Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala daha dediklerinizi savunup ortalık yerde yatmak istemem deyip yumuşatmaya çalışıyorsunuz. Tuvaletler yukardaysa odanız üst katta olsa bile ortak oturma alanı salon ise her halukarda herkes gibi üst kata tuvalete çıkmak zorundasınız odanızda oturacak değilsiniz tüm gün gündüz tek başınıza

Ayrıca bu insanlar herhalde ki evli bir çiftin tutup salonda yatamayacağını bilincindedir yani size salonda yatarsınız diyen yokken niye kendi kendinize ben ortalık alanda yatamam gibi bir çıkarımda bulundunuz ki. İnsanlar yılda bir iki kere gideceğiniz yerde neden daha fazla para verip daha fazla odası olan yer alsın bunun mantığını Allah aşkına açıklayın zaten eşinizin ne kadar izini vardır ki.

Görümce odasını verir muhtemelen yani daha gidip kalmadan neyin telaşı bu yok bize oda yapmamışlar falan bende anneme gidiyorum eşimle çocuğumla annem oturma odasında yatıyor biz onun odasında

Allahım bana da böyle dertler ver yarabbim .diyecekken aklıma geldi Akayınvalidem 1+1 yazlık almış onu takayım kafama senede bir gidip 3-4 gün kalıyoruz niye 2+1 almamış ben salonda niye yatıyorum hat Amerikan mutfak olduğu içim salon Nisayılmaz mutfak orası be biçim insan böyle oğlunu gelinini düşünmeden yazlık almış .

zaten konu ortalık yerde yatmak istememem neyini yumuşatıcam zaten konu bu.gayet de salonda yatarsınız diyorlar demeseler neden bunu dert edeyim

Sizin gibi düşünen bir benim annemler var heralde bu forumda :))
Annemler ev aldi 3 +1 bir odasini salon diger 3 odasini yatak odasi yaptilar ablam ve erkek krdesim sehir disindalar evliler bayrm seyran tatillerde gelir 1 hafta 10 gun kalirlar bir odasi ablamin bir odasi erkek kardesimin odasidir. Her birinin odasinda Birer geniş yatak var bir koltuk bir kiyafet dolabi .. yani bir salon misafirimize yeter mutfakta bize yeter der annem..cocuklarim ayda yilda bir benim icin gelip orda burda yatip perişan olduktan sonra ne yapayim öyle evi der..

Allah akıl fikir versin.Orada bana bencil denmiş ve ben karşılığında hiçbir şey dememişim.Saygısız olan ben miyim bu durumda.

Allah herkese nasip etsin

Allah akıl fikir versin.Orada bana bencil denmiş ve ben karşılığında hiçbir şey dememişim.Saygısız olan ben miyim bu durumda.

bir tek o yorumunuzdan bahsetmiyorum bütün sayfaları okudum herkese ters ters yazıyorsunuz mesela bana da Allah akıl fikir versin diyorsunuz bu sizce saygılı bir yaklaşım mı?
geçen gün bende bir konu açtım ve 3-5 kişi dışında herkes "yanlış düşünüyorsun" tarzında yorumlar yaptı ama ben sizin gibi cevaplar vermedim zaten buraya konu açma sebebimiz fikir almak madem tersleyeceğiz insanları o zaman neden konu açıyoruz bildiğimizi okuyalım.

bu arada bende 6 haftalık hamileyim bu haftalarda duygusallık olmaz daha hormonlarımız o kadar çıldırmadı.

Eğer maddi durumlarının müsait olduğunu varsayarsak, ki içerlediğinize göre böyle olduğunu düşünüyorum, ben sizi haklı buldum. Bu kanıya da kendi kayınvalidemin-kayınpederimin davranışlarından yola çıkarak vardım, çünkü bu yaştaki insanlar artık daha çok çocuklarını düşünüyorlar ve farklı şehirlerde yaşanıyorsa onlar geldiğinde onları rahat ettirebilecek adımlar atıyorlar. Siz de bu tarz örnekler gördüyseniz size tuhaf gelmesi normal.

Biraz fazla ince düşünmüşsünüz babanızın sizin için oda yapması çok hoş ama eminim kalmaya gittiğinizde birisi size odasını verecektir.Gittiğinizde bunu teklif etmezlerse konuşursunuz şimdiden bunu dert etmeyin

iyide seni cagrıyolar maden yada teli sen aldıgında valla alındım baba kusura bakma biz geldigimizde nerde kalıcaz siz bizi düsünmemissiniz dememissin ben olsam derdim artk anca caya geliriz deseydin keske icinde kalıcagına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…