- 10 Nisan 2014
- 43.408
- 115.692
- 798
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
ayy keşke hayatta olsaydı da bana gelseydi kayınvalidem.börek çörek sarma ya doyardım ne güzelİşten eve gelince hazır yemek bulmak büyük nimet o yüzden eline sağlık annecim diyip geçin
Bu yoruma katılmamak elde değilİnşallah siz yokken yemek yapar
Çalışan insanı en mutlu eden şey akşam hazır yemek
Bir sorununuz yoksa evinizde misafiriniz olduğunu unutmadan davranırsanız bence hiçbi sorun olmaz
Valla iyiyken kötü olmamak için saygıyı elden bırakmamaya çalışın, gereksiz muhabbetlere girmeyin, çok yan yana oturmayın zaten çalışıyormussunz, umarım evde sizin işinize , yemek vb falan laf etmez , yani tehlikeli bir pozisyondasınızmerhaba kızlar, dert değil de genel bir konu açmak istedim. 1 senelik evliyim kayınvalidem bize kalmaya gelecek 1 ay kadar. aramız iyi çok şükür ama şuana kadar hep uzaktık neticede. acaba evde birlikte olunca nasıl olur, nelere dikkat etmeliyim? tavsiyeleriniz var mı? bir de ben çalıştığım için gündüz kv evde tek olacak. (şimdiye dek pandemi sebebiyle hiç gelmedi. ilk kez geliyor.biz ona gitmiştik bayramda vs.)
Yatak odasını kitlesen sıkıntı olur mu sence..kendi düzenini isteyen biri, öyle yapar mı diye endişeliyim. bir de yatak odasına girer mi diyeonun haricinde bir endişem yok aslında yemek yapar diye düşünüyorum
Evi temizleyip yemek yapıp özeline karışmazsa süper olurBen yokken yatak odama girmiş, yatak örtüsünü toplamış
Mutfağa girip yemek yapıyor, evin hakimi gibi
Kapı çalınca benden önce koşuyor gibi abuk konulara takılmayın
Gerçekten çok ayıp yani.Nelere dikkat etmeliyim mi? Aşıları tam mı? Balkonda atlamasını engelleyecek file var mı? Mamasını kumunu hazır ettiniz mi? Bu soruyu hayvan sahiplenenlerden duyuyorum genelde aklıma bunlar geldi benim. İnsan için sorana rastlamadım ahshjs.
ne kadar istenmediğinin delili işte.gömsünler kadını 1 ayda gelinirmiymiş densin ne işi varmış sen de densin istenmiş resmenGerçekten çok ayıp yani.
Kız birde kaynanasindan kötü bahsetmemiş. İlk defa gelip kalcak diye tedirgin. Gelip hayatı zehir edenler var. Ama konu sahibi olumsuz bişey yaşamamış kaynana ile . Bu surecin de iyi geçmesi için fikir istiyo.ne kadar istenmediğinin delili işte.gömsünler kadını 1 ayda gelinirmiymiş densin ne işi varmış sen de densin istenmiş resmen
Ahahaha...ayy keşke hayatta olsaydı da bana gelseydi kayınvalidem.börek çörek sarma ya doyardım ne güzel
Şikayet edecektim de pasif durumdaymis hesabıGerçekten çok ayıp yani.
Alttan almak bence en mantıklısı. Daha doğrusu basit şeyleri büyütmemek. Elbette ne de olsa yabancı iki insan aynı evde olunca ister istemez bazı tatsızlıklar çıkabiliyor. He deyip geçmek daha doğru. Bir de ne yaşarsanız yaşayın eşinizi bu işe bulaştırmayın. Canınızı sıkan bir durum olursa kayınvalidenizle tatlı tatlı konuşun. 1 ay sonuçta. Süreklilik arz eden bir durum olsaydı böyle davranmak daha doğru demezdim. Gelip gidecek. Gerilecek konuşmalar yapmaktan, tavır almaktan uzak durun. Naçizane tavsiyem.merhaba kızlar, dert değil de genel bir konu açmak istedim. 1 senelik evliyim kayınvalidem bize kalmaya gelecek 1 ay kadar. aramız iyi çok şükür ama şuana kadar hep uzaktık neticede. acaba evde birlikte olunca nasıl olur, nelere dikkat etmeliyim? tavsiyeleriniz var mı? bir de ben çalıştığım için gündüz kv evde tek olacak. (şimdiye dek pandemi sebebiyle hiç gelmedi. ilk kez geliyor.biz ona gitmiştik bayramda vs.)
Aklıma gelmedi şikayet etmekŞikayet edecektim de pasif durumdaymis hesabı
evet ben de anlamadım neden öyle dendiğini. gayet iyi niyetli bir soru sordum halbuki. biri de sen kv olunca sana da böyle soru açsalar hoşuna gider mi yazmış. sorumda anormal bir durum görmüyorum.Aklıma gelmedi şikayet etmekama çok kızdım. Sanki hayvanadan bahsediyor. Kaynanasi ile olumsuz bı yorum dahi yapmamış konu sahibi halbuki. Ki yapsa bile böyle konuşmak hiç hoş değil
Her yorumu kafaya takmayacaksin. Boşver. Kaynananla şimdiye kadar nasıl saygi mesafe koyuyosan öyle devam et. Mesefa derken mesela ben anneme kaynanam benim evimde iş yapsın istemem. Çalışıyorsan belki yemek yapabilir. Çok akraba dedikodu mevzusu acilrisa fazla yorum yapma. Eşinle olumsuz bı durum olursa bunu yansıtmayın. Şimdiye kadar sorun olmadıysa aranızda kayınvalidr kötü biri değil demek ki. Çok ta bişey olacağını sanmıyorum. Onceden kaynanama kızdığım şeyler olurdu. Şimdi diyorum ki yaşlı. Annem olsaydı bu kadar sabırsız olurmuydum. Daha olgun bakmaya çalışıyorum. Birde konuşup tartışıp cozemeycegimiz bı konu varsa çok konusmamayi tercih ediyorum.evet ben de anlamadım neden öyle dendiğini. gayet iyi niyetli bir soru sordum halbuki. biri de sen kv olunca sana da böyle soru açsalar hoşuna gider mi yazmış. sorumda anormal bir durum görmüyorum.
+1. Bir de aramız iyimiş madem, sevdiğiniz bir teyze gelmiş gibi düşünün. kasmayın yani kayınvalide falan diye, saygı çerçevesinde rahat olun.Ne güzel işte
Şükredin durumunuza
Misafire nasıl davranıyorsanız öyle davranın
1 ay için kalbini kırmayın kimsenin
Özellikle yemek yapanların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?