- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
Sen bakma onlara çoğu üç günde vir tok kv bana bunu dedi ezildim tok görümcem ben yokken odama girmiş de KP ye haplarımı söylemiş gıcık oldum. Yok hepsi bir beni çocuk için sıkıştırdı. çocuğuma vefat eden bilmem kimin adını zorla koydular ben zaten baştan taviz verdim. Çok pişmanım. Ama çok da vericiyim. Ben şimdi ne yapayım. Diye başlık açıyor.valla buezildim. Bayanların çoğunun hoşuna gitmedi.
kendim söylemiş gibi rahatladım resmen.Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni
Sen bakma onlara çoğu üç günde vir tok kv bana bunu dedi ezildim tok görümcem ben yokken odama girmiş de KP ye haplarımı söylemiş gıcık oldum. Yok hepsi bir beni çocuk için sıkıştırdı. çocuğuma vefat eden bilmem kimin adını zorla koydular ben zaten baştan taviz verdim. Çok pişmanım. Ama çok da vericiyim. Ben şimdi ne yapayım. Diye başlık açıyor.
Demek ki bam teline basılınca, aynı yöntemle cevabı yapıştırmak lazım...
olsun zararın neresinden dönersen kardır.keşke vakti zamanında konu sahibi gibi olabilseydim imrendim resmen
Zor o birazÇok kaşınma
Patlatıverir o bombayı
Valla annem böle laflar etmez, milletin yatak odasına müdahale gibi saygısızlığı olmaz, olsa DAHI eşim böyle bi laf etse, eee hakettin anne derim, büyükte nerde duracağını bilecek,NETO sizin büyüğünüz eşinizin annesi sizin eşiniz kalkıp annenize bu tarz laflar etse kızmaz mısınız bir de eşinizin yanında demişsiniz çok istiyorsan bir tane doğur ne biçim bir laftır yani ama tabii sizin kaynananıza her türlü saygısızlığı yapma hakkınız var, eşiniz yapsa kıyamet kopar. Bu konularda sessiz kalsanız eşinizle zamanı gelince karar verirsiniz zaten öyle kendi babamın ismini koyucam, sen doğur istiyorsan filan çirkin şeyler yüz göz oluyorsunuz ve aranızdaki saygıyı yitiyorsunuz yüz yüze bakıyorsunuz sonuçta alındıysan eşine dersim o annesini uyarır. Siz de doğmadan don biçmişsiniz o zaman.
Mahremim daha ötesi var mıValla annem böle laflar etmez, milletin yatak odasına müdahale gibi saygısızlığı olmaz, olsa DAHI eşim böyle bi laf etse, eee hakettin anne derim, büyükte nerde duracağını bilecek,NET
Aynen öyle sızlanmaları neden acaba kayınvalide kayınvalide diye, sesini çıkarsan suç çıkarmasan suçKaynana sempatizanı nekadar çokmuş :)
Sokaktan geçen adamın adını koyarım kpin adını koymam
Isim meraklıları 50 yane doğursalar tüm sülalesinin ismini koyarlar kafaları hiç çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?