Kayınvalideden bombalar

biz kadınlar çok çaçaronuz.bir tanıdığım kızını evlendirdi.damadına ve kızına ben hemen anneanne olmak istemiyorum çocuk yapmayın dedi.damak kızardı bozardı,sesini çıkarmadı.daha sonra eşine annene söyle bizim yatak odamıza karışmasın diyebildi.şu anda çok tatlı bebekleri var.

ay biz türk kadınlarının egolarını birleştirsek atom bombasından fena olur. konu sahibini beyenmeyen okumasın yazmasın. çen çen laf yarıştırma işini anlamıyom hiç neyse...
novellcim azına sağlık. bazı insanların anladığı dil bu. eminim bu çemkirme levılı belli bir zamanın ürünüdür.
keza ailesinden böyle saçmalıklar görmeyen insanlar tuhaf kv kp re denk gelince azıcık dişini göstercek yoksa gıkını çıkartmazlar adamın.
ben prezervatif muhabbetinde çırgarı çıkarırdım. zavallı annecim yanlışla çekmecede gördü prezervatifi. utancından giremedi kadın bidaha yatak odasına. ona da ben dediydim anne şunları çekmeceye koyarmısın diye.

Vallahi ne level hemde, düşünsene 2 yıllık evliyim, hiç abartmıyorum ilk günden beri kayınvalide, kayınvalidenin kızkardeşleri, annesi etti mi sana 6 kişi, bir yılda 365 gün, 2 yıl dersek 730 gün, ve bu 6 kişiden hergüm işit çarp 6 ile en az 4380 kez işitmişimdir, ne leveli valla

valla benim bi tanıdığım biri var te uzaktan ama sadece haberi gelir. kız bi nişan attı önceki kayınvalidesi hiç bi dediğini yapmadı bunun, kızın hiç azını açtırmıyolardı hanım da bi kız diye biliyoduk. kız attı nişanı sonra başka bi oğlanla nişanlandı. yeni kv desi de melek yani kadın iyi niyetli nasıl pervane kzın etrafında. ama kız kadını resmen hayatından bezdirdi. çaçaron olan baştacı, hanım olan dilsiz hizmetçi.

K.valideniz ne kadar tuhaf konuşmuş olsada sizin üslubunuzda hiç hoş degil

evet doğrudur..hep böyle olur nedense..

Gayet normal cevaplar vermissin. Saygisizlik falan degil.

Cok iyi demişsin hakettiği cevabı vermezsen hep ezilirsin insanlar tarafından. Ne demek dogum kontrol hapına el koymak ya sapık kadın insanların ozel hayatına kimse karışamaz siz istediğiniz zaman zaten cocuk yaparsınız ona noluyor?

Canimm kayinvalidene nasil davranirsan oda sana oyle hitap edeer biraz saygisizlik olmus bana göre daha yumuşak sekilde anlat bak sonra esinle aran bozulabilir

Güzel bir örnek olmuş yalnız kızın annesi zorla prezervatif taktırmaya çalışmadıysa, eşdeğer bir örnek gibi gelmedi bana, değil mi?

Aslinda gelinden bombalar olmus, osadece ateslemis gencler zaman cabuk gecer bir bakmisiniz sizde kaynana olmusunuz, kizlar kendi annenizle cokmu iyi anlasisiyorsunuz
Lütfen sagyiyi kaybetmeden

Güzel bir örnek olmuş yalnız kızın annesi zorla prezervatif taktırmaya çalışmadıysa, eşdeğer bir örnek gibi gelmedi bana, değil mi?
eş değer olsun diye değil,kadın ve erkek farkı için yazdım.

Ilk basta cok saygisizca geliyor okuyunca, ama daha sonra dogum kontrol hapina filsn bile karistigini okuyunca hak ettigini dudundum...akil versin, nasihat etsin, isteklerini siralasin ama bu sekilde yspmasaydi.. Sanki yenisini alamiycaksiniz... Tovbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…