- 29 Mayıs 2013
- 3.003
- 5.281
- 358
Eeee bu açıdan bakarsak anneni de damadının ne hissettiğini onemsememiş. Herkes kayınvalidenize hak vermiş ve büyütülecek bir konu olmadığını da belirtmiş hâlâ neden ısrarla sorun çıkartmaya çalışıyorsunuz. Aile iliskilerinizi bu şekilde zedelersiniz hiç gerek yok.Ama o zaman böyle gitsin mi sonuçta her sorun bitmiş benim de bebeğim oldu torunları oldu yüz yüze bakıyoruz benim ne hissettiğimi düşündüğümü önemsemiyorlar yani
Siz küs olsanızda annenizin araması gerekirdi . Anneniz aramayarak tarafını belli etmiş zaten. Kv arasa olurdu elbet uzatmasa iyiydi ama aramaması da tuhaf değil .Merhaba, yaklaşık 2 senedir evliyim. eş ailesiyle bir çok detay var ancak özetle son zamanlarda aramız gayet iyi gidiyoruz geliyoruz sorun yok yani. Benim ailemlede hiç sorun yaşamadılar ailem hiç pürüz çıkarmayıp karışmayan tipler. Eşimin ablası 1.5 sene önce doğum yaptı. Ben o sıralar eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum küstüm bu sebeple annem onları aramamıştı sadece ben arayıp 5 dk geçmiş olsun vs demiştim ablasına sadece. Şimdi benim ablam doğum yaptı, ve annesi arayıp gözünüz aydın demedi.
Benim sorun etme sebebim bir sürü gerginlik küslük yaşandı ama her şeyi kapattım unuttuk küslük gerginlik bitti kaldı ki annemlerle hiç sorunları olmadı benim hatrıma 5 dk annemi arayıp geçmiş olsun diyebilirdi. Eşime bunu söylediğimde onlar aramamış dedi. Bana inanılmaz garip geldi o zamanlar yeni evli sayılırdık ve gergin bi zamandı şimdi hiç bir sorun Yokken bunu düşünmelerine inanılmaz taktım eşimle de sorın yaşamak istemiyorum ama bu duruma bozulduğumu bir şekilde belli etmek istiyorum. Sizce haksız mıyım çok canım sıkılıyor
Haksızsınız ve maalesef bazı şeyler unutulmuyor. Sizin sorununuz sizi bağlardı ailenizin aramaması da yanlış bana göre. Siz aramamış olsanız bile ailenizin aramamasından daha mantıklı gelirdi bana. 5 dk arayıp gözünüz aydın olsun diyebilirlerdi. Etkiye tepki durumu bu oluyor.Merhaba, yaklaşık 2 senedir evliyim. eş ailesiyle bir çok detay var ancak özetle son zamanlarda aramız gayet iyi gidiyoruz geliyoruz sorun yok yani. Benim ailemlede hiç sorun yaşamadılar ailem hiç pürüz çıkarmayıp karışmayan tipler. Eşimin ablası 1.5 sene önce doğum yaptı. Ben o sıralar eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum küstüm bu sebeple annem onları aramamıştı sadece ben arayıp 5 dk geçmiş olsun vs demiştim ablasına sadece. Şimdi benim ablam doğum yaptı, ve annesi arayıp gözünüz aydın demedi.
Benim sorun etme sebebim bir sürü gerginlik küslük yaşandı ama her şeyi kapattım unuttuk küslük gerginlik bitti kaldı ki annemlerle hiç sorunları olmadı benim hatrıma 5 dk annemi arayıp geçmiş olsun diyebilirdi. Eşime bunu söylediğimde onlar aramamış dedi. Bana inanılmaz garip geldi o zamanlar yeni evli sayılırdık ve gergin bi zamandı şimdi hiç bir sorun Yokken bunu düşünmelerine inanılmaz taktım eşimle de sorın yaşamak istemiyorum ama bu duruma bozulduğumu bir şekilde belli etmek istiyorum. Sizce haksız mıyım çok canım sıkılıyor
Haksızsınız net. Eşinizde şunu diyebilir o zaman sizinkiler de aramadı demekki benim ne hissettiğimi umursamadılar.Ama o zaman böyle gitsin mi sonuçta her sorun bitmiş benim de bebeğim oldu torunları oldu yüz yüze bakıyoruz benim ne hissettiğimi düşündüğümü önemsemiyorlar yani
Çok haklısın da ben hiç bir şeyi aklıma getirmeyip özenle davranırken içten içe aklımda demeleri beni soğuttu mesele annem değil onların bağı benimle bu insanlarla yiyip içen zaman geçiren benim içim almıyorDavranma bak daha kestirme yol banane de geç bak eşinin gözünde böyle önemsiz şeylere dertlenip önüne getirip kredini tüketirsen ileride ciddi bir durumda artık kaale almaz zaten en küçük şeyde bile sorun oluyor der geçer , sen kv yi bu kadar önemseme ki onun hareketleri senin eşinle konun bile olmasın tenezzül bile etme yani
Niye iç içesiniz sürekli ?Çok haklısın da ben hiç bir şeyi aklıma getirmeyip özenle davranırken içten içe aklımda demeleri beni soğuttu mesele annem değil onların bağı benimle bu insanlarla yiyip içen zaman geçiren benim içim almıyor
Çünkü diğer bi evladıyla yaşayan ben varım. Ben onlara hiç bir sorunu hatırlatmıyorum gidiyorum güzellikle onları evime davet ediyorum hiç demiyorum bana da bu yapılmıştıKv gayet hakkı
Şahsen benim kızım doğum yaptığında aramayanı ben sittin sene aramam kimse benim evladımdan üstün değil oyüzden kv haklı siz onun kızını aramamışsınız o sizi niye arasın
Çünkü onların zoruyla karşılıklı oturuyoruz. Ve kızıyla her hafta mutlaka onlardayızNiye iç içesiniz sürekli ?
Çünkü diğer bi evladıyla yaşayan ben varım. Ben onlara hiç bir sorunu hatırlatmıyorum gidiyorum güzellikle onları evime davet ediyorum hiç demiyorum bana da bu yapılmıştı
Benim aileme kin güden bana gütmüş sayılır demek ki bende unutmamalıymışım
Bacım ailen hatalı anla artık. Senin evliliğin ızın sürmez. O zaman elinde senin ailene aynı olmalı benim ailemi aramayan beni aramadı sayılır demeli. Siz boşanırsınız yakında. Olgunlaş biraz.Çünkü diğer bi evladıyla yaşayan ben varım. Ben onlara hiç bir sorunu hatırlatmıyorum gidiyorum güzellikle onları evime davet ediyorum hiç demiyorum bana da bu yapılmıştı
Benim aileme kin güden bana gütmüş sayılır demek ki bende unutmamalıymışım
Sanırım konuyu eksik yazdım. O zamanlar 4 aylık evliydik ve ailesi sebepli kavga etmiştik ben annemlere gitmiştim sürekli ağlıyordum annemlerde kalıyordum eşim şehir dışına gitmişti. Babası bir şey yapmıştı çok uzun olacağı için anlatamıyorum. Ben annemlerde sürekli ağlarken ailesiyle gerilmişken annem arayamazdı garip dururduHaksızsınız ve maalesef bazı şeyler unutulmuyor. Sizin sorununuz sizi bağlardı ailenizin aramaması da yanlış bana göre. Siz aramamış olsanız bile ailenizin aramamasından daha mantıklı gelirdi bana. 5 dk arayıp gözünüz aydın olsun diyebilirlerdi. Etkiye tepki durumu bu oluyor.
Nasıl onların zoruyla ya siz evlenmeye karar verecek yaşta iki yetişkinsiniz nerede yaşayacağınıza da siz karar verinÇünkü onların zoruyla karşılıklı oturuyoruz. Ve kızıyla her hafta mutlaka onlardayız
Ya çok da lazım değil ama özellikle yapmaları dikkatimi çekti o bizi aramamıştı demesi. Durduk yere gerek var mıydı dikkat çekmeyeKayınvalide arasa ne olacak aramasa ne olacak? Vefat gibi durumlarda küs bile olsa aranmalı ama diğer konular için takmaya gerek yok.
Merhaba, yaklaşık 2 senedir evliyim. eş ailesiyle bir çok detay var ancak özetle son zamanlarda aramız gayet iyi gidiyoruz geliyoruz sorun yok yani. Benim ailemlede hiç sorun yaşamadılar ailem hiç pürüz çıkarmayıp karışmayan tipler. Eşimin ablası 1.5 sene önce doğum yaptı. Ben o sıralar eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum küstüm bu sebeple annem onları aramamıştı sadece ben arayıp 5 dk geçmiş olsun vs demiştim ablasına sadece. Şimdi benim ablam doğum yaptı, ve annesi arayıp gözünüz aydın demedi.
Veremedik işte yapıştılar illa aynı binada oturun diye onu kabul etmedim karşı binaya mecburen kabul ettim. E şimdi ben de bunları mı sürekli bana böyle yapmışlardı diyimNasıl onların zoruyla ya siz evlenmeye karar verecek yaşta iki yetişkinsiniz nerede yaşayacağınıza da siz karar verin
Ya valla gerçekten çok basit gibi durabilir de sonuçta bende onların ailesinin bir parçasıyım ve aklımda hiç bir şeyi tutmuyorum 3 güne bir onlardayım çocuğum var benimle uğraşmak anlamsızBirde bayıl istersen Feriha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?