Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla canım haklısın insan ev alırken geleni gideni de düşünmesi lazım ben bebek emziriyorum gece bazen uyuyakalıyorum göğsüm açık kalıyor pijama toplanıyor bacağım açılıyor uyurken üstümü hiç örtmem zaten birde dubleks milletin odasında tuvalet banyo ne alaka ne biçim projeli bir ev orası
Ev müsait değil diye otelde kalırsınız yapcak birşey yok çünkü ortalık yerde yatılmaz ben olsam yatmam yani

Ama siz ortalık yerde yatmıyorsunuz.Bunun neyini anlamıyorsunuz ortalıkta yatıcam diyorum size.Yani kp uyansa kalksa beni kuşbakışı yukarıdan görecek diyorum anlatabiliyor muyum?Siz rahatsız olmayın diye sizi ayırmışlar ama ben ortalık yerde yatıcam anlatabildim mi ortalık yerde

sonunda beni anlayan biri çıktı.demek ki millet ortalık yerde yatabiliyor canım ne diyim.fazla genişlik de iyi değil

kayınpederin olduğu yerde ortalık yerde yatarsın o zaman dimi?her an kalksa yukardan kuşbakışı seni görecekler demek ki rahat ederdin sen bravo

Bilmeliydim. Aslında şöyle bir gerçek var ki kimse onları öyle ortalık yerde misafir etmeyecektir. Boşu bosuna takıyor kafasına. Elbet bir çare bulur kv ve kp.
Ben evlerine gittiğimde bile beni salonda yatırmıyorlar, kız kardeşinin odasında tek başıma yatıyorum. Kimse çocuklu anneyi salonda yatırmaz zaten.

yahu ne sorunlu insanlarsınız. Gidince sizi salona zincirleyecek halleri yok insanların. Annecim ben rahat edemem burda, görümcemin odasına bir yer yatağı atalım ben orda yatayım dersiniz. Eşiniz de salonda yatar bu kadar basit. Çözüm arayan bulur, sorun arayan da.

sonunda beni anlayan biri çıktı.demek ki millet ortalık yerde yatabiliyor canım ne diyim.fazla genişlik de iyi değil
E sonuçta bir tek siz değilsiniz ki kızı da yurt dışındaymış gelen kişiler yatılı geliyor bu belli bir sey imkanı varsa buna uygun ev alsalarmış daha iyi olurmuş tabi ki

Bence kız haklı. Sonuçta rutin olarak gidiyorlar o eve. Bebek de olacak. Bir de evli çift salonda yatmaz yani. Rutin olarak benim evime gelen biri olsa ben ayrı oda yaparım.
ben anladım ki burası başka bir alem canım ya da biz başka kültürde yaşadık.valla ortalık yerde geniş geniş yatabilene helal olsun ne diyim

Milleti genişlikle suçlamadan önce kendi isteklerinizi gözden geçirin.. İnsanlar siz geleceksiniz diye 1 fazla odalı ev almak zorunda mı? O zaman koyacaktınız ortaya parayı, anne bize de oda olsun diyecektiniz. Niye katkı sağlamayı böyle bir beklenti içerisine girdiniz? Şaka gibi konunuz, siz gittiğinizde zaten sizi ortalık yerde yatırmazlar. Daha gitmemişsiniz etmemişsiniz burada ihtimaller üzerine insanları genişlikle itham ediyorsunuz, her konunuzda yaptığınız şey bu asla haksız olduğunuzu kabul etmiyorsunuz yahu, yeter. İnsanlara geniş demeye ne hakkınız var?

Lütfen cümlelerinize dikkat eder misiniz?Bana sorunlu insansın deme hakkınız yok.

Lütfen cümlelerinize dikkat eder misiniz?Bana sorunlu insansın deme hakkınız yok.
Sizinde insanlara geniş demeye hakkınız var mı? Yok.
O zaman sizde insanlara geniş demeyeceksiniz, siz söylerken iyi. Millet söyleyince "dikkat ediinn". Oldu tamam hanımefendi.

Evli bir görümceniz daha var ve siz bunu 14. Sayfada söylediniz.
Derdiniz sadece oğullarını düşünmemeleri öyle mi?
Ben çarpıttığınızı veyahut bilgi eksikliğiniz olduğunu düşünüyorum.
Zira evde ortak tuvalet olmadığına inanamıyorum.
İlle odalara girmek gerekmez, muhakkak yanlış biliyorsunuz.
Bu sadece sizin için sorun değil, o eve hiç mi gelen giden olmayacak.
Ayrıca kalmaya gittiğinizde görümceniz veya kayınvalide, size odasını verecektir.
Doğmamış çocuğa don biçmeyin şimdiden. İnsan bunun için ağlar mı yahu, rahat değilim deyip gitmeme hakkınız saklı, ne güzel

Niye yatarken kp seni görebilecek noktada mı?yani yattığın yerin kapısı yok mu

Ben evlendiğimden beri biz gelince görümcem salonda yatar odasını bize verir. Hiç istemiyordum ben kimsenin rahatını bozmak ama kabul etmiyordu, nolur abla kalın bende tv izlerim diye. Zaten onlarda da 3+1 kayınvalidemlerin odası, kayınların odası ve görümcemin. Ama öyle olmasa bile emzirme zamanı odasına girer emzirirsin yani. Gece yatarken de zaten salonda olsa bi sen bi kocan bi bebek olacak odada.
Tuvalet olayı evet sıkıntı gbi pda içinden tuvalet kim düşündüyse, ebeveyin banyosu ok da. Genel tuvalet neden yok görümcenin odasından giriliyor nasıl düşünmüş planlayanlar çizenler anlamadım. Mecbur idare edeceksin . Evin planı çok saçmaymış. Eve misafir gelse yabancı el biri, oda mecburen görümcenizin odasından geçecek harbi saçma.

bu nasıl bir bakış açısı ya?
Kayınvalide kayınpeder, görümce, babanız, geriye bir oda kalıyor. Hangisini bozup bebek odası yapacaksınız? Gerçekten sadece merak ettiğim için soruyorum.
Allah aşkına biraz mantıklı konuşun.

Yapılacak şey basit. Rahat edemiyorum deyip kalmayacaksınız.

canım benim düşük tehlikem var gecenin köründe bir düşsem ne olacak?her şeyi çok biliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…