kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile33yıl oldu.. isterse 33 yıl olsun demem demıcem..
siz diyorum konusurken..
ay ayy aynı sorun bendede var üstelik ben eskiden diyebiliyodum.
sonra birgün bi komşusu dedikoduya geldi. dediki bilmem kimin gelini kayınvalidesine anne demiyomuş hep ortadan konuşuyomuş dedi..
ve o günden sonra bende diyemedim inanılmaz ama gerçek söyleyemiyorum.
telefonda söylüyorum. yüzyüze diyemiyorum.
bide nişanlım çok zorluyo beni arada kayınvalidede laf sokuyo ve artık hiç söyliyesim gelmiyoo senağlama
kızlar benden size nacizane bir tavsiye kayınvalidelerinize ilk anneyi telefonda söyleyin benim kızımda ilk defa anne demekte çok zorlanmıştı ona telefonda söyle arkası gelir dedim ve öylede oldu
bende ılk telde dedım böle derken masanın altıan gırdım telde oldugum halde
ama devamı yok yınedee senağlama
aynen ya bende telefonda söylüyorumm. off ne zormuş
u akşam oraya gidicem yine denicem bakalım olacakmı? yarın söylerim size neler çektiğimi
:uhm:
bende teyze amca dıyorum bu bıle cok onlara nefret edıyorum hepsınden nısanlımada soyledım demıcem dıye oda ıcınden gelmıyosa soyleme dedı nısanlıma sende mecbur degılsın benım aılem bole bısey beklemez dedım ıcımden gelıyo sevıyorum onları dedı demedımmmmmm demıyecegımdeeeeeeee hıcbı zaman daha cooooooooook beklerler......
CNM NER BU NEFRES UZULDUM VALLAHI HAYIRLISI OLSUN
AMA SEN SAYGIDA KUSUR ETME DEMEEN BILE ESINDE OAN GÖRE DAVRANMASIN ÖPTÖÖÖşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?