- Konu Sahibi sessizeller
-
en iyi kaynana ölü kaynanadır
kimse için hususi olarak telaffuz etmedim. konuyla alakalı, çok duyduğum bir deyimdir kendileri..
ben uydurmadım yani
burda sizin celallenmenizin sebebi kendi bakış açınız..
en iyi kaynana ölü kaynanadır evet.. tıpkı benim kaynanamın olduğu gibi. kendisini hiç tanıma fırsatım olmadı. bu yüzden hep rahmetle anarız. çok da iyidir gözümde. bu demek değil ki diriler kötü. her şeyin olduğu gibi kaynananın da iyisi de kötüsü de ziyadesiyle mevcut
kaynananıza allah rahmet eylesin.
Allah ömür verirse her halde 10-15 yıla kayınvalide kategorisine girerim.
Ama şunu garanti ederim ki benim gelin şanslı olacak.
Çağırılmadan gitmem.
Asla ve asla evinde yatılı kalmam.
Evine, işine, yediğine, giydiğine, gezdiğine karışmam.
Bana "anne" demesini istemem. Riyakarca geliyor. Adımla hitap etmesi bile sorun olmaz.
Dip dibe yaşamak bana uymaz. Yok evimi temizle, yok birlikte yiyelim demem. Bu beklenti karşı tarafta varsa da yok sayarım.
Evimde kendi başıma kalamadığım yaşa geldiğimde yaşamak için tek tercihim huzurevleridir. Kendi standartlarıma uygun bir yer bir yer bulup kendi akranlarımla yaşamayı tercih ederim.
Muhattabım oğlumdur. Gelin hanıma aramadın sormadın, gelmedin gitmedin kaprisi yapmam.?
siz saygıda sevgide kusur etmeyin genede hanımlar ya ne olursa olsun onlar eşlerimizi doğuran insanlar ben kıyamam yaa kendi annemden ayırmam hepte dua ederim ne güzel evlat yetiştirmiş diye.. Allah'ım bozmasın şimdilik aramız çok iyi kavga etsek benim tarafımda olacağını söylüyormuş nişanlıma ezdirmem gelinimi diyormuşinşallah evlenincede sıkıntım olmaz bide üst katına gelin gidiyorum altlı üstlü oturcaz şimdilik üstüme titriyorlar ama aramız bi bozulursa yandım demektir..:44:
şimdilik diyebilirim ki rabbim herkese benimki gibi bi kaynana nasip etsin..
valla ya nişanlıyken göz boyamayı iyi beceriyo kaynanalar...benimki de öyleydi evlenmeden önce... arkadaşlarımla çok atıştım benim kaynanam öyle diğer kaynanalar gibi değil diye.. sonra gördük gerçek yüzünü arkamdan kocamı doldura doldura bizi birbirimize düşman etti, boşanıyoruz... gözünü dört aç derim, inşallah hep böyle gder...
aynı şekilde düşünüyorum...ne eksik ne fazla...Allah ömür verirse her halde 10-15 yıla kayınvalide kategorisine girerim.
Ama şunu garanti ederim ki benim gelin şanslı olacak.
Çağırılmadan gitmem.
Asla ve asla evinde yatılı kalmam.
Evine, işine, yediğine, giydiğine, gezdiğine karışmam.
Bana "anne" demesini istemem. Riyakarca geliyor. Adımla hitap etmesi bile sorun olmaz.
Dip dibe yaşamak bana uymaz. Yok evimi temizle, yok birlikte yiyelim demem. Bu beklenti karşı tarafta varsa da yok sayarım.
Evimde kendi başıma kalamadığım yaşa geldiğimde yaşamak için tek tercihim huzurevleridir. Kendi standartlarıma uygun bir yer bir yer bulup kendi akranlarımla yaşamayı tercih ederim.
Muhattabım oğlumdur. Gelin hanıma aramadın sormadın, gelmedin gitmedin kaprisi yapmam.
Hayatıma karışamaz, yorum yapamaz.
Torun bakmakmış, maddi destekmiş... Bana uymaz. Evlienmeyi, çocuk yapmayı göze almış insanlar başının çaresine bakacak der çıkarım işin içinden.
Yani herkes kendi yolunda yürüsün, herkes mutluğu huzuru evinde bulsun. En güzeli bu değil mi?
En iyi kaynana başka ilde yaşayan kaynana
benimki de öyleydi evlenmeden önce... arkadaşlarımla çok atıştım benim kaynanam öyle diğer kaynanalar gibi değil diye.. sonra gördük gerçek yüzünü arkamdan kocamı doldura doldura bizi birbirimize düşman etti, boşanıyoruz... gözünü dört aç derim, inşallah hep böyle gder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?