- Konu Sahibi sessizeller
-
Hep gelin kalmayacaksin degil mi :)
şu bu kötü düşünmesin diye iyi olunmaz olunmaya çalışılsa da ters teper.kendiniz için vicdanınız için iyi olun
ahahahahhaah bak bunu hiç düşünmemiştim ama ona daha çok var ya :)) neyse inşallah allah o günleride gösterir
şu bu kötü düşünmesin diye iyi olunmaz olunmaya çalışılsa da ters teper.kendiniz için vicdanınız için iyi olun
Beni yanlış anlamayın ama bu sözü hiç sevmiyorum, çünkü bir erkek kardeşim var ve annemiz vefat etti 1,5 yıl önce..
gelininin oğlunu elinden aldığının düşünen bı kayananaya ne gözle bakarsak bakalım sevemeyız geçinemeyız tamam ıyı nıyet ıyı hoşta karşı taraf senı rakip olarak görüyorsa ne yapabılırsın sonuçta karşımızdakı kadın eşimizin annesı dıye tepemize çıkmaya hakkı yok eşimiz bir anadan olduysa bızler ağaçtan çıkmadık herhalde hangı kız annesı bır erkek annesı kadar damadıyla uğraşıyor ıstısnalar var tabı ama genele vurulunca tablo ortada
en iyi kaynana ölü kaynanadır
nısanlıyken bu laf ıcın kavga ederdım arrkadaslarımla.. Hayr ole demeyın yazık dıye.
Ama sımdı varyaaa ... Butun kaynanaların ta ..
Evımde huzur bırakmadı ya fesat kadın.. Kocam bana ayıptr soylemesı samsung galaksy aldı hanı su en son cıkan mega varya .. Kaynanam duydu hemen evıme ındı ogluna bende ıstyorum dıye tutturmazmıı onada 1500 tl lık telefon alacakmısss ya sabırr ya selamet..
Ananem yasında kadın benımle sıdık yarıstırıyo yaa..
Nısanlıyken bu laf ıcın kavga ederdım arrkadaslarımla.. hayr ole demeyın yazık dıye.
Ama sımdı varyaaa ... butun kaynanaların ta ..
Evımde huzur bırakmadı ya fesat kadın.. Kocam bana ayıptr soylemesı samsung galaksy aldı hanı su en son cıkan mega varya .. Kaynanam duydu hemen evıme ındı ogluna bende ıstyorum dıye tutturmazmıı onada 1500 tl lık telefon alacakmısss ya sabırr ya selamet..
Ananem yasında kadın benımle sıdık yarıstırıyo yaa..
kendi anneniz,kendi akrabalarınız hatta kendiniz içinde geçerli mi bu sözen iyi kaynana ölü kaynanadır
bebek topiklerini okuyorum da, yeni anneler "benden çok babasına gidiyor" ya da "babaannesine gittiğinde arkamdan ağlamıyor ühüüüü" modundalar.. allah 25 sene sonra ki k.validelerden korusun gelinleri, zira yeni jenerasyon teknolojik k.valideler, eskilerini mumla aratacakçok eğlenceli olacak o zaman buralar çoook
hehe ay koptumm. Ne yapıyoruz annesi olmayan beylerle evleniyoruz....
siz saygıda sevgide kusur etmeyin genede hanımlar ya ne olursa olsun onlar eşlerimizi doğuran insanlar ben kıyamam yaa kendi annemden ayırmam hepte dua ederim ne güzel evlat yetiştirmiş diye.. Allah'ım bozmasın şimdilik aramız çok iyi kavga etsek benim tarafımda olacağını söylüyormuş nişanlıma ezdirmem gelinimi diyormuşinşallah evlenincede sıkıntım olmaz bide üst katına gelin gidiyorum altlı üstlü oturcaz şimdilik üstüme titriyorlar ama aramız bi bozulursa yandım demektir..:44:
ayy kiyamam 5 ay onceki halimi gordum . Cok dediler bana da ama iyi kaynana yok güzelm hic sanmam ama umarim boyle kalır bence gec olmadan araya mesafeni koy. Hatta ayni ilcede bile oturma evlenince
kendi anneniz,kendi akrabalarınız hatta kendiniz içinde geçerli mi bu söz
ahhh canım,çocuğumu kaynanamdan ondan bundan kıskanıyorum,babaannesini sevmesini istemiyorum diye konu açanları geleceğin en azılı kaynanası olarak görüyorum.allah nasip eder de o günleri görürsek çok çok eğleneceğim.
bakın benim annem,evlendiğinde kaynana ve görümcelerden çok çekmiş.tabii buna sebep olan biraz da babamdır.ailesine çok düşkün biriydi.sürekli evde bir kalabalık,curcuna vardı.büyüklerle birlikte yaşandığı için evde sürekli birileri vardı.
şimdi de annem oğlu ve gelininden çekiyor.bir gram anneme faydaları ıolmadığı halde herşeyine karışmaya çalışıyorlar,yok gidiyorsun,geliyorsun,para harcıyorsun diye.ne hadlerineyseama ben engelliyorum.istedikleri kadar hoplasınlar.
şimdi benim önümde böyle bir örnek varken kendimi ne oğullarıma ne de gelinlerime ezdirmem.ben üzüleceğime onlar üzülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?