- Konu Sahibi sessizeller
-
valla eskisi yenisi yok. bi insan fesatsa 2100 yılında da fesattır 2013 yılında da hamuru bozuk olmaya görsün. allah kaynanaların şerrinden gelinleri korusun, amin.
siz saygıda sevgide kusur etmeyin genede hanımlar ya ne olursa olsun onlar eşlerimizi doğuran insanlar ben kıyamam yaa kendi annemden ayırmam hepte dua ederim ne güzel evlat yetiştirmiş diye.. Allah'ım bozmasın şimdilik aramız çok iyi kavga etsek benim tarafımda olacağını söylüyormuş nişanlıma ezdirmem gelinimi diyormuşinşallah evlenincede sıkıntım olmaz bide üst katına gelin gidiyorum altlı üstlü oturcaz şimdilik üstüme titriyorlar ama aramız bi bozulursa yandım demektir..:44:
şimdilik diyebilirim ki rabbim herkese benimki gibi bi kaynana nasip etsin..
en iyi kaynana ölü kaynanadır
yasasın gelinler kahrolsun eski kafalı kaynanalar !!!
en iyi kaynana ölü kaynanadır
kızlar tamam çoğu kayınvalideler gıcık dengesiz falan olur hatta burda da kayınvalidesinden yakınan birçok arkadaşlar var ama düşündüm de eski kayınvalideler yani eski kafa mı desem ne desem bilmiyorum eskiler daha beter şimdikiler o kadar da beter değil bence sizce?
Hepimiz kaynana adayiyiz yani henuz cocugum yok ama adayim sonucta,
ilerde gelinim benim icin kotu dusunsun istemem,
hepimiz insaniz herkes hata yapabilir biz kaynana diyoruz ama oda esimizin annesi,
annemiz ne kadar kotu olsada birsey diyemiyoruz degil mi ayni sey esimizin annesi icinde gecerli olmali,
yani burda atip tutup sanki hic kaynana olmayacakmis gibi konusmaya gerek yok,
ve birde kaynanalara gelinleri sormak lazim kim bilir onlar nasil dusunuyor,
herkes kendi tarafindan hakli kendince dogrusunu kim bilir ve eslerde arada kaliyor,
dengeyi kuran kuruyor kuramayanda evden kaciyor bence..
Beni yanlış anlamayın ama bu sözü hiç sevmiyorum, çünkü bir erkek kardeşim var ve annemiz vefat etti 1,5 yıl önce..
Tekrar basin sagolsun canim..
iste tek kayinvalide es annesi olarak dusunuldugunden talihsiz yazilmis bir cumle bencede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?