- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Oraya yerleşmek gibi bir düşünceniz mi vardi merak ettim?tamam da erkekle kadın bir mi Allah aşkına.ben kp nasıl rahat edeyim.ben edemem
bu nasıl bir bakış açısı ya?
Kayınvalide kayınpeder, görümce, babanız, geriye bir oda kalıyor. Hangisini bozup bebek odası yapacaksınız? Gerçekten sadece merak ettiğim için soruyorum.
Allah aşkına biraz mantıklı konuşun.
ben de zaten kimseye müdahale etmedim eşime de söylemedim.ama gerizekalı gibi geldim burada sizle dertleşmeye çalıştım
tamam verirseler sıkıntı yok zaten ama sanmam
Ben haklıya bir şey demem.Bana hak verilsin de demem.Ben seviye istiyorum anladın mı?Seviyesiz konuşulmasını sevmiyorum.Gerçek hayatta bir arkadaşın buna takılsa amaaan sen de buna mı takıldın şöyle şöyle yaparsınız dersin dimi?umarım gerçek hayatta buradaki gibi değildir insanlar.görgüsüz,şımarık,premses diye dalga geçiyorlar konumla ilgili.olabilir buna takılmış olabilirim bu saçma da olabilir ama bu insanların tavırlarına karşı sinirlenmem haksız değil.konu açtım diye milletin bana saydırmasına mı izin vereyim?bu nasıl bir mantık ben anlamıyorumMantıksız ve saçma konu açanlara gereğince cevabı veriliyor bence burada size verildiği gibi. Neyse ben sizi hatırladım ne zaman konu açsanız haksız bulunuyorsunuz ve böyle ağzınıza geleni yazmaya başlıyorsunuz. Hiç durup düşünmüyorsunuz bu kadar insanın haklılık payı olabilir mi diye.
Görümcenize takmışsınız siz zaten ne desek düzelmezsiniz.
Siz kp.den cekiniyosaniz bizim eslerimiz de annemden cekinmeli sonucta. Onlar da yazin mecbur don atlet yatan adamlar. Ama annemler odalarindan cikmiyorlar eslerimiz uyanana kadar. Zaten gec saate kadar da uyunmaz yani.tamam da erkekle kadın bir mi Allah aşkına.ben kp nasıl rahat edeyim.ben edemem
Siz millete geniş derken çok seviyeli olduğunuzu düşünüyorsunuz sanırım. Etkiye tepki diyorum ben.Ben haklıya bir şey demem.Bana hak verilsin de demem.Ben seviye istiyorum anladın mı?Seviyesiz konuşulmasını sevmiyorum.Gerçek hayatta bir arkadaşın buna takılsa amaaan sen de buna mı takıldın şöyle şöyle yaparsınız dersin dimi?umarım gerçek hayatta buradaki gibi değildir insanlar.görgüsüz,şımarık,premses diye dalga geçiyorlar konumla ilgili.olabilir buna takılmış olabilirim bu saçma da olabilir ama bu insanların tavırlarına karşı sinirlenmem haksız değil.konu açtım diye milletin bana saydırmasına mı izin vereyim?bu nasıl bir mantık ben anlamıyorum
Hala dert diyorben de zaten kimseye müdahale etmedim eşime de söylemedim.ama gerizekalı gibi geldim burada sizle dertleşmeye çalıştım
yok canım biliyorum ki söylüyorumSiz evi gordunuz mu? Genelde o sekilde olan evlerin banyo kapisi (ebeveyn banyosu degil, gorumcenin dediginiz) hem yatak odasindan hem disaridan acilir bu sorunlari onlemek icin. Muhtemelen oyledir ya da alt katta bir banyo daha vardir.
canım benim düşük tehlikem var gecenin köründe bir düşsem ne olacak?her şeyi çok biliyorsunuz
Ben bunu demeden önce saydırıldı.Etkiye tepki olması için önce benim demem lazımdı değil mi?Ben zaten size boş yere anlatmışım anlamak isteyen insan zaten baştan anlar.Sağ olun yorumunuz için.Eğer gerçekten haklıysanız haklısınız ama burada gerçekten haklıysam beni ısrarla burada daha çok üzen insanlara hakkımı helal etmiyorum.Siz millete geniş derken çok seviyeli olduğunuzu düşünüyorsunuz sanırım. Etkiye tepki diyorum ben.
Terbiyeniz gözlerinizden akiyor.terbiyenizi takının.siz benimle bu şekilde konuşamazsınız.kimin ne olduğunu görüyoruz
çok yazık.Düşük tehlikeni var ise okadar yolu gidip kalmayın. Ha illa gidicem dersenizde zaten okadar yolda düşmediyse iki merdiven çıkmaklada düşmez inşallah.
canınız tartışmak istiyorsa başka bir konuya gidebilirsiniz bu tarzda insanlarla pek ağız dalaşına girmiyorum.Terbiyeniz gözlerinizden akiyor.
Hanımefendi madem düşük tehlikeniz var bunu mu dert ediyorsunuz? Doğuma kadar gitmeyin evladınızın sizin canınızdan önemli mi? Burayı okuyup da üzülüyorsanız kapatın gitsin. Ufak şeyleri dert etmeyin diyor size herkes.Ben bunu demeden önce saydırıldı.Etkiye tepki olması için önce benim demem lazımdı değil mi?Ben zaten size boş yere anlatmışım anlamak isteyen insan zaten baştan anlar.Sağ olun yorumunuz için.Eğer gerçekten haklıysanız haklısınız ama burada gerçekten haklıysam beni ısrarla burada daha çok üzen insanlara hakkımı helal etmiyorum.
Bu girmediğiniz haliniz mi?Konunuza tek bir insan bile olumlu yorum yazmadı.Herkesle tek tek uğraşıyorsunuz maşallah işiniz gücünüz yok sanırımcanınız tartışmak istiyorsa başka bir konuya gidebilirsiniz bu tarzda insanlarla pek ağız dalaşına girmiyorum.
Allah gönlüne göre versin canım.Kadınlar kulübünde okuduğum en bencil içeriklerden biri. Kayınvalideniz o evi oğlunun yani eşinizin üstüne yapsa tuvalet üst sokakta olsa bile yakınmazdınız değil mi.
ben zaten hormon demedimiyi ki düşünmüyor
babam ben evlendikten sonra bir odayı bana döşese israf derdim 15 yılda 15 hafta kullanılan bir oda, kapısı kapalı duracak
adam oda döşemiş diye kendimi daha sık gitmek zorunda hissederdim
15 yıldır ayrı şehirde yaşıyorum
yılda bir ya da iki gidiyorum
oturma odası formunda bir odaları var, kanepe vs olan orada yatıyoruz
yazın gittiğimde anneannem ve dayım vardı o odada, bizden önce gelmişler
biz salonda yattık
son gittiğimde de kış, o oda daha soğuk salonda yatın isterseniz dedi yine salonda yattık
kv nin evinde kalmıyorum ama gerekirse orada da nereye yat derse yatarım, hiç kp gelir bana bakar vs gibi şeyler de aklıma gelmez
bu arada 5 haftalık hamilelikte aman hamilelik hormonları vs denilecek aşama değil
sağlıkla kucağınıza alın ve her ikinizin sağlığı için daha az gerilin önümüzdeki aylarda
Niye yatarken kp seni görebilecek noktada mı?yani yattığın yerin kapısı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?