- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi sessizeller
-
7/24 yanlarinda kul kole olmadigim icin onlara.beklentileri dag gibiydi karsilayamadim haliyle.ama cok iyi kaynanalar da var (benim annem gibi :)) geline karismaZ,karistirmayiz da. Simdi kardesimiz gibi gelinimiz....Aile yapisi kultur cok onemli evlenirken . Iyi analiz etmek lazim.üzüldüm.. neden böyle bişi yaptıki ama ben bunu anlayamıyorum bi türlü hani bu kaynanalar durup dururkenmi tavır alıyorlar gelinlerine?? sizin nenizi görmüşte eşinize karşı doldurmuş olabilir?
7/24 yanlarinda kul kole olmadigim icin onlara.beklentileri dag gibiydi karsilayamadim haliyle.ama cok iyi kaynanalar da var (benim annem gibi :)) geline karismaZ,karistirmayiz da. Simdi kardesimiz gibi gelinimiz....Aile yapisi kultur cok onemli evlenirken . Iyi analiz etmek lazim.
kızlar tamam çoğu kayınvalideler gıcık dengesiz falan olur hatta burda da kayınvalidesinden yakınan birçok arkadaşlar var ama düşündüm de eski kayınvalideler yani eski kafa mı desem ne desem bilmiyorum eskiler daha beter şimdikiler o kadar da beter değil bence sizce?
En iyi kaynana başka ilde yaşayan kaynana
kızlar tamam çoğu kayınvalideler gıcık dengesiz falan olur hatta burda da kayınvalidesinden yakınan birçok arkadaşlar var ama düşündüm de eski kayınvalideler yani eski kafa mı desem ne desem bilmiyorum eskiler daha beter şimdikiler o kadar da beter değil bence sizce?
en iyi kaynana ölü kaynanadır
Sizin esiniz veya sevgiliniz de boyle dusunse hosunuza gider miydi ?
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...r-hakkinda-birsey-farkettim-sizce-oyle-4.html
sorunuzun cevabını burda bulabilirsiniz
Bende 3 senelik evliyim :) Nolursa olsun gercekten bi insanin annesinin olu olmasini istemesi iyi degildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?