Haklısınız. Nişanlıma dedim ki benim artık kaybedecek bir şeyim yok, korkacak bir şeyim de yok, sen arayı bulursun lütfen benden her daim alttan almamı bekleme gücüm yok dedim. Uzun uzun konuştuk o konuyu. Şimdilik ben sağlam duruyorum. Bakalım valide sultan hazretleri daha incilerini dökecek miEvlendiği zaman "oğluşunu" dizinin dibinden ayıramayan anneler genelde bir iki seneliğine yurt dışına yada okuması için şehir dışına yada aylarca yalnız tatillere falan gönderebiliyor. Demekki olay oğlundan uzaklaşmak değilde onu başka bir kadınla paylaşmakta. Dolayısıyla bu kadın hep kıskanacak bir şeyler bulup oğlunu paylaşamayacak. Gardınızı en başından alın.
Yok bacım valla ben iyi moral buluyorum Allah razı olsunal işte yine emzirirse diye okudum.
o nişanlın olacak müsvedde evlendikten sonra seni emzirirse kendine mezarlık seçip beğensin
konunu iyce sabote ettim ha
ayyy çok güldümYok bacım valla ben iyi moral buluyorum Allah razı olsunNe kadar korumacı bir abim var dimi emzirilmeme müsaade yok
Abim dedi ki o nişanlın olacak müsvedde evlendikten sonra seni ezdirirse kendine mezarlık seçip beğensin dedi
Allah inandırsın seni ablası söylemiş. Canım sen koskoca diş hekimisin bi doktora yapmak istemez misin yurtdışında vs bak sen istiyodun bence onu aradan çıkar sonuçta mesleğin onca emek verdin vs nişanlım da demiş benim işim iyi kazancım iyi, istersem denizbhrm'ı da alırım onunla gideriz sen karıştırma oraları şimdiEvlendiği zaman "oğluşunu" dizinin dibinden ayıramayan anneler genelde bir iki seneliğine yurt dışına yada okuması için şehir dışına yada aylarca yalnız tatillere falan gönderebiliyor. Demekki olay oğlundan uzaklaşmak değilde onu başka bir kadınla paylaşmakta. Dolayısıyla bu kadın hep kıskanacak bir şeyler bulup oğlunu paylaşamayacak. Gardınızı en başından alın.
Haklısınız fakat Türk aile yapısı bu maalesef. Bana melek gibi kaynana gelmeyeceği çok açık yani ben araya onlarla mesafe koyup sevdiğim adamla yuva kurmak istiyorum.Her şey baskıyla korkuyla hallolmazki cnm sen arada yıpranırsın eşin abinle kötü olsa bu kadar tozpembe olmuyor evlilikten sonra hayat onlar o duruma gelse zaten evliliğinde bitmiş demektir
Nişanlım ailesiyle çok içli dışlı olmayan bir insan, şimdi evlenince artık biz kendi yuvamıza bakıcaz sen canını sıkma dedi ama bakalım evlendikten sonra görücez geçecek mi geçmeyecek mi.. Beni kendilerine layık bulmadılar zayırO aileye ömür geçer mi
Sen koyarsın o kolayda eşininde ailesine mesafe koyabileceğinden emin olmadan evlenme derim benHaklısınız fakat Türk aile yapısı bu maalesef. Bana melek gibi kaynana gelmeyeceği çok açık yani ben araya onlarla mesafe koyup sevdiğim adamla yuva kurmak istiyorum.
Ay kız aahahhaahahahkesinlikle emzirmeyecekmiş
Bence de ama ileri seviye baskı altında kendimi kaybediyorum bir yerden sonra maalesef. Ben hiç böyle davranma niyetinde değildim fakat baktım o kendi kalıbına uygun davranmıyor, ben de nabza göre şerbet verdim. Artık iyi olma argo laf kullanmadan laf sokma devri benim için eski nişanlımla bitti.emzirmeler memeler popolar...
laf sokun fakat bu cok laubalice.
ozellikle sex icerikli laf sokmanin dozu ayarlanmali ortada ki cizgiyi asarsaniz cok kotu bir hal alir bence..
kv ye laf sokun ama usturuplu popm eline geliyor felan ne bileyim cok lacka geldi bana
Nişanlım ailesiyle çok içli dışlı olmayan bir insan, şimdi evlenince artık biz kendi yuvamıza bakıcaz sen canını sıkma dedi ama bakalım evlendikten sonra görücez geçecek mi geçmeyecek mi.. Beni kendilerine layık bulmadılar zayır
Neyse ki nişanlımdan yana gülüyorum, evlendikten sonra da devam etmesini temenni ediyorum.Nişanlın ne diyor
Böyle düşünmekte haklısınız, her gün okuyoruz. İşin eşte bittiğine inanıyorum, az bir kısmı eşinden taraf ve aileyle yüz göz olmuyor, etmiyor. Bu kısımdan olduğuma inanıyorum ve olmazsam ailem her zaman arkamda, beni her zaman desteklemeye hazır.Bile bile lades
Böyle düşünmekte haklısınız, her gün okuyoruz. İşin eşte bittiğine inanıyorum, az bir kısmı eşinden taraf ve aileyle yüz göz olmuyor, etmiyor. Bu kısımdan olduğuma inanıyorum ve olmazsam ailem her zaman arkamda, beni her zaman desteklemeye hazır.
Bence de alçakça. Ama karma durur mu ? Kızının 2. evliliği bu, ben de dedim ki kim bilir senin kızın ne yaptı da adam boşayıp evden attı? Kaldı öyle mosmor, cevap verecekti ki bana laf yetiştirmeyin x hanım yoksa sabaha kadar sayıp dökmeye devam edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?