kayınvalideler hakkında birşey farkettim sizce de öyle mi?

şu bu kötü düşünmesin diye iyi olunmaz olunmaya çalışılsa da ters teper.kendiniz için vicdanınız için iyi olun

gelinim benim icin kotu dusunmesin cumlesini takildin sanirim ?
Yani simdiki gelinler ne dusunuyor okuyoruz ilerde benim gelinimde benim hakkimda boyle dusunsun istemem dedim..
konuyu vicdan muhasebesine cevirmeyin :) birileri kotu dusunmesin diye zaten iyi olunmaz iyilik menfaat icinde yapilmaz degil mi :)
sadece ne ekersen onu bicersin simdi kv hakkinda burda asip kesenlerin ilerde ayni seylerin basina gelmeyecegini kimse bilemez,
karsilikli alttan almak en güzeli..

gelininin oğlunu elinden aldığının düşünen bı kayananaya ne gözle bakarsak bakalım sevemeyız geçinemeyız tamam ıyı nıyet ıyı hoşta karşı taraf senı rakip olarak görüyorsa ne yapabılırsın sonuçta karşımızdakı kadın eşimizin annesı dıye tepemize çıkmaya hakkı yok eşimiz bir anadan olduysa bızler ağaçtan çıkmadık herhalde hangı kız annesı bır erkek annesı kadar damadıyla uğraşıyor ıstısnalar var tabı ama genele vurulunca tablo ortada

genelleme yapmak doğru değil ama kendi k.validemi tanıdıktan ve bizans oyunlarını fark ettikten sonra tek dileğim onun gibi bir k.valide olmamak.eğer ona benzersem kendimi pıçaklarım :104:

Beni yanlış anlamayın ama bu sözü hiç sevmiyorum, çünkü bir erkek kardeşim var ve annemiz vefat etti 1,5 yıl önce..

üzülmene sebep olduysam çok özür dilerim.. bu biraz mizahi bir yaklaşım. kimseye acılarını hatırlatmak istemem. keşke silebilseydim. Allah annene rahmet etsin.

katılıyorum canım :81:

bebek topiklerini okuyorum da, yeni anneler "benden çok babasına gidiyor" ya da "babaannesine gittiğinde arkamdan ağlamıyor ühüüüü" modundalar.. allah 25 sene sonra ki k.validelerden korusun gelinleri, zira yeni jenerasyon teknolojik k.valideler, eskilerini mumla aratacak çok eğlenceli olacak o zaman buralar çoook

En iyi kaynana ölü kaynana değildir ya.. Eşlerimizin anneleri.. Sağ olsunlar mutlu olsunlar şeker bal olsunlar ama biraz mesafeli olsunlar anlayışlı olsunlar.. Herkesin insan olduğunu herkesin kendine göre fikirleri ve bi hayatı olduğunu unutmasınlar.. Kendi doğrularını dayanmasınlar.. Tamam kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygısızlığa hak yemeye zorbalığa kimsenin hakkı yok.. Herkes kendi hayatını yaşasın ihtiyaç olduğunda birbirine destek olsun ve huzur versin.. Ah ah hayall hepsi..

Aslinda gelindede kv dede genelleme yapmamali neler okuyorum burada cok acimasiz kv lerde var gelinlerde
Cok sukur ben sansli kesimdebik.melek gibi nir kayinvalidem var en iyi kv olu kv dir sozu ondan dolayi benide etkiledi kendi anneme soylenmis gibi rabbim.uzun omurler versin
Herkezede benimki gibi hir kayinvalide nasip.etsin insallq

en iyi kaynana ölü kaynanadır

Nısanlıyken bu laf ıcın kavga ederdım arrkadaslarımla.. hayr ole demeyın yazık dıye.
Ama sımdı varyaaa ... butun kaynanaların ta ..
Evımde huzur bırakmadı ya fesat kadın.. Kocam bana ayıptr soylemesı samsung galaksy aldı hanı su en son cıkan mega varya .. Kaynanam duydu hemen evıme ındı ogluna bende ıstyorum dıye tutturmazmıı onada 1500 tl lık telefon alacakmısss ya sabırr ya selamet..
Ananem yasında kadın benımle sıdık yarıstırıyo yaa..

hehe ay koptumm. Ne yapıyoruz annesi olmayan beylerle evleniyoruz....

kaynanalar belki hala eskisi gibidir ama gelinler eskisi gibi olmadığı için ezemiyolar tabi benimkinin çok şükür ezmek gibi bi çabası yok bazı anlaşmazlıklarımız olsada burdakileri okuyunca halime şükrediyorum

kadına bak sen işin zor o kaynanayla

eski ve yeni olarak ayıramıyorum malesef. Çok garip bi mantıkları var. Beyinleri çok garip çalışıyor. Şahsen benim kv'm kendi kv'sinden zamanında çok çekmiş.. Heralde ben çektim o da çeksin diyor bilmiyorum.. Nasıl kötü bi durum olduğunu bile bile şim kendi kv'si yerinde kedindisi var... Benim kapasitem almıyor malesef. O yüzden ben kendi haline bıraktım..Nasıl olsa her türlü bize patlıyor

en iyi kaynana ölü kaynanadır
kendi anneniz,kendi akrabalarınız hatta kendiniz içinde geçerli mi bu söz

ahhh canım,çocuğumu kaynanamdan ondan bundan kıskanıyorum,babaannesini sevmesini istemiyorum diye konu açanları geleceğin en azılı kaynanası olarak görüyorum.allah nasip eder de o günleri görürsek çok çok eğleneceğim.

bakın benim annem,evlendiğinde kaynana ve görümcelerden çok çekmiş.tabii buna sebep olan biraz da babamdır.ailesine çok düşkün biriydi.sürekli evde bir kalabalık,curcuna vardı.büyüklerle birlikte yaşandığı için evde sürekli birileri vardı.
şimdi de annem oğlu ve gelininden çekiyor.bir gram anneme faydaları ıolmadığı halde herşeyine karışmaya çalışıyorlar,yok gidiyorsun,geliyorsun,para harcıyorsun diye.ne hadlerineyse ama ben engelliyorum.istedikleri kadar hoplasınlar.

şimdi benim önümde böyle bir örnek varken kendimi ne oğullarıma ne de gelinlerime ezdirmem.ben üzüleceğime onlar üzülsün

kimse için hususi olarak telaffuz etmedim. konuyla alakalı, çok duyduğum bir deyimdir kendileri..
ben uydurmadım yani
burda sizin celallenmenizin sebebi kendi bakış açınız..
en iyi kaynana ölü kaynanadır evet.. tıpkı benim kaynanamın olduğu gibi. kendisini hiç tanıma fırsatım olmadı. bu yüzden hep rahmetle anarız. çok da iyidir gözümde. bu demek değil ki diriler kötü. her şeyin olduğu gibi kaynananın da iyisi de kötüsü de ziyadesiyle mevcut

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…