Kayınvalidem anneme gözün aydın demedi

Ama o zaman böyle gitsin mi sonuçta her sorun bitmiş benim de bebeğim oldu torunları oldu yüz yüze bakıyoruz benim ne hissettiğimi düşündüğümü önemsemiyorlar yani
Eeee bu açıdan bakarsak anneni de damadının ne hissettiğini onemsememiş. Herkes kayınvalidenize hak vermiş ve büyütülecek bir konu olmadığını da belirtmiş hâlâ neden ısrarla sorun çıkartmaya çalışıyorsunuz. Aile iliskilerinizi bu şekilde zedelersiniz hiç gerek yok.

Siz küs olsanızda annenizin araması gerekirdi . Anneniz aramayarak tarafını belli etmiş zaten. Kv arasa olurdu elbet uzatmasa iyiydi ama aramaması da tuhaf değil .

Haksızsınız ve maalesef bazı şeyler unutulmuyor. Sizin sorununuz sizi bağlardı ailenizin aramaması da yanlış bana göre. Siz aramamış olsanız bile ailenizin aramamasından daha mantıklı gelirdi bana. 5 dk arayıp gözünüz aydın olsun diyebilirlerdi. Etkiye tepki durumu bu oluyor.

Ama o zaman böyle gitsin mi sonuçta her sorun bitmiş benim de bebeğim oldu torunları oldu yüz yüze bakıyoruz benim ne hissettiğimi düşündüğümü önemsemiyorlar yani
Haksızsınız net. Eşinizde şunu diyebilir o zaman sizinkiler de aramadı demekki benim ne hissettiğimi umursamadılar.
Bakın onların arasındaki soruna siz karışmayın. Bırakın kendileri çözsün. Siz böyle davrandıkça hem eşinizle aranız bozulur hem eşiniz ailenize karşı soğur ve negatifleşir.
Araya sakın hatır koymayın benim hatrıma aramalılardı hiçmi kıymeti yoktu olayına girmeyin sakın eşinizden aynı tepkiyi görürsünüz demekki benim hatrımın kıymeti yokmuş cvbını alırsınız.
Aileniz hata yapmış karışmamaları gerekirken sizin probleminizden dolayı karşıya tavır almış şimdi karşılığını görüyorlar. Şimdide siz aynı hatayı yapıyorsunuz yapmayın. Artık evlisiniz eşinizde sizde ayrı hanesinizz ayrı bir çekirdek ailesiniz.İkinizde ana babalardan göbek bağınızı koparın artık. Siz ayrısınız onlar ayrı. Bir problem mi yaşadılar taraf olmayın. Kendi sıkıntılarını kendileri çözsünler. Ayrı aile olduğunuzun ikinizde farkına varın.

Son düzenleme:
Çok haklısın da ben hiç bir şeyi aklıma getirmeyip özenle davranırken içten içe aklımda demeleri beni soğuttu mesele annem değil onların bağı benimle bu insanlarla yiyip içen zaman geçiren benim içim almıyor

Haksızsiniz.Ne durum olursa olsun aramayan aranmaz.Bunda sorun yapacak bişey yok.

Ben eşimin ailesiyle benim ailemin konuşup konusmamasini, birbirlerini arayıp aramadigini hiç umursamıyorum.Ne yaparlarsa yapsınlar.Bir sürü derdim var onunla mi ugrasacagim modundayim

Çünkü diğer bi evladıyla yaşayan ben varım. Ben onlara hiç bir sorunu hatırlatmıyorum gidiyorum güzellikle onları evime davet ediyorum hiç demiyorum bana da bu yapılmıştı
Benim aileme kin güden bana gütmüş sayılır demek ki bende unutmamalıymışım

Kayınvalide arasa ne olacak aramasa ne olacak? Vefat gibi durumlarda küs bile olsa aranmalı ama diğer konular için takmaya gerek yok.

Kendine sorun çıkarmak ta bir yetenek.

Bacım ailen hatalı anla artık. Senin evliliğin ızın sürmez. O zaman elinde senin ailene aynı olmalı benim ailemi aramayan beni aramadı sayılır demeli. Siz boşanırsınız yakında. Olgunlaş biraz.

Sanırım konuyu eksik yazdım. O zamanlar 4 aylık evliydik ve ailesi sebepli kavga etmiştik ben annemlere gitmiştim sürekli ağlıyordum annemlerde kalıyordum eşim şehir dışına gitmişti. Babası bir şey yapmıştı çok uzun olacağı için anlatamıyorum. Ben annemlerde sürekli ağlarken ailesiyle gerilmişken annem arayamazdı garip dururdu

Kayınvalide arasa ne olacak aramasa ne olacak? Vefat gibi durumlarda küs bile olsa aranmalı ama diğer konular için takmaya gerek yok.
Ya çok da lazım değil ama özellikle yapmaları dikkatimi çekti o bizi aramamıştı demesi. Durduk yere gerek var mıydı dikkat çekmeye

Birde bayıl istersen Feriha

Nasıl onların zoruyla ya siz evlenmeye karar verecek yaşta iki yetişkinsiniz nerede yaşayacağınıza da siz karar verin
Veremedik işte yapıştılar illa aynı binada oturun diye onu kabul etmedim karşı binaya mecburen kabul ettim. E şimdi ben de bunları mı sürekli bana böyle yapmışlardı diyim

Birde bayıl istersen Feriha
Ya valla gerçekten çok basit gibi durabilir de sonuçta bende onların ailesinin bir parçasıyım ve aklımda hiç bir şeyi tutmuyorum 3 güne bir onlardayım çocuğum var benimle uğraşmak anlamsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…