- 3 Şubat 2018
- 25.918
- 111.545
- 598
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
siz gelinlerde az değilsiniz ha ..sanki çok kaynana kayınpeder meraklısısınız...ölseler yardıma ihtiyaçları olsa gitmezsiniz .hem size değil kendilerine almışlar dublex evi sanane nasıl isterlerde öyle yaşarlar...Merhaba kızlar.Kayınvalidemler evlerini satıp güzel bir semtten dublex bir ev aldılar.Onlar adına çok sevindim.Küçük görümcem kp ve kv beraber oturuyorlar.Evleri 2+1 miş.Bir görümcemin odası var bir de kayınvalidelerin...alt katta da ortada salon ve mutfakla beraber yani amerikan mutfak...Ve artı olarak lavabolar görümcem ve kayınvalidemlerin odasında.Yani lavaboya girmek için onların odasına girmek gerekli.Dün eve geldik eşim işte uzun süre babasıyla konuştu sonra da ben aldım telefonu hayırlı olsun dedim.Sonra görümcem sonra kayınvalidemle konuştu eşim.Toplamda 1 buçuk saat konuştular.Artık eşimin yok canım ne olacak başka bir odaya ne gerek var zaten küçük bir ailesiniz kırk yılda bir geliyoruz ne olacak görümcenin odasına gidip lavaboya gireriz falan onları poh pohluyor.Hamilelikten mi bilmem çok içerlendim.İnsan oğlum da gelecek çocukları olacak gelin ortalık yerde yatmasın demez mi.Sonuçta artık ölene kadar bu evi kullanacaklar.Ben ortalık yerde yatıcam onlar kalktığında toparlanmak zorunda kalıcam.Bunun emzirmesi var bunun uyurken ne şekilde yattımı var...Hadi bir kaç gün diyelim ama ben sürekli lavaboya kalkan bir insanım üstelik hamileyken bu iki katına çıkmak üzere.Ben nasıl yukarı merdivenlerden çıkayım da görümcemin odasına girip lavaboya rahat gireyim.Eşimin bu kadar vurdumduymaz olmasına sinirleniyorum.İnsan oğlum da geliyor diye düşünüp bir odalı daha ev almaz mı.Torun olunca ayda bir getirin diyorlar nasıl rahat edeyim hiç...Ben geçtim içeri bizimkileri aradım 3 kişiyle görüştüm daha hala kapatmadı telefonu.Hayırlı olsun hayırlı olsun...Benim babam bizi düşünmeden ev alsa valla içerlenirim ya bu adam nasıl böyle anlamıyorum.Ben dedim en son yatıyorum.Yatıyorum diyince telefonu kapatmaya çalıştı.Yattım.Gelseydin otursaydık diyor.Yok dedim uyucam uykum var.Neye bozuldun ne var telefonda uzun konuştuysam hep mi uzun konuşuyorum diyince ağladım artık üzerime gelme dedim.Neyse gitti sinirimden zor uyudum.Gelince sarıldı bir iki yattı.Sabah öpüp gitti.Ben de uzatmadım öptüm.Şimdi ailesiyle uzun konuştu diye sinirlendim sanıyor tabi.Çok sinirlendim.Sizce beni ilgilendirmez mi?yani beni ilgilendirmez ama işte
Kızlar eve geçemem herkes aynı şehirdeyiz olarak varsaymış.Çok uzağız bayramlarda ve yazın ailelerde 1er hafta kalmaya gidiyoruz
Kızlar ben prenses şımarık falan değilim.Kp benim öz babam değil ki ben ortalık yerde yatıcam.Yani kapısı yok,yukarıdan biri uyanıp kalksa hemen dımdızlak yukardan görünüyor olucaz bu benim için çok rahatsız edici.Ve gitmiyorum desem sırf bunun için eşime ayıp olucak mecbur gidicez kalıcaz.Otele gidiyoruz desek onlara ayıp olucak.Ben anlamıyorum ortalık yerde yatmak göz önünde bir yerde yatmak gerçekten sizi rahatsız etmez mi?Kp ne zaman uyanır bilmiyorum bile.Belki üstümü açıcam belki yorgana bacak atıcam uyku hali.Tamam bize uygun ev almasınlar hadi ama en azından bu kadarı da olmasaydı.Hem ablası da var eşimin onlar yurtdışından gelecekler kalmaya enişte kişisi görümcemin odasına lavaboya mı girecek.Yani sizi mi düşünecekler diyorsunuz da beni de şaşırtıyorsunuz.
Amin canım aminAllah başka dert vermesin.
İlginç bir bakış açınız var...
Tabi sen prenses olduğun için hepimize geniş deme hakkın var di mi? Pardon.Lütfen cümlelerinize dikkat eder misiniz?Bana sorunlu insansın deme hakkınız yok.
insanın fikri neyse zikri de o olurmuş.evet onlarla vakit geçirmeyi seviyorumsiz gelinlerde az değilsiniz ha ..sanki çok kaynana kayınpeder meraklısısınız...ölseler yardıma ihtiyaçları olsa gitmezsiniz .hem size değil kendilerine almışlar dublex evi sanane nasıl isterlerde öyle yaşarlar...
ben kimseye bire bir geniş demedim.ortalık yerde rahat rahat yatanlar benim açımdan geniş evet.Tabi sen prenses olduğun için hepimize geniş deme hakkın var di mi? Pardon.
ben de zaten kimseye müdahale etmedim eşime de söylemedim.ama gerizekalı gibi geldim burada sizle dertleşmeye çalıştımDemek ki maddi güçleri buna yetmiş yahut ayırdıkları bütçe bu kadarmış, yoksa neden büyüğünü almasınlar?
Lüks semt diye vurguluyorsunuz da, siz senede bir iki hafta kalacaksınız diye ömürlerini istemedikleri semtte mi geçirsinler?
Çok dert ediyorsanız tamamlayın üstünü satıp yenisini alsınlar. Geç kalmış sayılmazsınız. Her şeyin bir dönüşü var.
Ya da gidip kalmayın, burada yazdığınız gerekçeleri yüzlerine söylersiniz.
Kimse de kayınpederinin göreceği yerde serilip yatmıyor, merak etmeyin. Ben olsam gittiğimde salonda rahat edemeyeceğimi söylerim. Bir çözüm önerilmezse de “kusura bakmayın” der ve bir daha da kalmam. Ama kararlarına müdahale etme haddini de kendimde görmem.
tabi tabi bana bir sürü şey saydıranlar normal çünkü.konu açan kişiye saydırmak serbest konu açana da susmak düşüyor o zaman.ne kadar tatlışşş ben de o zaman gidip konu açanlara saldırayım dertleşmek yerine o zamanNe kadar sorunlu, geçimsiz bir insansınız. Hormonla falan alakalı değil. Normalde olsa görümceniz siz gidince size odasını verebilir ama benim de böyle takıntılı ve prenses sendromlu yengem olsa ben de hiiiç umursamazdım. Büyük ihtimalle o da öyle yapacaktır.Siz hala burada millete histerik bir şekilde " Sizi gidi genişler benim nasıl odam olmaz?" diye ağlanın.
Allah çevrenize sabır versin.
terbiyenizi takının.siz benimle bu şekilde konuşamazsınız.kimin ne olduğunu görüyoruzHer mesajın altına yazacak mısınız babanızın sizin için ayrı oda dosedigini çift kişilik yatak aldığını?Bence çok itici ve görgüsüzsünüz.
Annemlerin evi eski tip evlerden. Yani orta oda usulu. Ortada oturma odasi var. Diger tum odalar oraya aciliyor. Biizim kocalarimizda ortalik yerde yatiyor yani.Ama siz ortalık yerde yatmıyorsunuz.Bunun neyini anlamıyorsunuz ortalıkta yatıcam diyorum size.Yani kp uyansa kalksa beni kuşbakışı yukarıdan görecek diyorum anlatabiliyor muyum?Siz rahatsız olmayın diye sizi ayırmışlar ama ben ortalık yerde yatıcam anlatabildim mi ortalık yerde
Mantıksız ve saçma konu açanlara gereğince cevabı veriliyor bence burada size verildiği gibi. Neyse ben sizi hatırladım ne zaman konu açsanız haksız bulunuyorsunuz ve böyle ağzınıza geleni yazmaya başlıyorsunuz. Hiç durup düşünmüyorsunuz bu kadar insanın haklılık payı olabilir mi diye.tabi tabi bana bir sürü şey saydıranlar normal çünkü.konu açan kişiye saydırmak serbest cevap verene de susmak düşüyor o zaman.ne kadar tatlışşş ben de o zaman gidip konu açanlara saldırayım dertleşmek yerine o zaman
tamam verirseler sıkıntı yok zaten ama sanmamBenim bekarken bir odam vardi ailemin evinde ve suan o bekar odam eşimle gittigimizde kaldigimiz odamiz oldu.
Ama ailem farkli bir eve gecseler ve oda olmasa sorun etmezdim bunu ki olmama ihtimali yok tek cocuklari benim ama sizde gorumce de var.
Benim evim 2+1 misafire ek oda ve yatak yok. Ailem gelince yatak odasini onlara veriyoruz kendimiz salonda kaliyoruz 2-3gün ne olmuş yani?
tamam da erkekle kadın bir mi Allah aşkına.ben kp nasıl rahat edeyim.ben edememAnnemlerin evi eski tip evlerden. Yani orta oda usulu. Ortada oturma odasi var. Diger tum odalar oraya aciliyor. Biizim kocalarimizda ortalik yerde yatiyor yani.
Israrla anlamiyorsunuz. Kimse sizi dusunerek ev almak zorunda degil. Bunu nasil beklersiniz insanlardan aklim almadi benim.
aynen gelip kalıyorlarBu düşünceyle siz su an oturduğunuz evde bir odayı kv ve kp icin ağırlığınızı dusunuyorum. Yok eger oyle bişey yapmadiysaniz onlarında sizin için böyle bişey yapmasını beklemeniz saçma. Sonuçta farklı sehirlerdesiniz madem onlarda oğullarının evine gelip rahat rahat kalmaları gerekiyo dimi bu mantıkla.
aynen öyleBir de görümcenizin evleneceğini düşünerek kendilerine göre ev almışlar,benim anlayamadığım nokta alt katta nasıl banyo tuvalet olmaz.Aşağıda salon yok mu misafir gelince yukarıya mı çıkacak insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?