- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Babamın annemden ayrılmış olması tek yaşıyor anlamına mı geliyor?A bu arada annemin evinde de ayrı bir odamız var.Sizin aileniz başka, eşinizin ailesi başka, benim ailem başka, benim arkadaşımın ailesi başka. Sizin anne babanız ayrı değil miydi? Yani babanız tek yaşamıyor mu? Kullanmadığı bir odasını size ayırabilir veya ayırmaz tamamen kendi tercihi.
Çocuklarının geleceği derken? Çocukları kim?Bir tane çocuğu var onların o da önemsememiş. Onlar sizin anne babanız değiller. Neden onların evinde odanız olması gerektiğini düşünüyorsunuz?
Tabi ki üzülmem benim başka bir evim var artık. Anne babamın evinin kapısı bana hep açıktır ama orası benim evim değil. Odamın olup olmaması da umrumda değil.
Sizin konularınızı çok net hatırlıyorum. Daha bir tane hak verdiğim konunuz yok. Böyle giderseniz eşinizi bıktıracaksınız. Samimi söylüyorum artık şu prenses sendromundan çıkın.
otelde kalsak emin ol çok alınırlar eşim de kabul etmez gibi geliyor.bu sefer burada rahat edemedik demiş gibi oluruz.yani ne bileyim demek ki buradakilere ortalık yerde yatmak normal geliyor.kapısı olmayan bir odada yukardan kuşbakışı görünecek bir konumda rahat edebilecek bir insan değilim.bunda alinacak darilinacak bir durum yok.
elbette o evde rahat edemeyebilirsiniz, ben de edemem,
ama ya kalmayacaksiniz, ya bir sekilde butceniz yetiyorsa gittiginizde otelde kalacaksiniz falan, ya da yetmiyorsa, siz gitmeyip onlari davet edeceksiniz.
Tabi cocugunuz buyuyecek, ev musait degil diye daha az gideceksiniz mecburen,
o yuzden biraz baglar zayiflayacak falan filan, hakli oldugunuz kisimlar da var bu sebeple.
ama darilmayin, bu isler paraya bakiyor cunku.
Bazı konular insanı deli ediyor Bu da onlardan biri. Şimdi biraz düşününce acaba görümcesini mi kıskanıyor demeye başladım. Sonuçta onun odası olduğu vurgulanmış. Kız anesi-babası ile yaşıyor ama acaba konu sahibi onun odası var denilmesine mi içerledi ki?Şaka yapmak için açtıysanız konuyu, güldük tamam.
Siz o evde yaşamıyorsanız neden sizi düşünsünler tam olarak?
Kendinize ayrı oda gibi bir talebiniz vardı ise koyacaktınız ortaya 100bin " baba bizim de bir odamız olsun 3+1 alın" diyecektiniz.
Ortaya para koydunuz mu? Sanmıyorum, konuda böyle bir ibare yok.
O zaman insanların nasıl ev aldığına karışamazsınız.
Ama ben sizi konularınızdan bildiğim için rahat söylüyorum ki, takıntılı olduğunuz için bu kadar taktınız.
Allah elimize de ailesine de sabır versin ne diyeyim.
bak canım siz anlamıyorsunuz ben ortalık yerde yatmaktan rahatsız oluyorum.kp benim öz babam değil ki kalksa bir uyansa adam o ara biz uyuyor olsak utanırım karşısında yatıyor görünmekten.kapısı yok bir şeyi yok yukarı kattan direk görünücez belki ben yorgana bacak atıcam bilmeden.anlamadım neden bu kadar garipsendi başka bayanlar bu durumda rahat mı ederler anlamadımbelki size görümcenizin odasını verirler, eşiniz siz çocuğunu orada kalırsınız.
eski bir arkadaşımın bir lafını hiç unutmam.
gönüllerin sığdığı yere bedenler de sığar.
yatak yok yorgan yok, lavabo yok bunlar dert edilecek şeyler değil.
Ne demek istediğinizi şimdi anladım. İlk mesajınız daha farklı anlaşılıyordu. Herkesin tepki verme sebebi de bu. Muhtemelen herkes ilk mesajı okuyup yorum yapacağı için kendinizi hamile halinizle üzmeyin. Hem size hem bebeğe zarar. Gidince rahat edemediğinizi anlarlarsa kendi odalarını verirler diye düşünüyorum. Sağlıklı, hayırlı evlat dilerim :)Kendi yaşantınıza göre örnekler vermişsiniz.İki otobüsle gidilseydi zaten takmazdım herhalde.Şehirler uzak uzun süre kalmaya gidiyoruz ailelere.Öyle iki otobüslük bir durum yok aramızda 18 saat var biz de çalışan aileyiz yıllık izin ayarlayıp gidiyoruz oralara.Odayı veririz diye bir teklif gelse amenna ama açıktan görümcenin odasına lavaboya girersiniz diyorlar.Hadi salonun kapısı olsa anlıcam ama kp kalksa biz ortalık yerde kuşbakışı uyuyor olucaz.Bence bende bir anormallik yok.Ben bunu normal göremiyorum keşke sormasaydım burada bu soruyu
ben bir şekilde halledilir demek istedim. siz 3 kişi görümce tek kişi o odaya geçersiniz diyorum. ortada yatın demiyorum ki..bak canım siz anlamıyorsunuz ben ortalık yerde yatmaktan rahatsız oluyorum.kp benim öz babam değil ki kalksa bir uyansa adam o ara biz uyuyor olsak utanırım karşısında yatıyor görünmekten.kapısı yok bir şeyi yok yukarı kattan direk görünücez belki ben yorgana bacak atıcam bilmeden.anlamadım neden bu kadar garipsendi başka bayanlar bu durumda rahat mı ederler anlamadım
Konu sahibini konularından tanıdığım kadarıyla görümcesine takıntılı biri. Büyük ihtimal ona oda verildiği, kendisine verilmediği için böyle düşünüyor. Valla şaka gibi. Madem öyle atacaksın ortaya 100bin, benimde odam olacak diyeceksin. İnsanlar sana oda yapmak zorunda mı yahu? Deli oldum bir de ciddi ciddi bunu savunuyor konusundaBazı konular insanı deli ediyor Bu da onlardan biri. Şimdi biraz düşününce acaba görümcesini mi kıskanıyor demeye başladım. Sonuçta onun odası olduğu vurgulanmış. Kız anesi-babası ile yaşıyor ama acaba konu sahibi onun odası var denilmesine mi içerledi ki?
Babamın annemden ayrılmış olması tek yaşıyor anlamına mı geliyor?A bu arada annemin evinde de ayrı bir odamız var.
Annenin babanın evinde odanın
Babamın annemden ayrılmış olması tek yaşıyor anlamına mı geliyor?A bu arada annemin evinde de ayrı bir odamız var.
Annenin babanın evinde odanın
otelde kalsak emin ol çok alınırlar eşim de kabul etmez gibi geliyor.bu sefer burada rahat edemedik demiş gibi oluruz.yani ne bileyim demek ki buradakilere ortalık yerde yatmak normal geliyor.kapısı olmayan bir odada yukardan kuşbakışı görünecek bir konumda rahat edebilecek bir insan değilim.
Konu sahibini konularından tanıdığım kadarıyla görümcesine takıntılı biri. Büyük ihtimal ona oda verildiği, kendisine verilmediği için böyle düşünüyor. Valla şaka gibi. Madem öyle atacaksın ortaya 100bin, benimde odam olacak diyeceksin. İnsanlar sana oda yapmak zorunda mı yahu? Deli oldum bir de ciddi ciddi bunu savunuyor konusunda
Annemlere gittigimde genelde ablam da esiyle geliyor. Bekar kiz ve erkek kardesim de var. Biz misafir odasinda yatiyoruz kocalarimiz da oturma odasinda yan yana yatiyorlarBana göre bir anne baba ev alırken çocuklarının geleceği ihtimalini düşünür.Benim babam biz rahat edelim diye bize ayrı bir oda bile döşedi.Eşim alışmış zaten düşünülmemeye ona koymuyor.Demek ki siz kendi anneniz babanızın evinde salonun ortasında yatsanız siz de üzülmezsiniz.Ama ben üzülürdüm bana normal gelmiyor bir insanın annesinin babasının evinde kalacak bir odası bile yoksa ne anlamı var
evet görümceme de sıkıntı zaten.üstelik daha ablaları var enişte de gelecek enişte kızın odasına girip mi lavaboya girecek.ev parasına ihtiyaçları varsa zaten maddi katkıda bulunurdum ben kendime özel bir oda istemiyorum sadece ortalık yerde kp kalktığında beni kuşbakışı yatarken görsün istemiyorum.ortalık yerde yatmak istemiyorum bunu düşünmeleri lazımdı sadece beni değil kızları da var zatenBence burada görümce bozulmalı ya
Kızın odasından geçip tuvalete öyle giriliyor ki(temel ihtiyaç)
Kızın odası toplu olmak zorunda ne bileyim ortada bir şeyini de bırakamaz...
Ki dubleks evler de öyle ucuz değil eminim bütçelerine göre hareket etmişlerdir...
kimse istemez insanların tuvalete geçmek için bir odadan geçmelerini....
Siz de bir oda istiyorsanız ev parasına katkıda bulunup bir oda sahıbı olsaydınız....
sizin anne babanız yapabılır ama sanırım zaten var olan evin odasını dayayıp döşemişler herkesin bütçesi kendine
O incelik kimse yapmak zorunda da değil...
Bilmeliydim. Aslında şöyle bir gerçek var ki kimse onları öyle ortalık yerde misafir etmeyecektir. Boşu bosuna takıyor kafasına. Elbet bir çare bulur kv ve kp.Konu sahibini konularından tanıdığım kadarıyla görümcesine takıntılı biri. Büyük ihtimal ona oda verildiği, kendisine verilmediği için böyle düşünüyor. Valla şaka gibi. Madem öyle atacaksın ortaya 100bin, benimde odam olacak diyeceksin. İnsanlar sana oda yapmak zorunda mı yahu? Deli oldum bir de ciddi ciddi bunu savunuyor konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?