Kızlar okudum yazdıklarınızı
evet hepsi aynı adı üstünde kaynana
ama bazıları farklı oluor işte bu yüzden burclar etkili bence .Aynı yukarıdaki arkadasların dediği gibi benim kayınvaldemde balık ve aynı...
Mesela söyle bir olay ; hamileyim 5 ay yemek yiyemedim annem ordan ha bire yemek yapıp koli koli yolluyor kayınvaldemden tık yok olmasın bekleyende yok ama sonra anneme gidicem artık kalkamıyorm eşimle 1-2 hafta kalıcam kayınvaldem annemi arıyor"sen gel diyosunda , ya bu kız cocugunu düşürürse yollarda ne yapacaksın o zaman ? " die annem beni arıyor aglıyor aglıyor kızım gelme bişey mi var cocuk düşme tehlikesimi var filan yok anne ne alaka dedim zorla anlattı ..tabi ben eşim eve gelmesini zor bekliorum ...geldi anneni arıyorsun hemen dedim bir daha benim hayatıma karısırsa onu cok fena yaparım bak dedim eşim annesini aradı anne nie karısıyosun die aman bir özür dilemeler oglum ben bişey yapmadım sizi düşündüm kötü bişey demedim özür dilerim filan aman bir aglamalar ..eşim bana kızdı kadıncağız ne kadar mahsum düşünmüş sen ne betersin die ...dedim cok düşünüoduysa bir kolide o yollasaydı neyse dinleyin bitmedi kayınvaldem tatil dönüşü bize ugradı ve hemen bize ne zaman geliosunuz ? anne dedim antalyaya gitmeme takmıstın 6 saatlik yola sizin orası 12 saat o zaman düşmez mi cocuk ? mos mor oldu ! işte kızlar böye
yani olay gidip gelmek değil balık burcu kayınvalidesi olanlara benden tavsiye kesinlikle hayatınıza karısmaya ve yönlendirmeye kalkıcaklar ama bunu yaparken saf ve masum olucaklar sakın karıstırmayın nasıl baslarsa öyle gidiyor cunku !