kayınvalidee ve eşş

esranmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
25
12
38
bana akıl verin nolur biz eşimle ne zaman kavga etsek hemen annesini arayıp anlatıyo anneside beni arıyo kızım işte şöyle yapın böyle yapın tamam kötü bişey demiyor ama sürekli karışmasından bıktım ben eşimle aramdaki sıkıntıyı beraber çözmek istiyorum kimse karışsın istemiyom eşime defalarca söyledim anlatma diye ama anlatınca rahatlıyorum diyo sonra ikna ettim tamam anlatmycam dedi ama hep anlattı en son kayınvalideme söyledim anne sana anlatınca oğlum aranızda halledin beni karıştırmayın desen olur mu dedim olmuyo öyle evladım o benim felan dedi ben napıyım artık ve eşimle annesi sürekli telefon görüşmesindeler uzak mesafedeyiz ama sıkılıyorum bazen

bana akıl verin nolur biz eşimle ne zaman kavga etsek hemen annesini arayıp anlatıyo anneside beni arıyo kızım işte şöyle yapın böyle yapın tamam kötü bişey demiyor ama sürekli karışmasından bıktım ben eşimle aramdaki sıkıntıyı beraber çözmek istiyorum kimse karışsın istemiyom eşime defalarca söyledim anlatma diye ama anlatınca rahatlıyorum diyo sonra ikna ettim tamam anlatmycam dedi ama hep anlattı en son kayınvalideme söyledim anne sana anlatınca oğlum aranızda halledin beni karıştırmayın desen olur mu dedim olmuyo öyle evladım o benim felan dedi ben napıyım artık ve eşimle annesi sürekli telefon görüşmesindeler uzak mesafedeyiz ama sıkılıyorum bazen
Alın telefonunu saklayın madem🙁
Siz de annenize söyleseniz bir kere?

Annesini arayıp anlatıyor mu ?
Çok korkunç bir sorunmuş yahu.
Annesi de sanırım durumdan memnun ki oğluna kapat telefonu, git karınla çöz diyemiyor.
Gerçekten bu tarz erkekler evlenmesin ya..
Size vereceğim tek tavsiye annesi aradığı zaman açmayın ve siz de meseleyi çözmeyin. Biraz tavır alın ki o da bu davranışları devam ettirmesin.

Benim eşim de böyleydi bir gün çok kötü patlamıştım hem eşime hem annesine. Annesinin evini basmıştım bildiğin ödleri kopmuştu benden 😂 daha sonra bıraktılar o huyunu ikisi de
ben ev basamıyorum uzaktalar 😂ama annesinede patladım yok olmuyo bırakmadılar bi tam tersi arayıp msj atıp duruyo naptınız naptınız diye😏😏

ben ev basamıyorum uzaktalar 😂ama annesinede patladım yok olmuyo bırakmadılar bi tam tersi arayıp msj atıp duruyo naptınız naptınız diye😏😏
Valla bizim ilişkide ben daha baskınım kayınvalidem baştan biraz baskı kurmaya çalışmıştı ama ben izin vermedim sonra eşim tartışmalarımızı anlatıyormuş ikisini de çok kötü bozdum boşarım dedim oğlunu viraja karışırsan bize 😂 aynı şekilde eşim de Benden bu tepkiyi alınca geri adım attı hiç sevmem öyle herşeyi koşup anlatan insanları ben kadın halimle asla anlatmam gözyaşımı silip annemler için yanına gittiğim çok oldu ne onları eşime karşı doldururum ne de üzerim gereksiz bence.

Valla bizim ilişkide ben daha baskınım kayınvalidem baştan biraz baskı kurmaya çalışmıştı ama ben izin vermedim sonra eşim tartışmalarımızı anlatıyormuş ikisini de çok kötü bozdum boşarım dedim oğlunu viraja karışırsan bize 😂 aynı şekilde eşim de Benden bu tepkiyi alınca geri adım attı hiç sevmem öyle herşeyi koşup anlatan insanları ben kadın halimle asla anlatmam gözyaşımı silip annemler için yanına gittiğim çok oldu ne onları eşime karşı doldururum ne de üzerim gereksiz bence.
valla iyi fikirmiş bende böyle diycem bidahasına😂

valla iyi fikirmiş bende böyle diycem bidahasına😂
Ama tabi senin eşin benim eşimden farklı olabilir farklı sonuç doğurabilir ben kendi yöntemimi söyledim sadece ☺️ Bizimkiler biraz bu dilden anlıyor maalesef. Eşine şunu diyebilirsin sen bunları annene anlattıkça hem bana karşı bileniyor hem de gereksiz yere üzüyorsun anneni önce gel benimle konuş zaten çözeriz annene anlatmak çözüm değil aksine daha kötü sonuçlara yol açabilir

Bahçalarda bağlama sütoğlan
Kömür gözlüm ağlama sütoğlan.

Ah bu sütoğlanlar. Allah sabır versin size. İyice bir haşalamanız lazım.

Ama tabi senin eşin benim eşimden farklı olabilir farklı sonuç doğurabilir ben kendi yöntemimi söyledim sadece ☺ Bizimkiler biraz bu dilden anlıyor maalesef. Eşine şunu diyebilirsin sen bunları annene anlattıkça hem bana karşı bileniyor hem de gereksiz yere üzüyorsun anneni önce gel benimle konuş zaten çözeriz annene anlatmak çözüm değil aksine daha kötü sonuçlara yol açabilir
aynen bu şekilde anlattım haklısın ama o an öyle rahatlıym diyo her anlattıktan tamam anlatmycam diyo ama tutamıyo sözünü diğer kavgada hemen annesini arıyo😏

Bu nasıl bir sorundur ya?
Hayret doğrusu.
Bi çıldırsanıza siz sağlı sollu girişsenize eşinize :sinirli:

Şimdi biz de annelerimize çoğu şeyi anlatırız. Annelerimiz kalkıp damadı aramaz.

O yüzden eşinizi bırakın annesiyle konuşsun. Siz kv ararsa telefonu açmayın ya da açarsanız anne kocamla aramdaki mevzuya karışma lütfen deyin, telefonu kapatın.

Sen de ilk olayda annene anlat esini arasin akil versin

Evlilikte mahremiyet çok ciddi bir konu. Kayınvalidenin size dolması ya da dolmaması, size akıl vermesi bir yana eşinizin mahremiyet duygusu gelişmemiş. Bu konunun üzerinde durmalısınız bence.

SEn araya girmeseydin cözecektik sorunumuzu ama eşim seni aradıgı için çözemedik diyin
Belki etkili olur

İlk sizi arayıp akış verdiğinde ,kayınvalideyide eşinizide iyi bir haklayacaktınız ,konuşmayın kayınvalideyle eşinizde ortada kalsın anneci erkek

Back
X