B
birsam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Ben nişanlandıktan 1 ay sonra demeye başladım ve çok hoşlarına gitti,ama karşılıklı diyoruz o da benimkilere diyor,yoksa demezdim emin olun,ama herşey karşılıklı saygıdan geçer"demem,demeyeceğim"diyenlere ben şaşırıyorum doğrusu,çünkü aileyle de evleniyoruz bi bakıma,kendimizi saydırıp sevdirmezsek o evlilikten hayır gelmez diye düşünüyorum..Annemizin babamızın yeri kesinlikle apayrı,zaten onların yerine bi başkalarını koymamız imkansız..Anne-baba desek hiç birimizin ağzından birşey eksilmez,gösterdiğimiz saygını karşılığını biz ilerde kendi çocuklarımızdan görürüz,kısacası bu durum ilerde bizlerin lehine işler,daha çok gözlerine gireriz,kocalarımızın da çok hoşuna gider,benim gördüklerim bunlar şimdilik.....Ama noolur;bana saygı göstermezler,benim söylediklerimi hiçe sayarlar o zaman ağzımı bile açmam valla...
:Saruboceq:
Allah'ım:Saruboceq::Saruboceq:senden bir tanede bana nasip etsin inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:işte böyle açık yürekli olacak...yerim seni ben yerŞenizcokacimcoook...bu cadılardan da beni korusun.:Saruboceq:amiinn...hıh :dilcikar:
sevgılı ekrulum, sızın gıbı kayınvalıdem olsa derdım emın olun.. a.s. .bazen işi bu hale getırıyorlar ne yazık kıiii...bırı sıze kufur ederken annecım demek zor olur öyle degıl mı? yaşamadıysanız ben yaşadım..söylenmıyor.
normal sartlarda haklı olabılırsınız ama ıstısnalarda öyle degıl. ben ıyı aile terbıyesı aldıgım ıçın kayınvalımdemle kılıt gıbı kusum...aile terbıyem eksık olsaydı şuan bırbırımızı yiyor olacaktık ne yazık kı... sevgıler
bunun cadılıkla alakası yok ki ablacım bende isterdim demeyi diyebilmeyi. gerçekten anne gibi görebilmeyi. neyse...
ahhh keşke herşey böyle tatlı tatlı atışmalarla surse...ne guzel olurdu...Allah benın gönlume göre kayınvalıde vermedı inşaallah sıze öyle gelınler verır. bazen sız ne kadar ıyı nıyetlı olsanız da karşınıza öyle ınsanlar cıkar, öyle durumlara sokar kı sızı...nerden duştum ben bu hallere dıye cıgerınız yanar.
ben kendı adıma söyleyım, kayınvalıdem konusunda agzımı açıp sensın dememişimdır. ama o bana küfür ettı, aileme,babama , ölmüşlerıme bıle kufur ettı. sızı boşatmadan ölmeyecegım dıye and içti .daha ne dıyım artık bu saatten sonra. sadece eşim için üzülüyorum,çunku o anne sevgisi olmadan buyumuş,hep ıtılmış,hep aşşagılanmış. benım eşim öss de ılk 5'e girmiş bir adamdır, kayınvalıdeme sorsanız adam olamamış der. aman neyse böyle işte. Allahından bulur dılerım.
üzülme canım
inan zamanla diyorsun
zamanla öyle bir anne diyorsun ki sen bile şaşırısın
sırf laf olsun diye diyoruz işte
anneliğini gördüğümüzden değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?