- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi sessizeller
-
siz saygıda sevgide kusur etmeyin genede hanımlar ya ne olursa olsun onlar eşlerimizi doğuran insanlar ben kıyamam yaa kendi annemden ayırmam hepte dua ederim ne güzel evlat yetiştirmiş diye.. Allah'ım bozmasın şimdilik aramız çok iyi kavga etsek benim tarafımda olacağını söylüyormuş nişanlıma ezdirmem gelinimi diyormuşinşallah evlenincede sıkıntım olmaz bide üst katına gelin gidiyorum altlı üstlü oturcaz şimdilik üstüme titriyorlar ama aramız bi bozulursa yandım demektir..:44:
ayy kiyamam 5 ay onceki halimi gordum . Cok dediler bana da ama iyi kaynana yok güzelm hic sanmam ama umarim boyle kalır bence gec olmadan araya mesafeni koy. Hatta ayni ilcede bile oturma evlenince
deme öyle yav zaten ezik geldim ezik gitcem moralimi bozma benim ben gıkımıda çıkartamam zaten benim herifte çıkarttırmaz aile konusunda çok tartıştık ben kendi ailemi biraz fazla savunmuşum galiba oda şimdi benim yaptığımı bana yapıyor her konuda.. ama ne olursa olsun ciddi ciddi kötü olmak istemiyorum alt katımda oturcak olmasıda güven veriyor doğrusu bana hırlı var hırsız var kocam her zaman yanımda olmayacakki evlenince gece vardiyaları olcak ürkerim ben tek başıma...hem ben iyi düşünüyorum iyi olcak inşallah ya zaten kimseyede küsemem ben yapım gereği herkesi kırk yıllık dostummuş gibi görüp konuşabiliyorum polyanna gibi hatunum bişeye tam anlamıyla kızamıyorum bile safım kız beeen...
içini ferah tut. iyi düşün iyi olsun. burda hep kötüleri okuyoruz diye bütün kaynanalar aynıdır diyemeyiz ki. hem balık baştan kokar derler. kötü bir insan olsaydı şimdiden kendini belli ederdideme öyle yav zaten ezik geldim ezik gitcem moralimi bozma benim ben gıkımıda çıkartamam zaten benim herifte çıkarttırmaz aile konusunda çok tartıştık ben kendi ailemi biraz fazla savunmuşum galiba oda şimdi benim yaptığımı bana yapıyor her konuda.. ama ne olursa olsun ciddi ciddi kötü olmak istemiyorum alt katımda oturcak olmasıda güven veriyor doğrusu bana hırlı var hırsız var kocam her zaman yanımda olmayacakki evlenince gece vardiyaları olcak ürkerim ben tek başıma...hem ben iyi düşünüyorum iyi olcak inşallah ya zaten kimseyede küsemem ben yapım gereği herkesi kırk yıllık dostummuş gibi görüp konuşabiliyorum polyanna gibi hatunum bişeye tam anlamıyla kızamıyorum bile safım kız beeen...
ah canim benim sen bekarsin galibaiçini ferah tut. iyi düşün iyi olsun. burda hep kötüleri okuyoru
z diye bütün kaynanalar aynıdır diyemeyiz ki. hem balık baştan kokar derler. kötü bir insan olsaydı şimdiden kendini belli ederdi.. bu balik bastan kokmuyo iste . Insallah mutlu olrsunuz ama söyledikleri mi de bi yere yazin mutlaka
deme öyle yav zaten ezik geldim ezik gitcem moralimi bozma benim ben gıkımıda çıkartamam zaten benim herifte çıkarttırmaz aile konusunda çok tartıştık ben kendi ailemi biraz fazla savunmuşum galiba oda şimdi benim yaptığımı bana yapıyor her konuda.. ama ne olursa olsun ciddi ciddi kötü olmak istemiyorum alt katımda oturcak olmasıda güven veriyor doğrusu bana hırlı var hırsız var kocam her zaman yanımda olmayacakki evlenince gece vardiyaları olcak ürkerim ben tek başıma...hem ben iyi düşünüyorum iyi olcak inşallah ya zaten kimseyede küsemem ben yapım gereği herkesi kırk yıllık dostummuş gibi görüp konuşabiliyorum polyanna gibi hatunum bişeye tam anlamıyla kızamıyorum bile safım kız beeen...
Bu yazini bekarken okusaydim anaa ben mi yazdim derdim. Bizde altliustluyuz imkanim olsa hemen ev alip arkama bakmadan kacardimbizde oyle saygısızlık yapamiyoruz esimle ama benim bardak dolmak uzere
içini ferah tut. iyi düşün iyi olsun. burda hep kötüleri okuyoruz diye bütün kaynanalar aynıdır diyemeyiz ki. hem balık baştan kokar derler. kötü bir insan olsaydı şimdiden kendini belli ederdi
sağol ya içim rahatladıhem ne kadar kötü olabilirki.. kötü de olsa eşimin yanında melek kalacak gerçi oda bi gerçek acır bana bişi yapamaz zaten oğlu huysuz biliyor kendisi o yüzden diyoya gelinmi ezdirmem diye..
gelininin oğlunu elinden aldığının düşünen bı kayananaya ne gözle bakarsak bakalım sevemeyız geçinemeyız tamam ıyı nıyet ıyı hoşta karşı taraf senı rakip olarak görüyorsa ne yapabılırsın sonuçta karşımızdakı kadın eşimizin annesı dıye tepemize çıkmaya hakkı yok eşimiz bir anadan olduysa bızler ağaçtan çıkmadık herhalde hangı kız annesı bır erkek annesı kadar damadıyla uğraşıyor ıstısnalar var tabı ama genele vurulunca tablo ortada
Bu yazini bekarken okusaydim anaa ben mi yazdim derdim. Bizde altliustluyuz imkanim olsa hemen ev alip arkama bakmadan kacardimbizde oyle saygısızlık yapamiyoruz esimle ama benim bardak dolmak uzere
benim ablam kaynanasıyla karşılıklı oturuyor kaynanasıda onu istememiş baştan eniştemin baskısıyla olmuş düğün istemem nikah demiş ben gelmem demiş nafile çatır çatır yaptılar düğünü hiç bişeylerini tam yapmadılar düğündeki zarflarına bilene çöreklenmişler bide düğün bitti bize bi telefon geldi kızın viledası eksik çeyizinde diye düşünün o kadar değişik biri küçükte evlendi 18 yaşında gelin 19unda anneydi başta çok sorun yaşadılar özellikle ev hususunda gelgelelim şimdi gözleri görmüyor 28 yaşındaki kızıda vefat etti kanserden ki kız kaynana dırdırından eziklemesinden öldükızından ayırmıyor şimdi ayıramazda çünkü herşeyine gene ablam koşuyor.. benim kayınvalideye söylüyordu bi ara bu kız çok iyidir sakın ezmeyin diye eh bizden kız aldı memnun tabi diğerininde reklamını yapıyor
sağol ya içim rahatladıhem ne kadar kötü olabilirki.. kötü de olsa eşimin yanında melek kalacak gerçi oda bi gerçek acır bana bişi yapamaz zaten oğlu huysuz biliyor kendisi o yüzden diyoya gelinmi ezdirmem diye..
Dugunden 2 ay sonra goruselim fistiklar tecrube konusuyo burda sen benm kaynanamin bana nisanliyken davranislarini girdukce anneme kizardim neden bu kadar az ilgileniyorsun benle diye kavga ederdik yaaa ben hep nisanlimlarin evinde yer icer anneme yatmaya giderdim .. sirtina minder koymalar hergun aramalar ozlemeler konu komsuys ovmeler amaaan bi gorsen melek melekkk .. dugun gunum geldi kapi basma adetinde beni ve ailemi rezil etti hetkese soygunculaaaaar diye bagrmaya basladi ... o gun bugundur de icindeki seytani hostermekten hiiiiicc cekinmedi . Sizin icin dua edicem ey kaynanaseverler
Dugunden 2 ay sonra goruselim fistiklar tecrube konusuyo burda sen benm kaynanamin bana nisanliyken davranislarini girdukce anneme kizardim neden bu kadar az ilgileniyorsun benle diye kavga ederdik yaaa ben hep nisanlimlarin evinde yer icer anneme yatmaya giderdim .. sirtina minder koymalar hergun aramalar ozlemeler konu komsuys ovmeler amaaan bi gorsen melek melekkk .. dugun gunum geldi kapi basma adetinde beni ve ailemi rezil etti hetkese soygunculaaaaar diye bagrmaya basladi ... o gun bugundur de icindeki seytani hostermekten hiiiiicc cekinmedi . Sizin icin dua edicem ey kaynanaseverler
MAŞALLA. BENCE KAYNANANLA ANLAŞMIYORSAN ONUN OLDUĞU YERE GİRMEYECEKSİN. ŞAHSEN BENM ANNEM ABİMN EŞİNE KOTU DAVRANSA ASLA A AMA ASLA GELİNN YANINA YAKLAŞTIRMM.
vallaha ne ederse kendine eder bekar kızı var onunda hiç belli olmaz ne olacağı örneği verdim kaynana gelin=kız kaynana ablamın örneğinde olan kime oldu kendi kızına yazık kız 5 aylık bebeğini koklayamadan öldü 6 yaşındada bi oğlu vardı hepimiz için çok çok üzücü bi olaydı rabbim kimseye öyle koca öylede bi kaynana vermesin adam şimdi evlendi tekrar karısını yollamıyor annesine..
Ne yaziikki ayni apartmandayiz hayatim. Ve evim cok guzel bu ayarda bi evin kirasinin altindan kalkamayz zaten cikmam da niye kira sahibi olsun fesat uyuzMAŞALLA. BENCE KAYNANANLA ANLAŞMIYORSAN ONUN OLDUĞU YERE GİRMEYECEKSİN. ŞAHSEN BENM ANNEM ABİMN EŞİNE KOTU DAVRANSA ASLA A AMA ASLA GELİNN YANINA YAKLAŞTIRMM.
Ne yaziikki ayni apartmandayiz hayatim. Ve evim cok guzel bu ayarda bi evin kirasinin altindan kalkamayz zaten cikmam da niye kira sahibi olsun fesat uyuz
ALEMSİN YA ... VER KİRAYA ÇIK BAŞKA YERE YADA HİÇ GÖRŞME EVLİLİĞİNİZİ YIPRATR
ALEMSİN YA ... VER KİRAYA ÇIK BAŞKA YERE YADA HİÇ GÖRŞME EVLİLİĞİNİZİ YIPRATR
Kiz yuzsuz oluyor genelde bu kaynanaovus türleri oglumun evi deyip istedigi zaman gelmr hakkina sahip görüyorlar kendilerini .. hee ben evden ciksam ciktigim evin kirasindan kurus koklatmaz o aile apt ya hemen bekar kaynimi everir inadima da
Kiz yuzsuz oluyor genelde bu kaynanaovus türleri oglumun evi deyip istedigi zaman gelmr hakkina sahip görüyorlar kendilerini .. hee ben evden ciksam ciktigim evin kirasindan kurus koklatmaz o aile apt ya hemen bekar kaynimi everir inadima da
VALLA KOPTUM YA. BENM KUZENM OKADAR İYYY ANLAŞIYORKİ MAŞALLLAAA DİYEYİM.HERKS ANNESİ ZANNEDİYOR
VALLA KOPTUM YA. BENM KUZENM OKADAR İYYY ANLAŞIYORKİ MAŞALLLAAA DİYEYİM.HERKS ANNESİ ZANNEDİYOR
MASALLAHH ALLAH BOZMASIN
MASALLAHH ALLAH BOZMASIN
ALLAH BOZMAZDA GÖRÜMCELERİ ÇOK KISKANÇ BU DURUMU ÇOK KISKANIYORLAR.BİDE KUZN ÇOK ÇALŞKAN TEMZ AKILLI BİRİKMCİ ÇOK 4 4 LÜK.KISKANIYR GÖRMCELER ÇOKDA BECERKLİ BİZM KIZ
oy oy oy masaalahh :)ALLAH BOZMAZDA GÖRÜMCELERİ ÇOK KISKANÇ BU DURUMU ÇOK KISKANIYORLAR.BİDE KUZN ÇOK ÇALŞKAN TEMZ AKILLI BİRİKMCİ ÇOK 4 4 LÜK.KISKANIYR GÖRMCELER ÇOKDA BECERKLİ BİZM KIZ
Çalışıyor mu kuzenin
oy oy oy masaalahh :)
Çalışıyor mu kuzenin
EVET ÇALŞIYOR HEMDE Bİ FABRİKADA SABAHIN 6SNDA GİDİYOR
Aferim valla helal olsun . Kiymetini bilsinler kizin.
EVET ÇALŞIYOR HEMDE Bİ FABRİKADA SABAHIN 6SNDA GİDİYOR
Hakikaten ya.. Oğullarına ev alıyorlar sonra da evlenince ben aldım istediğim gibi girer çıkarım istediğime karışırım diyorlar.. Iyilik yaptım karşılını ver diyorlar.. E almasınlar yapmasınlar rahat bıraksınlar daha iyi.. Benimkiler de öyle.. Yemek yapıyorlar ya da bişeye yardım ediyolar.. Ellerinize sağlık Allah razı olsun diyorum.. Sonra da sen yaparsın diyorlar.. Hiç yok helâli hoş olsun afiyet olsun demek.. Yahu ben sen yapmasan da bana yaparım sana.. Öyle yetiştik biz.. Ama mecbur bırakmak amaç.. Minnet ettirerek karışıp zorbalık etmek.. Ne pazarlıkçılar ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?