- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
inşallaaahhh :)Bence bu güzel bağ kurabilmeniz için güzel fırsat.küçük şeyleri problem etmemeye çalışın, değer verdiğinizi gösterin.
Ilk evlendiğim zaman meraklı bir komşum çay içmeye gelmiş, bahaneyle evi gezmek istemişti. Yatak odasına girerken yüzünü kapatıp dua etmişti hiç unutmamBazı kişilerde yatak odası kutsal görülüyor
Ben de bu zamana kadar anlam veremedim
Benimkinin hiç kapısı kapalı bile olmaz misafir varken
Eşya sonuçta ordakiler de ne bileyim
Aklına bi anda orda olanlar geldi herhaldeIlk evlendiğim zaman meraklı bir komşum çay içmeye gelmiş, bahaneyle evi gezmek istemişti. Yatak odasına girerken yüzünü kapatıp dua etmişti hiç unutmam
yemek yapar diye düşünüyorum, sağolsun buzluğuma börek çörek yapar yollar gittiğimizde. işten gelince kolaylık olsun sana der
Aklına bi anda orda olanlar geldi herhalde
Mutfak filan değil ki bereket için dua ediyor desem
Çok yaşayın emi, kahkaha attım resmen.Nelere dikkat etmeliyim mi? Aşıları tam mı? Balkonda atlamasını engelleyecek file var mı? Mamasını kumunu hazır ettiniz mi? Bu soruyu hayvan sahiplenenlerden duyuyorum genelde aklıma bunlar geldi benim. İnsan için sorana rastlamadım ahshjs.
evet ben de bu seperlerle istemiyorum. ayrıca ne gerek var yatak odaya neden girsin..
çok şükür, darısı başıma diyeyim :)
çok sağolunnn, inşallahHer yıl eşimin anne babasi yanımıza gelir en az 20 gün kalırlar.
Rahat olmaya çalışın.
Siz gündüz evde olmadığınız için evde birşeyler yapıp bazı eşyaların yerini değiştirebilir mesala, bazi konularda şunu şöyle yap daha iyi olur, ben öyle yapıyorum diyebilir.
Düzeniniz bir miktar değişebilir bu süreçte.
Bunu kayınvalideniz evi ele geçiriyormuş gibi panik yapmayın.
Sağ salim geçsin bir ayınız
İşte nedenini merak ediyorum ben de. Söylemek zorunda değilsiniz tabi de anlamaya çalışanlara yardımı olur. Mantığını çözemiyorum ben.
Yatak odanıza girince ne oluyor ? Kilitleyin bari evden çıkarken kapıyı. Kimse sizin çamaşırlarınıza meraklı değildir rahat olun.kendi düzenini isteyen biri, öyle yapar mı diye endişeliyim. bir de yatak odasına girer mi diyeonun haricinde bir endişem yok aslında yemek yapar diye düşünüyorum
Kayınvalide için cevap vereceğimKendi adıma söyleyebilirim. Bazı insanlar çekmece vs karıştırır öyle bir rahatsızlığım olur mesela benim.
Bir diğeri de bütün dağınıklığım, kirli çamaşırlarım her ne olursa oradadır. Her gün evi toparlayıp çıkamıyoruz sonuçta. Derli topluysa çok zihnimi karıştırmam ama değilse hiç hoşlanmam. İnsanlara karşı sınırlarım vardır bunu belki o şekilde gösteriyorumdur.
Kayınvalide için cevap vereceğim
Sonuçta bi ay evde kalacakmış
O ev hep derlii toplu olmayacak sonuçta bi ayın içinde
O yüzden benim aman evi toplu görsün derdim olmazdı herhalde o yüzden bana yabancı bi his
Misafir gelecekse zaten ortalama bi topluluk vardır evde
Her yerin dağınıklığı yatak odasına atılmıyordur
siz de yaşlanacaksınız ve kayınvalide olacaksınız?size de böyle konu açılsa ne hissedersiniz?merhaba kızlar, dert değil de genel bir konu açmak istedim. 1 senelik evliyim kayınvalidem bize kalmaya gelecek 1 ay kadar. aramız iyi çok şükür ama şuana kadar hep uzaktık neticede. acaba evde birlikte olunca nasıl olur, nelere dikkat etmeliyim? tavsiyeleriniz var mı? bir de ben çalıştığım için gündüz kv evde tek olacak. (şimdiye dek pandemi sebebiyle hiç gelmedi. ilk kez geliyor.biz ona gitmiştik bayramda vs.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?