- 25 Ocak 2020
- 537
- 373
- 33
- 34
Daha önce burda bahsetmiştim görücü usulü biriyle tanıştırıldım. Görüştük, konuştuk, anlaştık ve nişanlandık. Her şey yolunda gidiyordu ailesine karşı saygısızlık etmedim hiç eşya konusunda sürekli zorlamadan kimseyı aldık. Kaldı ki onların maddi durumu ne zaman musaıtse o zaman bakalım dedik falan. Neyse nişanlım bir gün şey dedi "annesi demiş ki bizim taraftan altın takılırsa ben alırım" nişanlımda köpürmüş kabul etmemiş. Konuyu benim yanımda açtı annesi ben ona şaka yaptım falan dedi utandı konuyu kapattı. Orda sadece işte yemeklı düğün yapacagız para olmazsa o an alırız sadece onu dedim ben dedi bişeyler eveleyip geveledi kıvırdı o an sadece biz düğün istemedik nikah yapabiliriz kimse zor durumda kalmasın falan dedim o da ama bızım yapmamız lazım muhabbetıne girdi (gösteriş başka bişey değil) Sonra ben şey dedim benim annemde nişanlandıgımdan beri tembihliyor kybele altınları haram etmeyin inşallah ilerde bi ev alırsınız gerekirse bizde yardım ederiz diye...
Bu konusma burda kapandı ama ben kadından sogudum resmen nişanlımda öyle bişey yaparlarsa en son veririm ama bir dahada yüzümü göremezler dedi. O kadar sinir oldum ki bu durumda nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Bu konusma burda kapandı ama ben kadından sogudum resmen nişanlımda öyle bişey yaparlarsa en son veririm ama bir dahada yüzümü göremezler dedi. O kadar sinir oldum ki bu durumda nasıl davranmalıyım bilmiyorum.