Kayınvalideden bombalar

. Kayınvalidemi tanısan böyle demezdin, aman öylesini tanıma derim
Bence bu tarz bi Cevap verdiyseniz kayinvalidenizden asagi Kalir yaniniz Yok.. tarlaya ne ekersen onu bicersin , Cok istiyorsan kendini dogur.... Bu laflar Cok saygisizca.. kendinize yakistiriyorsaniz ne diyeyim artik.... Ben olsam asilligimi korurdum..

Uslubunuz cok saygisiz...
Hakli olsaniz bile daha duzgun bir sekilde ifade edebilirdiniz...

Öyle bi derdim olsa anlamında dedim, tepki alıcam korkusu ile ne laf çevircem iyi oku

Haha kavınvalideniz bence Stalin'in kadın şubesi, Lenin falan naif kalır. Örnek resim:

Bebeğinizi mıncırıyorum müsadenizle..:) İyi geceler.

Reactions: 2k1

Bence siz relax olun.

Kimse size uykunuzdayken falan çocuk dölletecek değil, malum siz istemeden olmuyor o işler.

Zorla ad da koyamazlar, kaldı ki doğmamış çocuğa don biçen sadece kv değil; siz de olmayan bebeğin ad kavgasına girmişsiniz.

Böyle oldum resmen. Bırakın kayınvalideyi ben eşimle bile bu tarz konuşamam.
Dilinizin kemiği yok gerçekten.
Sana dese erkek olsun, adı da eşinin adı olsun, her Allah'ın günü kendisi(kayınvalide) onun kızkardeşleri, annesi bebek sorsa, burayı geçtim, bi de yatak odanı karıştırıp doğum kontrolü çantasına atsa, o bunları yapsa saygısız olmasa ben saygısız olsam

iyi etmişin bi de benim kp ye el atıver ismiyle çağırmazmış kızımı çünkü onun istediği ismi koymamışız... ellerinden öperim büyüğümsün

arkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.

Konu fake mi?

Önceki konuda aynı kadın çantaya prezervatif atıyor, bu konuda doğum kontrol?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…