Kayınvalidem 1 ay bizde kalacak

Yani insandan insana değişir kimine 1 gün 1 hafta zor dayanırsın kimine 1 ay
Çok ofsayt hareketi olmadığı sürece bazı şeyleri görmemek duymamak lazım.
Ama yatak odama girer mi demişsin yani 1 ay kalacak kadın girmesi önemli değil de çekmece dolap karıştırıp karıştırmaması önemli. Belki süpürge yapmak ya da toplamak için girebilir.

Bir de sana tavsiyem hoşlanmadığın şeylere beni kötü bilmesinler diye evet deme. Düzgünce ben pek sevmem, pek hoşlanmam, pek yapmam de baştan öyle bilsinler.

Bazı kişilerde yatak odası kutsal görülüyor
Ben de bu zamana kadar anlam veremedim
Benimkinin hiç kapısı kapalı bile olmaz misafir varken
Eşya sonuçta ordakiler de ne bileyim
Ilk evlendiğim zaman meraklı bir komşum çay içmeye gelmiş, bahaneyle evi gezmek istemişti. Yatak odasına girerken yüzünü kapatıp dua etmişti hiç unutmam

Ilk evlendiğim zaman meraklı bir komşum çay içmeye gelmiş, bahaneyle evi gezmek istemişti. Yatak odasına girerken yüzünü kapatıp dua etmişti hiç unutmam
Aklına bi anda orda olanlar geldi herhalde
Mutfak filan değil ki bereket için dua ediyor desem

Benim annem her geldiğinde evin bütün dolaplarını indirir, kafasına göre yerleştirir, boyu yetmeyen yerlere de eşime söyler oğlum şu rafı boşalt benim boyum yetmiyor diye =))
yahu elleme ben böyle seviyorum desem de dinlemez.
o yüzden böyle bir şeyle karşılaşırsanız elleşmeyin, gidince eskiye dönersiniz.
yengeme de yapar aynısını, allah var hiç ses etmez kadıncağız. çok iyi anlaşırlar. annem ordayken yengem hiç yemek yapmaz oturur keyfine bakar. önemli olan güler yüz, iki hoş sohbet. daraldığınızı hissederseniz biraz uzanacağım diyip odanıza çekilin, arada eşinizle dışarı çıkarın gezdirin, onun yanında eşinizle tartışmamaya özen gösterin. aklı sizde kalmasın, ufak tefek problemleri görmezden gelin. zaten tüm gün iştesiniz, çabuk geçer..

Her yıl eşimin anne babasi yanımıza gelir en az 20 gün kalırlar.
Rahat olmaya çalışın.
Siz gündüz evde olmadığınız için evde birşeyler yapıp bazı eşyaların yerini değiştirebilir mesala, bazi konularda şunu şöyle yap daha iyi olur, ben öyle yapıyorum diyebilir.
Düzeniniz bir miktar değişebilir bu süreçte.
Bunu kayınvalideniz evi ele geçiriyormuş gibi panik yapmayın.

Sağ salim geçsin bir ayınız

evet ben de bu seperlerle istemiyorum. ayrıca ne gerek var yatak odaya neden girsin..

çok şükür, darısı başıma diyeyim :)

işte o karıştırma nerede başlar

kv yaşı da varmış klasik gelin çalışıyor ben yardım edeyim modunda olacak

mesela eve bir süpürge tutayım diyecek benim evimde süpürge yatak odasında, sizinki de orada ise ortaya koyun bari

çamaşır yıkanmış katlayıp kaldırayım diyecek

hiç olmadı oda havalansın güneş alsın diyecek

bunların hiçbirinde gelinin yatak odasını karıştırayım gibi bir hissiyat yok, aksine yardımcı olma hissi var

diyelim ki dolabı açtı, ne var bu dolaplarda

yani ben evimdeki eksikleri öğrenmek istiyorum

açık açık yazacağım şifonyerinizde boy boy dildolar, şişme kadınlar, yarım gövdeler, kalçalar vs mi var

benim evimde şifonyerde don atlet, dolapta da gömlek, tişört pantolon, pijama vs var

yani bunlar kv den neden saklanıyor

ortada prezervatif kutusu olursa denmiş de olursa olur

lakin kv evde biliniyor, biraz dikkat edilebilir

yatağın üstüne pijamamı atıp çıkıyorum yazmış arkadaşlar, hepimiz öyle yapıyoruz, bunda gizlenecek olan şey ne

yani ayıcıklı pijamam da çeyiz diye alınan pijamalardan olan da yatağımın üstünde olsa utanmam ki

orası yatağın üstü ve pijama da olması gereken yerde

yatak odasına özellik atfettiğimiz sürece bu gerginlik sizinle olur

ha belki kv niz önünden geçerken kafasını başka tarafa çevirenlerden olacaktır ama bunu kafanıza takmayın

mesela çamaşır katlayayım derse ya da toplarsa vs, uğraşma yorulma hallederim deyin vs

çok sağolunnn, inşallah

İşte nedenini merak ediyorum ben de. Söylemek zorunda değilsiniz tabi de anlamaya çalışanlara yardımı olur. Mantığını çözemiyorum ben.

Kendi adıma söyleyebilirim. Bazı insanlar çekmece vs karıştırır öyle bir rahatsızlığım olur mesela benim.
Bir diğeri de bütün dağınıklığım, kirli çamaşırlarım her ne olursa oradadır. Her gün evi toparlayıp çıkamıyoruz sonuçta. Derli topluysa çok zihnimi karıştırmam ama değilse hiç hoşlanmam. İnsanlara karşı sınırlarım vardır bunu belki o şekilde gösteriyorumdur.

kendi düzenini isteyen biri, öyle yapar mı diye endişeliyim. bir de yatak odasına girer mi diye onun haricinde bir endişem yok aslında yemek yapar diye düşünüyorum
Yatak odanıza girince ne oluyor ? Kilitleyin bari evden çıkarken kapıyı. Kimse sizin çamaşırlarınıza meraklı değildir rahat olun.

Kayınvalide için cevap vereceğim
Sonuçta bi ay evde kalacakmış
O ev hep derlii toplu olmayacak sonuçta bi ayın içinde
O yüzden benim aman evi toplu görsün derdim olmazdı herhalde o yüzden bana yabancı bi his

Misafir gelecekse zaten ortalama bi topluluk vardır evde
Her yerin dağınıklığı yatak odasına atılmıyordur

Ben normal hayatımda da çok toplu bir insan değilim ondan dolayı sanırım eşimde ben de elimize geçeni yatak odasına fırlattığımız için

Kendi evin gibi rahat ol deme derim. O kadar rahat davranırsa her köşeye müdahale etmesi kacınılmaz olur. Misafir oldugunun farkında olmalı. Yatak odasına oda olarak girmesi sakıncakı olmamalı sakıncalı olan cekmeceleri karıstırması kendini bilen bir kadınsa bunu yapmaz zaten. Eve geldiginde birşeylerin yeri degişmişse eger bunu net olarak söyle düzeninin degişmesinden hoslanmadıgını. He yukarıda borcam vardır mesela kadın oraya uzanamaz onu aşagıya koyar o normal ama gidipte bardak tabak herseyın yerini degiştirmesi sıkıntı. Şimdi ses etmeyım bosver dersen ileride aynı şeylerin devamı gelebilir. 1 ay uzun bir zaman neden bu kadar uzun kalıyor? Uzak mesafeden gelen biri ıcın 1 hafta 10 gun gayet yeterli

siz de yaşlanacaksınız ve kayınvalide olacaksınız?size de böyle konu açılsa ne hissedersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…