşabilen insana bu şekilde konuşmam. KÜÇÜKLÜĞÜMÜ BİLİRİM...
paylaşmak mı, ne alaka annesinin yeri ayrı benim yerim ayrı. küfretse de öylemi tamam sğl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…