Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tamam da erkekle kadın bir mi Allah aşkına.ben kp nasıl rahat edeyim.ben edemem
Oraya yerleşmek gibi bir düşünceniz mi vardi merak ettim?
Yani sürekli orada kalacaksanız tabiki ayrı oda şart ama ayda yılda bir gideceksiniz diye niye size ayrı oda olan ev alsınlar ki?
Sacmasapan şeyler.. biraz mantık ya çok mu zor?

Ayrı ayrı odaları var diyen sizsiniz. Ona göre düzen kurduk diyen yine sizsiniz.
salonun kapalı olmadığını yukarıdan bakınca gözükeceğini söylemeyen de sizsiniz.
söylemediğiniz için gelen yorumlara göre insanlar geniş oldular, bende mantıksız konuşan biri.
düşük tehlikeniz varda 18 saat yola gidemezsiniz zaten neyin tasası bu?
gerçi siz görümcenizi de hesaba katmadan başlıkta da bahsettiğiniz gibi ‘oğlunu düşünmeyen kayınvalide’ olarak ilan etmişsiniz insanları kayınvalideden vuracaksınız aklınızca.

kimse geniş değil mantıksız değil, siz çok bencilsiniz sadece olay bu.

ben de zaten kimseye müdahale etmedim eşime de söylemedim.ama gerizekalı gibi geldim burada sizle dertleşmeye çalıştım

Est. öncelikle.

Eşinize surat asmışsınız, bir şey demenizden daha kötü bu zaten. Duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmanız daha doğru olurdu hatta.

Ayrıca kayınvalide ve kayınpederin gelecekte yalnız kalacaklarını, tüm sorumlulukları yaşlı halleriyle üstlenmek zorunda kalacaklarını düşünerek küçük ev almak istemelerini oldukça normal buluyorum.

tamam verirseler sıkıntı yok zaten ama sanmam

Daha verip vermeyeceklerini bile bilmiyorsunuz kendi kafanizdan sanmam diyorsunuz. Belki de normalde vermeyebilirler ama cocuk oldugu zaman rica edebilirsiniz. Yok vermiyorlarsa eşinize kucuk emen bebekle zor oluyor salonun ortasinda diyip gitmeyiverirsiniz ve o zaman dusunursunuz ne yapacaginizi. Daha eşiniz yeni eve hayirli olsun derken surat asıp aglamak nedir biraz büyüyün artik.

Ben haklıya bir şey demem.Bana hak verilsin de demem.Ben seviye istiyorum anladın mı?Seviyesiz konuşulmasını sevmiyorum.Gerçek hayatta bir arkadaşın buna takılsa amaaan sen de buna mı takıldın şöyle şöyle yaparsınız dersin dimi?umarım gerçek hayatta buradaki gibi değildir insanlar.görgüsüz,şımarık,premses diye dalga geçiyorlar konumla ilgili.olabilir buna takılmış olabilirim bu saçma da olabilir ama bu insanların tavırlarına karşı sinirlenmem haksız değil.konu açtım diye milletin bana saydırmasına mı izin vereyim?bu nasıl bir mantık ben anlamıyorum

tamam da erkekle kadın bir mi Allah aşkına.ben kp nasıl rahat edeyim.ben edemem
Siz kp.den cekiniyosaniz bizim eslerimiz de annemden cekinmeli sonucta. Onlar da yazin mecbur don atlet yatan adamlar. Ama annemler odalarindan cikmiyorlar eslerimiz uyanana kadar. Zaten gec saate kadar da uyunmaz yani.
Adam da sen rahatsiz olma diye uyanana kadar gelmez zaten yattigin odaya.
Cok buyutuyorsunuz cidden. Hayati bu kadar zorlastirmayin. Size zaten bebek olunca odasini verir illaki biri. Rahat emzirin diye.
Idare edilebilir.

Siz millete geniş derken çok seviyeli olduğunuzu düşünüyorsunuz sanırım. Etkiye tepki diyorum ben.

Siz millete geniş derken çok seviyeli olduğunuzu düşünüyorsunuz sanırım. Etkiye tepki diyorum ben.
Ben bunu demeden önce saydırıldı.Etkiye tepki olması için önce benim demem lazımdı değil mi?Ben zaten size boş yere anlatmışım anlamak isteyen insan zaten baştan anlar.Sağ olun yorumunuz için.Eğer gerçekten haklıysanız haklısınız ama burada gerçekten haklıysam beni ısrarla burada daha çok üzen insanlara hakkımı helal etmiyorum.

Amada abartmışsın ayda yılda 1 hafta kalacaksın afraya tafraya bak, niye sana uygun ev alsınlar ki sanki oturup kaynanaya bakacaksın gittiğinde birde onlara yük olacaksın, çocuğun ağlama sesleri ile yok ateşi çıktı, yok pişik oldu varsa yoksa çocuğun derdiyle kafalarını şişireceksin, memlekete döndüğünde of be hayat varmış dedirteceksin gibi onlara sanki

Hanımefendi madem düşük tehlikeniz var bunu mu dert ediyorsunuz? Doğuma kadar gitmeyin evladınızın sizin canınızdan önemli mi? Burayı okuyup da üzülüyorsanız kapatın gitsin. Ufak şeyleri dert etmeyin diyor size herkes.
Neyse sağlıklı doğumlar...

ben zaten hormon demedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…