Bence bu tarz bi Cevap verdiyseniz kayinvalidenizden asagi Kalir yaniniz Yok.. tarlaya ne ekersen onu bicersin , Cok istiyorsan kendini dogur.... Bu laflar Cok saygisizca.. kendinize yakistiriyorsaniz ne diyeyim artik.... Ben olsam asilligimi korurdum... Kayınvalidemi tanısan böyle demezdin, aman öylesini tanıma derim
Öyle bi derdim olsa anlamında dedim, tepki alıcam korkusu ile ne laf çevircem iyi okue hep böyle yapılıyor,konu açılıp tepki alındıktan sonra laflar değişiyor.Eğer çocuğuma bir ad koyulacaksa kpnin değil rahmetli babamın adını koyarım demişsin işte,sana tersse neden söyledin?
isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım . Bunu demişsin? Herkesin babası kendine güzelÖyle bi derdim olsa anlamında dedim, tepki alıcam korkusu ile ne laf çevircem iyi oku
tek basina kapitalizme bas kaldirmis durumda.
bebegime kuvet alicam yok, bebe yagi surecem yok,bebegime telsiz aldim o sana sesini duyurur deyip gereksiz gordu.
kayinvalide degil karsimda bir lenin bir karl marks var anacigim.
bide feminist bide feminist kp e goz actirmiyor.
neyse ben yatayim ya bebisim uyudu sabah safakla kalkar :)
babasnnesine cekmis erken kalkip yol aliyor ne demis dalai lama erken kalkan yolunu bulur
yok demedim, bunu mu merak ettinEllerinizi belinize koyup "hanim hanim" da dediniz mi?
Relax olKadina demedigini birakmamissin okurken senin adina utandim ya
Bu yorumu ben yazmadim neden febem dedi yaziyor anlayamadim !!yok demedim, bunu mu merak ettin
Relax ol
H2oh2o Adli uyenin yorumu ama febem dedi yaziyoBu yorumu ben yazmadim neden febem dedi yaziyor anlayamadim !!
Sana dese erkek olsun, adı da eşinin adı olsun, her Allah'ın günü kendisi(kayınvalide) onun kızkardeşleri, annesi bebek sorsa, burayı geçtim, bi de yatak odanı karıştırıp doğum kontrolü çantasına atsa, o bunları yapsa saygısız olmasa ben saygısız olsamBöyle oldum resmen. Bırakın kayınvalideyi ben eşimle bile bu tarz konuşamam.
Dilinizin kemiği yok gerçekten.
Ben mi girmişim, iyiymişBence siz relax olun.
Kimse size uykunuzdayken falan çocuk dölletecek değil, malum siz istemeden olmuyor o işler.
Zorla ad da koyamazlar, kaldı ki doğmamış çocuğa don biçen sadece kv değil; siz de olmayan bebeğin ad kavgasına girmişsiniz.
EstağfurullahKizlar konu sahibinin ilk mesajini bir daha okuyun, kayinvalide kontratak magduru olmus, atesle oynuyorsunuz susun
Sana dese erkek olsun, adı da eşinin adı olsun, her Allah'ın günü kendisi(kayınvalide) onun kızkardeşleri, annesi bebek sorsa, burayı geçtim, bi de yatak odanı karıştırıp doğum kontrolü çantasına atsa, o bunları yapsa saygısız olmasa ben saygısız olsam
:))iyi etmişin bi de benim kp ye el atıver ismiyle çağırmazmış kızımı çünkü onun istediği ismi koymamışız... ellerinden öperim büyüğümsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?