Selam kızlar arattım ama bişey cıkmadı daha önce acıldımı bu konu bilemiyorum.Bur karakterlerinin kayınvaldelerin üzerinde nasıl durdugunu merak ettim gelin hep beraber tartısalım 
Örneğin ben , kayınvalidem balık burcu bende yay ates le su, kendisi hersey onun kontrolu altında olsun ister evime misafir gelmeden onu arar o bana haber verir gittikden sonra arar durumları öğrenir , eve gelince bulsaık ve camasır dahi onun kontrolu altında olsun ister , oysa ben ogluyla evlendiğimde 1 yıllık camasırları duduyordu
Neyse sonuc itibariyle cok müdahaleci ve karısmak isteyen herseyi ona danısmamızı onun kontrolu altında olmasını isteyen biri ama bende tam bi yayım yani kendi annemi bile takmazken kimseyi takamam bu durum onudaha da sinir edior
kontrol altına alamayınca işleri kriz geciriyor mesela gecen bi misafir geldi sonradan ben onu aradım işte falancaları yemege aldım die az daha kalp krizi geciriyordu nie haberim yok die
bir arkadasımda balık burcu bi kayınvalidesi var oda aynı .
Evet sizinkileri bekliyorum

Örneğin ben , kayınvalidem balık burcu bende yay ates le su, kendisi hersey onun kontrolu altında olsun ister evime misafir gelmeden onu arar o bana haber verir gittikden sonra arar durumları öğrenir , eve gelince bulsaık ve camasır dahi onun kontrolu altında olsun ister , oysa ben ogluyla evlendiğimde 1 yıllık camasırları duduyordu

Evet sizinkileri bekliyorum