Kayınvalideden bombalar

valla buezildim. Bayanların çoğunun hoşuna gitmedi.
Sen bakma onlara çoğu üç günde vir tok kv bana bunu dedi ezildim tok görümcem ben yokken odama girmiş de KP ye haplarımı söylemiş gıcık oldum. Yok hepsi bir beni çocuk için sıkıştırdı. çocuğuma vefat eden bilmem kimin adını zorla koydular ben zaten baştan taviz verdim. Çok pişmanım. Ama çok da vericiyim. Ben şimdi ne yapayım. Diye başlık açıyor.
Demek ki bam teline basılınca, aynı yöntemle cevabı yapıştırmak lazım...

Îyî güzel demişsin canım beğenmeyenler kendi söyleyemedikleri için beğenmediler bence :)
Böyle konuları kocanla konuş kv ne isminden cinsiyetinden. ?
Kocamda evlenmeden önce babasının ismi die tutturmuştu babası yaşıyo kocama yaşayan babasının ismini koymuş onada işlemiş
Bunun için başkasıyla evlenmen lazım dedim bastırdım vazgeçti

kendim söylemiş gibi rahatladım resmen.
tebrik ederim.
isim konusunda kesinlikle taviz verme. ben de şimdi 2. bebeğimi düşünüyorum. Erkek olursa babamın adını koyacağım inşallah,babam 3 ay önce vefat etti.
Yani can düşmanım olan kpederin adı aklımdan bile geçemez.

keşke vakti zamanında konu sahibi gibi olabilseydim imrendim resmen

seboşşşş
bir kvalide konusunu sensiz olmaz..
neredesin yoktun kaç zamandır.

pek bi gülesim geldi valla
ve halen kahkaha atıyorum
oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olurgüzel cevapmış

ay çok güldüm ya bombayı kayınvalden değilde sen patlatmışsın.normalde bu kadar laf söyleme derdim çünkü ne olursa olsun eşinin yanında oldugun için eşin kırılabilir ama yaptıklarını hak eden insanlarda var.yaşadığım için biliyorum ben söyleyemiyorum ama sen yazdıkça kendim söylemiş gibi oldum

Benim babamda anneme sormadan kardeşimle benim adımı dedemin ve babaannemin adı diye koymuş. Ve ismimden nefret ediyorum!!!!!!

Hazır konusu geçiyorken söyleyeyim dedim. İğrenç bi gelenek. Değiştircem ismimi az kaldı. Ha bi de babaannemden nefret ediyorum, benim için nasıl bir eziyet olduğunu düşünün artık!!!!!!!

Cok iyi yapmışsın hakediyolar kaynanalar benim iki eltim var kaynanada diyo ki diğer gelinlerimin ilk çocuklarinin adlarini ben koydum anla iste yani onuda koycam cevap vermedim icimden soylendim bsska isim yoktu sen 9 ay karninda tasi hastalan acisini cek sonra gelsin kaynananan koysun adini cok istiyosa kendi dogursun koysun bu kadar

Ya benim eltim de ogluna babasinin adini vermek istemis. O da babasini kaybetmis. Kocasi gidip nufusta kendi babasinin adini yazdirmis gizlice. Eltim cok uzulmus. Anlatirken bile kotu oldu kadincagiz. Ustelik diger kardesi zaten koymus babasinin ismini. Tekrar onunda koymasina gerek yokken. E kizi da var o da annesinin ismi. Cok bencil yaratiklar bunlar. Kadin dokuz ay tasisin, o dogum acisini ceksin, bi ismini bile koyamasin. Omur boyu da o baksin. Cahiliye donemi adetleri bunlar.

O sizin büyüğünüz eşinizin annesi sizin eşiniz kalkıp annenize bu tarz laflar etse kızmaz mısınız bir de eşinizin yanında demişsiniz çok istiyorsan bir tane doğur ne biçim bir laftır yani ama tabii sizin kaynananıza her türlü saygısızlığı yapma hakkınız var, eşiniz yapsa kıyamet kopar. Bu konularda sessiz kalsanız eşinizle zamanı gelince karar verirsiniz zaten öyle kendi babamın ismini koyucam, sen doğur istiyorsan filan çirkin şeyler yüz göz oluyorsunuz ve aranızdaki saygıyı yitiyorsunuz yüz yüze bakıyorsunuz sonuçta alındıysan eşine dersim o annesini uyarır. Siz de doğmadan don biçmişsiniz o zaman.

Valla annem böle laflar etmez, milletin yatak odasına müdahale gibi saygısızlığı olmaz, olsa DAHI eşim böyle bi laf etse, eee hakettin anne derim, büyükte nerde duracağını bilecek,NET

Kaynana sempatizanı nekadar çokmuş :)
Sokaktan geçen adamın adını koyarım kpin adını koymam
Isim meraklıları 50 yane doğursalar tüm sülalesinin ismini koyarlar kafaları hiç çalışmıyor

Kaynana sempatizanı nekadar çokmuş :)
Sokaktan geçen adamın adını koyarım kpin adını koymam
Isim meraklıları 50 yane doğursalar tüm sülalesinin ismini koyarlar kafaları hiç çalışmıyor
Aynen öyle sızlanmaları neden acaba kayınvalide kayınvalide diye, sesini çıkarsan suç çıkarmasan suç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…