Kayınvalidelerimizn burçları ve size karsı tutumu ?

gulnevar

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
177
60
318
Ankara
Selam kızlar arattım ama bişey cıkmadı daha önce acıldımı bu konu bilemiyorum.Bur karakterlerinin kayınvaldelerin üzerinde nasıl durdugunu merak ettim gelin hep beraber tartısalım

Örneğin ben , kayınvalidem balık burcu bende yay ates le su, kendisi hersey onun kontrolu altında olsun ister evime misafir gelmeden onu arar o bana haber verir gittikden sonra arar durumları öğrenir , eve gelince bulsaık ve camasır dahi onun kontrolu altında olsun ister , oysa ben ogluyla evlendiğimde 1 yıllık camasırları duduyordu Neyse sonuc itibariyle cok müdahaleci ve karısmak isteyen herseyi ona danısmamızı onun kontrolu altında olmasını isteyen biri ama bende tam bi yayım yani kendi annemi bile takmazken kimseyi takamam bu durum onudaha da sinir edior kontrol altına alamayınca işleri kriz geciriyor mesela gecen bi misafir geldi sonradan ben onu aradım işte falancaları yemege aldım die az daha kalp krizi geciriyordu nie haberim yok die bir arkadasımda balık burcu bi kayınvalidesi var oda aynı .

Evet sizinkileri bekliyorum

benim kayınvalidem de balık...acaba bu burcun özelliğimidir? benim ki de benzer özelliklere sahip...

benim kayınvaldemde balık .özellikleri hemen hemen aynı,hersey onun kontrolünde olsun ister, olmayınca küser.bana herseyini anlat bende hata yapabilirim der,hatasını söyleyince küser.cok cabuk aglar ve bu gözyaslarını sonra cok güzel kullanır.ben hep sizin iyiliğinizi istiyorum diye tam oskarlık oyuncu yani.ve oğluna coook düşkündür.

Benim kayınvalidemde balık burcu.
aynı dediğiniz gibi.
birşey yapacağım zaman ona sormamı ister,yönlendirmeyi sever.
nasıl mutlu oluyorsanız öyle yapın eterki siz mutlu olun der ama bi yandan da ipler elinde olsun ister.
beni ve eltimi sever.bizi düşünerek hareket eder,kaynanalık etmez.
ben boğa burcuyum.en iyi anlaştığım burçlardan biridir balık o yüzden çok sıkıntımız olmuyor.
bide şu huyu var.
mesela ben ona mesafeliysem birden üzerime düşüyor,çok yakınsam birden durgunlaşıyor(bazen)

benimki oğlak her zaman onun dediği doğrudur,hep o ne derse yapılmalıdır...

Kızlar okudum yazdıklarınızı evet hepsi aynı adı üstünde kaynana ama bazıları farklı oluor işte bu yüzden burclar etkili bence .Aynı yukarıdaki arkadasların dediği gibi benim kayınvaldemde balık ve aynı...

Mesela söyle bir olay ; hamileyim 5 ay yemek yiyemedim annem ordan ha bire yemek yapıp koli koli yolluyor kayınvaldemden tık yok olmasın bekleyende yok ama sonra anneme gidicem artık kalkamıyorm eşimle 1-2 hafta kalıcam kayınvaldem annemi arıyor"sen gel diyosunda , ya bu kız cocugunu düşürürse yollarda ne yapacaksın o zaman ? " die annem beni arıyor aglıyor aglıyor kızım gelme bişey mi var cocuk düşme tehlikesimi var filan yok anne ne alaka dedim zorla anlattı ..tabi ben eşim eve gelmesini zor bekliorum ...geldi anneni arıyorsun hemen dedim bir daha benim hayatıma karısırsa onu cok fena yaparım bak dedim eşim annesini aradı anne nie karısıyosun die aman bir özür dilemeler oglum ben bişey yapmadım sizi düşündüm kötü bişey demedim özür dilerim filan aman bir aglamalar ..eşim bana kızdı kadıncağız ne kadar mahsum düşünmüş sen ne betersin die ...dedim cok düşünüoduysa bir kolide o yollasaydı neyse dinleyin bitmedi kayınvaldem tatil dönüşü bize ugradı ve hemen bize ne zaman geliosunuz ? anne dedim antalyaya gitmeme takmıstın 6 saatlik yola sizin orası 12 saat o zaman düşmez mi cocuk ? mos mor oldu ! işte kızlar böye yani olay gidip gelmek değil balık burcu kayınvalidesi olanlara benden tavsiye kesinlikle hayatınıza karısmaya ve yönlendirmeye kalkıcaklar ama bunu yaparken saf ve masum olucaklar sakın karıstırmayın nasıl baslarsa öyle gidiyor cunku !

Ben bilmiyorum ne burcu oldugunu ama aynen benm annem dusunuyo benım yarım saatlık yol giidp gelemiorm kayınvalıdemlede aynı evdeyız tum gun ne acıktın mı der ne susadnmı der zaten mıgdem bulanıyo yemek yapamıorm bazen mutfaga bıle gıremıorm sabah kalkar kahvaltı hazırlarm esımı ıse gonderrm bulask yıka oglen beklermkı o yapsn bıse hazırlasın ama nerdeeeeeeeeeeeeee kendımı ıı hıssedınce kendım kalkıp yapıyorum artık saat 2mı olr 3mu olr 4mu olr bıde onu cagırırım gel yıyelm dıye aa yemek mi yaptın der sanki duymuyo mutfaktn gelen sesleri açlıktan oluyorum anlıycagınz annem gel bakıyım sana 3 4 gun kal dıo ama gıdemıorm esımı bırakasım yok eşimde annesini tek bırakıp gelip kalmaz of napcksammm

Aman güzelim bosver kendin yap yarın öbür gün bunları biriktir o yaparsa sonra minnet borcun olur böylesi daha iiyyyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…