Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalideler ev alırken oğullarını düşünmezler, çünkü neden düşünsünler?
Hani kendi paraları, kendilerine ev alıyorlar falan, ağlamadan önce bunları da bir düşünseydiniz keşke.
Asıl sıkıntıyı görümce çekecek zaten. Ben olsam "bu ne be, gelen giden benim tuvaletime mıçıyor" diye olay çıkartırdım.

Ayrıca 100 senedir plan çiziyorum, böyle bir mekan organizasyonu görmedim daha.
Evi iyi arayın bence. Kıyıda köşede kalmış minik, sevimli bir tuvalet olabilir.
Belki de Harry Potter'daki gibi sadece ihtiyaç hasıl olunca ortaya çıkıyordur.

Şaka yapmak için açtıysanız konuyu, güldük tamam.
Siz o evde yaşamıyorsanız neden sizi düşünsünler tam olarak?
Kendinize ayrı oda gibi bir talebiniz vardı ise koyacaktınız ortaya 100bin " baba bizim de bir odamız olsun 3+1 alın" diyecektiniz.
Ortaya para koydunuz mu? Sanmıyorum, konuda böyle bir ibare yok.
O zaman insanların nasıl ev aldığına karışamazsınız.
Ama ben sizi konularınızdan bildiğim için rahat söylüyorum ki, takıntılı olduğunuz için bu kadar taktınız.
Allah elimize de ailesine de sabır versin ne diyeyim.

Sizene isterse 1+1 alir sizin lavaboya gitmenizi dusunmemismis herkesin kendi evi yapmayin yahu gorumcenizin odasında emzirin orada yatın ve bebeginizi yatırın ne mus bende evlendim odam kardesimin oldu gidince onun odasini kullaniyorum bu kadar basit her evde misafir odasi mi var hayret bisey

Babamın annemden ayrılmış olması tek yaşıyor anlamına mı geliyor?A bu arada annemin evinde de ayrı bir odamız var.
Annenin babanın evinde odanın
otelde kalsak emin ol çok alınırlar eşim de kabul etmez gibi geliyor.bu sefer burada rahat edemedik demiş gibi oluruz.yani ne bileyim demek ki buradakilere ortalık yerde yatmak normal geliyor.kapısı olmayan bir odada yukardan kuşbakışı görünecek bir konumda rahat edebilecek bir insan değilim.

Acikcasi ben size hak verdim ayni butcede derli toplu amerikan mutfak olmayan veya lavabolari ayri olan odalarin icinde olmayan bir ev bulunabilir. Belki size oda verirler? Cocuk varmi kucukmu? Gece lavaboya nasil gireceksiniz? Siz tuttunuz diyelim cocuklar ne yapacak?
Ayni sey benim esimin ailesinde konusuldu. Her ailenin dinamigi farklidir. Ailenin bireyiysem bende taleplerimi dile getirir veya onlarin dile getirmesine sert bakmam

Bazı konular insanı deli ediyor Bu da onlardan biri. Şimdi biraz düşününce acaba görümcesini mi kıskanıyor demeye başladım. Sonuçta onun odası olduğu vurgulanmış. Kız anesi-babası ile yaşıyor ama acaba konu sahibi onun odası var denilmesine mi içerledi ki?

bak canım siz anlamıyorsunuz ben ortalık yerde yatmaktan rahatsız oluyorum.kp benim öz babam değil ki kalksa bir uyansa adam o ara biz uyuyor olsak utanırım karşısında yatıyor görünmekten.kapısı yok bir şeyi yok yukarı kattan direk görünücez belki ben yorgana bacak atıcam bilmeden.anlamadım neden bu kadar garipsendi başka bayanlar bu durumda rahat mı ederler anlamadım

Ne demek istediğinizi şimdi anladım. İlk mesajınız daha farklı anlaşılıyordu. Herkesin tepki verme sebebi de bu. Muhtemelen herkes ilk mesajı okuyup yorum yapacağı için kendinizi hamile halinizle üzmeyin. Hem size hem bebeğe zarar. Gidince rahat edemediğinizi anlarlarsa kendi odalarını verirler diye düşünüyorum. Sağlıklı, hayırlı evlat dilerim :)

ben bir şekilde halledilir demek istedim. siz 3 kişi görümce tek kişi o odaya geçersiniz diyorum. ortada yatın demiyorum ki..

Konu sahibini konularından tanıdığım kadarıyla görümcesine takıntılı biri. Büyük ihtimal ona oda verildiği, kendisine verilmediği için böyle düşünüyor. Valla şaka gibi. Madem öyle atacaksın ortaya 100bin, benimde odam olacak diyeceksin. İnsanlar sana oda yapmak zorunda mı yahu? Deli oldum bir de ciddi ciddi bunu savunuyor konusunda

Babamın annemden ayrılmış olması tek yaşıyor anlamına mı geliyor?A bu arada annemin evinde de ayrı bir odamız var.
Annenin babanın evinde odanın

Evet normalde tek yaşıyor anlamına geliyor. Babanız tekrar evlendi mi veya kiminle yaşıyor orasını bilemem ama eş ailesi karı-koca+ kızları bir aradalar. Aynı şey değil. Ayrıca tekrar söylüyorum her aile yapısı farklıdır. Siz sürekli annem öyle yaptı babam böyle yaptı diyorsunuz. Onlar sizin anne babanız düşünmüşler demek ki. Eşinizin anne babası sizi neden düşünsün? Beklentiniz çok saçma. Düşünseler oğullarını düşünürler ki oğulları rahatsız değil durumdan. Sizinki kraldan çok kralcılık. Bir kişi size hak vermemiş kaç sayfa yorum var. Bütün konularınızda aynı şey. Genelde de dayanamayıp birileriyle tartışıp ban yiyorsunuz. Bir kez olsun şunu sorun kendinize sadece siz mi haklısınız, herkes mi haksız?

Yok o konud haklısınız bende gece yatarken beni kp veya başka birinin görmesini istemem
Ama o yüzden gidipde yatılı kalmam zaten, uzak yaşasamda gider otelde kalırım rahat edemiyorsam. Ama eminim onlar okadar düşüncesizlik yapmazlar sizin orda kaldığınız 2-3 gün için size odalarını verirler.

görümcenin odasını konu sahibine tahsis etsinler. Konu sahibi bir hafta gidecek diye kız 51 hafta salonda yatsın bence. Çok mantıklı, babasının piremsesine yakışan budur.

Annemlere gittigimde genelde ablam da esiyle geliyor. Bekar kiz ve erkek kardesim de var. Biz misafir odasinda yatiyoruz kocalarimiz da oturma odasinda yan yana yatiyorlar Hic de rahatsiz olmadik 3 senedir. Kimse de bize oda acmadi.
Siz fazla takintilisiniz bence. Su konu icin aglanir da dertlenilir mi?

evet görümceme de sıkıntı zaten.üstelik daha ablaları var enişte de gelecek enişte kızın odasına girip mi lavaboya girecek.ev parasına ihtiyaçları varsa zaten maddi katkıda bulunurdum ben kendime özel bir oda istemiyorum sadece ortalık yerde kp kalktığında beni kuşbakışı yatarken görsün istemiyorum.ortalık yerde yatmak istemiyorum bunu düşünmeleri lazımdı sadece beni değil kızları da var zaten

Bilmeliydim. Aslında şöyle bir gerçek var ki kimse onları öyle ortalık yerde misafir etmeyecektir. Boşu bosuna takıyor kafasına. Elbet bir çare bulur kv ve kp.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…