kayınvalıdelerıne hala anne dıyemeyenler biz ne yapacağizzz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben teyze amcada demedim hiç hep siz die konuştuuum:)
şimdi de zorlandım fakat bikaç gündür anne baba diorum düşündümde ben olsam bekler ve isterdim mutlu olsunlar dedim:)))
direk anne baba diyince alışıosun ama başına isim koyunca uzun geldi bana kestirme şeyleri seweirm ztn pratik

Keşke bende ilk önce kayınvaldeme anne demeseydim malesef diyorum kendini birşey sanıyor ama o benim annem değil benim bir tane annem o da beni doğuran kişi bence herkes yerini bilmeli diye düşünüyorum bu benim fikrim

bende bılaf deseler alınıyorum aslında kendı annemde dıyodur aynı seylerı ınsan annesıne alınmıyor da
onlarda kötu bişey demıyolar bende sorun var sanırım

Ben nişanlandıktan 1 ay sonra demeye başladım ve çok hoşlarına gitti,ama karşılıklı diyoruz o da benimkilere diyor,yoksa demezdim emin olun,ama herşey karşılıklı saygıdan geçer"demem,demeyeceğim"diyenlere ben şaşırıyorum doğrusu,çünkü aileyle de evleniyoruz bi bakıma,kendimizi saydırıp sevdirmezsek o evlilikten hayır gelmez diye düşünüyorum..Annemizin babamızın yeri kesinlikle apayrı,zaten onların yerine bi başkalarını koymamız imkansız..Anne-baba desek hiç birimizin ağzından birşey eksilmez,gösterdiğimiz saygını karşılığını biz ilerde kendi çocuklarımızdan görürüz,kısacası bu durum ilerde bizlerin lehine işler,daha çok gözlerine gireriz,kocalarımızın da çok hoşuna gider,benim gördüklerim bunlar şimdilik.....Ama noolur;bana saygı göstermezler,benim söylediklerimi hiçe sayarlar o zaman ağzımı bile açmam valla...

kızlar benden size nacizane bir tavsiye kayınvalidelerinize ilk anneyi telefonda söyleyin benim kızımda ilk defa anne demekte çok zorlanmıştı ona telefonda söyle arkası gelir dedim ve öylede oldu

Ay ben daha yeni nışanlandım nışan akşamı teyze diyordum...kaydirigubbakcemile3

Konuşurken o kadar dikkat ediyorum ki...

Giderken tembihledi bi daha teyze lafını duymayacağım diye..

Gel gör ki nasıl diyeceğini bilmiyorum

kızlar benden size nacizane bir tavsiye kayınvalidelerinize ilk anneyi telefonda söyleyin benim kızımda ilk defa anne demekte çok zorlanmıştı ona telefonda söyle arkası gelir dedim ve öylede oldu

bende ılk telde dedım böle derken masanın altıan gırdım telde oldugum halde
ama devamı yok yınedee senağlama

bende ılk telde dedım böle derken masanın altıan gırdım telde oldugum halde
ama devamı yok yınedee senağlama

aynen ya bende telefonda söylüyorumm. off ne zormuş
u akşam oraya gidicem yine denicem bakalım olacakmı? yarın söylerim size neler çektiğimi
:uhm:

aynen ya bende telefonda söylüyorumm. off ne zormuş
u akşam oraya gidicem yine denicem bakalım olacakmı? yarın söylerim size neler çektiğimi
:uhm:

PŞT GITTINMI DEDINMI NEOLDU HEEE:icecream:

yok be gülümm ole gidiyom yanaşıyom sırnaşıyom falan ama iş oraya gelince olmuyo yaa..
ama çalışmalara devam edicemm uğraşcam yaa ne varki bunda dimi :uhm:

ben artık gecti hic diyemicem sanıyodum ama 3 sene sonra diyebildim anca basta teyze diyodum birden anne demeye utandım cekindim samimi gelmedi bana sonrada öyle kala kaldı en son 1-2 gün onlarda kalmak zorunda kaldım canımda sıkkındı biraz öyle sohbet oratmında agzımdan cıktı bende sasırdım vallah :))
yinede hala her dakka bası demiyorum gerektigi zamanlarda söylüyorum sadece bu bile yeter enazından bi ad koyduk sonunda
ama hak ediyormu etmiyormu orasını bilemem :))
baba cabuk dedim o agızdan daha kolay cıkıyo nedense

bende teyze amca dıyorum bu bıle cok onlara nefret edıyorum hepsınden nısanlımada soyledım demıcem dıye oda ıcınden gelmıyosa soyleme dedı nısanlıma sende mecbur degılsın benım aılem bole bısey beklemez dedım ıcımden gelıyo sevıyorum onları dedı demedımmmmmm demıyecegımdeeeeeeee hıcbı zaman daha cooooooooook beklerler......

CNM NER BU NEFRES UZULDUM VALLAHI HAYIRLISI OLSUN
AMA SEN SAYGIDA KUSUR ETME DEMEEN BILE ESINDE OAN GÖRE DAVRANMASIN ÖPTÖÖÖşakkıdı

benim çocuğum oldu hala demedim valla var mı benım gibisi ??? eşim darılıyor ara sıra ama napayım yapamıyorum

CNM NER BU NEFRES UZULDUM VALLAHI HAYIRLISI OLSUN
AMA SEN SAYGIDA KUSUR ETME DEMEEN BILE ESINDE OAN GÖRE DAVRANMASIN ÖPTÖÖÖşakkıdı

canım bende demeyı cok ısterdım ama bana aıleme cok ettıler nısanlım bıle arada kaldı allah rızası ıcın ıyı olurdum yınede olurdum benım yuzume annemın yanında baska mısafırlerın yanında bız ısteyıp begenıp almadık oglum ıstedı benım oglum aslan gıbı avukat anan kadır gecesı dogurmus bu en basıt hakaretı daha neler neler ya bazen cıldıracak gıbı oluyorum allah yardımcım olsun...

zor bir durum benim daha zamanım var ama şimdiden düşünüyorum annemden başka bir insana anne demek :uhm:

ben de diyemem sanıyordum ama nişandan sonra nişanlım bnm aileme deyince bende mecburen zorladım kendimi ama karşı taraf çok mutlu oluyor inanın arada bir anne ardından teyze desemde yavaş yavaş alışacağım

aynen bende demiyorum 2,5 sene oldu daha bi kere bile demedim nolcak bu halimiz bilmiyorum valla aslında kayınvalidem çok iyidir ama ne biliyim söyleyemiyorum işte

kızlar bunda ne war 2 3 defadan sonra kendiliğinden çıkıyoo ilerde sizlerde kaynana olcanız istemezmisinizz ben isterim demesede içimde kalır walla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…