Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz gelinlerde az değilsiniz ha ..sanki çok kaynana kayınpeder meraklısısınız...ölseler yardıma ihtiyaçları olsa gitmezsiniz .hem size değil kendilerine almışlar dublex evi sanane nasıl isterlerde öyle yaşarlar...

insanın fikri neyse zikri de o olurmuş.evet onlarla vakit geçirmeyi seviyorum

Demek ki maddi güçleri buna yetmiş yahut ayırdıkları bütçe bu kadarmış, yoksa neden büyüğünü almasınlar?

Lüks semt diye vurguluyorsunuz da, siz senede bir iki hafta kalacaksınız diye ömürlerini istemedikleri semtte mi geçirsinler?

Çok dert ediyorsanız tamamlayın üstünü satıp yenisini alsınlar. Geç kalmış sayılmazsınız. Her şeyin bir dönüşü var. Hoş onu da yapmak zorunda değiller ya. Yarın görümceniz evlenecek, kayınvalideniz ve kayınpederiniz iyice yaşlanacak. O evin temizliği, bakımı yaşlı insanlara kalacak. Küçük ev istemeleri çok doğal.

Ya da gidip kalmayın, burada yazdığınız gerekçeleri yüzlerine söylersiniz.

Kimse de kayınpederinin göreceği yerde serilip yatmıyor, merak etmeyin. Ben olsam gittiğimde salonda rahat edemeyeceğimi söylerim. Bir çözüm önerilmezse de “kusura bakmayın” der ve bir daha da kalmam. Ama kararlarına müdahale etme haddini de kendimde görmem.

Ne kadar sorunlu, geçimsiz bir insansınız. Hormonla falan alakalı değil. Normalde olsa görümceniz siz gidince size odasını verebilir ama benim de böyle takıntılı ve prenses sendromlu yengem olsa ben de hiiiç umursamazdım. Büyük ihtimalle o da öyle yapacaktır. Siz hala burada millete histerik bir şekilde " Sizi gidi genişler benim nasıl odam olmaz?" diye ağlanın.
Allah çevrenize sabır versin.

Gitmeyin yatıya o zaman..Allahım ne sacma şeyler o dert edenler var yarabbim sen büyüksün
Yani insanlar size ayrı oda olsun diye illa bir fazla odalı ev almak zorunda mi?
Ne tuhafsınız siz yahu şaka gibi konu

ben de zaten kimseye müdahale etmedim eşime de söylemedim.ama gerizekalı gibi geldim burada sizle dertleşmeye çalıştım

Ayyy şiştim!
Milleti genislikle itham etmeden önce,açtığınız saçma konuyu bi gözden geçirin.Daha gitmemissin,salonda ulu orta yatmamissin,kayınpeder yorgana bacak attığını görmemiş..Allahım ya rabbim!Görümcen size odasını verir zaten,olmadı gorumcenle yatarsin,ablası da gelir sizle yatar,erkekler salonda yorgana bacak ata ata yatarlar rahatça.Bunu begenmediyse gitmeyiverirsin yahu.Zorla mı?

tabi tabi bana bir sürü şey saydıranlar normal çünkü.konu açan kişiye saydırmak serbest konu açana da susmak düşüyor o zaman.ne kadar tatlışşş ben de o zaman gidip konu açanlara saldırayım dertleşmek yerine o zaman

Annemlerin evi eski tip evlerden. Yani orta oda usulu. Ortada oturma odasi var. Diger tum odalar oraya aciliyor. Biizim kocalarimizda ortalik yerde yatiyor yani.
Israrla anlamiyorsunuz. Kimse sizi dusunerek ev almak zorunda degil. Bunu nasil beklersiniz insanlardan aklim almadi benim.

Mantıksız ve saçma konu açanlara gereğince cevabı veriliyor bence burada size verildiği gibi. Neyse ben sizi hatırladım ne zaman konu açsanız haksız bulunuyorsunuz ve böyle ağzınıza geleni yazmaya başlıyorsunuz. Hiç durup düşünmüyorsunuz bu kadar insanın haklılık payı olabilir mi diye.
Görümcenize takmışsınız siz zaten ne desek düzelmezsiniz.

tamam verirseler sıkıntı yok zaten ama sanmam

tamam da erkekle kadın bir mi Allah aşkına.ben kp nasıl rahat edeyim.ben edemem

aynen gelip kalıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…