Kayınvalideden bombalar

eş değer olsun diye değil,kadın ve erkek farkı için yazdım.

Ben de onun için diyorum ki, kadın erkek farkını gösterebilmeniz için koşulların aynı olması gerekmiyor mu? İkisi benzer olaylar değil ki karşılaştırılsın.

Kızmakta çok haklısın ama tepkin sert olmuş.
Konuşsun o, sen bildiğini okursun zamanı gelince. Eşinin annesi sonuçta saygılı olmak gerek. O saygılı değil anladım ama sen hanımefendiliği elden bırakma bence.
Eşin bir şey demedimi sana peki? Benimki olsa varya mahveder beni:)

annesini uyardı, bana da boşver konuşsun konuşsun dursun dedi.

kocan zaten arkandaymış anasını susturup sana bosver diyomuş
ne diye kadını ezmeye calısıyorsun
neyin egosu neyin hıncı bu
laflar cok seviyesiz
cok biyoloji hatırlatmak istiyosan hasat masat diyecegine cinsiyeti erkek belirler hayırlısı deseydin
isim içinde bunlar için erken ben babamın ismini düşünüyorum bakalım zamanı gelince diyebilirdin
çok istiyosan bi tane doğur demek.. ayıp yaw

yok çok kez dedi ve bende çok kez söyledim bak böyle böyle hayırlısı olsun diye, ama bi zaman sonra dayanamıyo insan.

K.v. nin yaptığı hangi şiddet grubuna giriyor?

Onun yaptığı terbiyesizlik bu bir gerçek fakat terbiyesizlik yapan insana verilen tepkide terbiyesizce olursa kusura bakmayın ama bayan haklıda olsa haksız duruma düşer..Dilinize sahip olamıyorsanız susacaksınız..Ve karşısındaki eşinin annesi..Çok merak ediyorum aynı tepkiyi acaba kendi eşi verseydi ne yapardı ?

Yanıtların hangisi terbiyesizlik anlamadım.
K.v. tutumu; Ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş.
Gelinin yanıtı; Ismarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur.

K.v. tutumu; Çocuk, kocasının (baba dedesi) ismini taşımalı.
Gelinin yanıtı; isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım.
Olağan gelin kaynana diyaloğu. K.v. beklentilerini dile getirmiş.
Gelin de bu beklentilere karşı şahsi düşünlerini belirtmiş.
Üstelik K.v. sınırları aşarak çocuklarının yatak odasına (mahremine) izin almadan girebilme, çekmece içindeki
kondoma kadar uzanabilme hadsizliğini sergilemişken, gelinin sınırlarını hatırlatmasının neresi yanlış?

''Aklına geleni söyleyen aklına gelmeyeni işitir.''

Ağzına sağlık, öperim

Çok doğru tesbit.

Bu arada kv ye yaşı büyük diye sevgili eşlerimizin anacığı diye saygı gösterilmelidir. Ama bazısı da bir bakıyorsun tip yaş almış. Duygusal zekası yerlerde sürünüyor. Bir bakıyorsun, oğlum oğlum diye peşinde koştuğu adamı mutsuz etmek pahasına gelinle uğraşmalar, hadi ondan geçtim madem yatak odasıma karışacaktın,
o zaman evlendirme oğlunu. Turşusu kur. Yada ona göre böylesine üstünde otorite kurabileceği bir kız al. mutlu mesut bir evde yaşa.

Kim olursa olsun gidince özel hayatını didiklemeye hakkı yok. Aferin, bacım konuş sen. başıma gelse, söyleyeceklerim burdan aya yol olur.

Bence de çok iyi olmuş,herkes haddini bilsin.
Bu kvler böyle işte ağzının payını vermezsen cesaretleri artıyo.biz yandık sen yanma,yapıştır cevabı.
Saygı göstercem diye saygı göremiyoruz biz,her şeyimize burnunu sokmaya çalışıyolar..saygı isteyen insan saygı göstersin önce..anaysa çocuğunun yuvası mutlu huzurlu olsun diye dua etsin,her delikten çıkmasınlar.

sana yapilan geri kafalik ,cehalet ,gelismemislik canim ..onun seviyesine inmektense sessiz kal allaha havale et.bebegin cinsiyetinin erkegin sperminden olustugunu bilemeyen ve cehaletle kalp kiran buyuklerimiz cok var maalesef

Ben benzer bir durumda sadece çileyi çeken benim, niye ismini ben koyamıyorum anne diyebilmiştim.o bile bana fersah fersah dönmüştü.iyi cesaret valla.kocanız bir şey demedi mi?
Ben onu da diyemiyorum, daha hamile bile değilim ama adı belli çocuğumun Allahtan güzel bi isim düşünmüş

II yapmışsın en nefret ettigim sey sanki cocugu onlara doguruyorsun bide isim koyuyor ne cevap verdi onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…