Kayınvalidem Aynı Evde Yaşamak İstiyor

Haklısınız. Nişanlıma dedim ki benim artık kaybedecek bir şeyim yok, korkacak bir şeyim de yok, sen arayı bulursun lütfen benden her daim alttan almamı bekleme gücüm yok dedim. Uzun uzun konuştuk o konuyu. Şimdilik ben sağlam duruyorum. Bakalım valide sultan hazretleri daha incilerini dökecek mi

al işte yine emzirirse diye okudum.
o nişanlın olacak müsvedde evlendikten sonra seni emzirirse kendine mezarlık seçip beğensin
konunu iyce sabote ettim ha
Yok bacım valla ben iyi moral buluyorum Allah razı olsun Ne kadar korumacı bir abim var dimi emzirilmeme müsaade yok

emzirmeler memeler popolar...
laf sokun fakat bu cok laubalice.
ozellikle sex icerikli laf sokmanin dozu ayarlanmali ortada ki cizgiyi asarsaniz cok kotu bir hal alir bence..
kv ye laf sokun ama usturuplu popm eline geliyor felan ne bileyim cok lacka geldi bana

Abim dedi ki o nişanlın olacak müsvedde evlendikten sonra seni ezdirirse kendine mezarlık seçip beğensin dedi

Her şey baskıyla korkuyla hallolmazki cnm sen arada yıpranırsın eşin abinle kötü olsa bu kadar tozpembe olmuyor evlilikten sonra hayat onlar o duruma gelse zaten evliliğinde bitmiş demektir

Allah inandırsın seni ablası söylemiş. Canım sen koskoca diş hekimisin bi doktora yapmak istemez misin yurtdışında vs bak sen istiyodun bence onu aradan çıkar sonuçta mesleğin onca emek verdin vs nişanlım da demiş benim işim iyi kazancım iyi, istersem denizbhrm'ı da alırım onunla gideriz sen karıştırma oraları şimdi

Her şey baskıyla korkuyla hallolmazki cnm sen arada yıpranırsın eşin abinle kötü olsa bu kadar tozpembe olmuyor evlilikten sonra hayat onlar o duruma gelse zaten evliliğinde bitmiş demektir
Haklısınız fakat Türk aile yapısı bu maalesef. Bana melek gibi kaynana gelmeyeceği çok açık yani ben araya onlarla mesafe koyup sevdiğim adamla yuva kurmak istiyorum.

O aileye ömür geçer mi
Nişanlım ailesiyle çok içli dışlı olmayan bir insan, şimdi evlenince artık biz kendi yuvamıza bakıcaz sen canını sıkma dedi ama bakalım evlendikten sonra görücez geçecek mi geçmeyecek mi.. Beni kendilerine layık bulmadılar zayır

Haklısınız fakat Türk aile yapısı bu maalesef. Bana melek gibi kaynana gelmeyeceği çok açık yani ben araya onlarla mesafe koyup sevdiğim adamla yuva kurmak istiyorum.
Sen koyarsın o kolayda eşininde ailesine mesafe koyabileceğinden emin olmadan evlenme derim ben

Bence de ama ileri seviye baskı altında kendimi kaybediyorum bir yerden sonra maalesef. Ben hiç böyle davranma niyetinde değildim fakat baktım o kendi kalıbına uygun davranmıyor, ben de nabza göre şerbet verdim. Artık iyi olma argo laf kullanmadan laf sokma devri benim için eski nişanlımla bitti.

Bile bile lades

Böyle düşünmekte haklısınız, her gün okuyoruz. İşin eşte bittiğine inanıyorum, az bir kısmı eşinden taraf ve aileyle yüz göz olmuyor, etmiyor. Bu kısımdan olduğuma inanıyorum ve olmazsam ailem her zaman arkamda, beni her zaman desteklemeye hazır.

Bahsettiğin kadarıyla cins insan. .
Baktın mutsuzsun. .
Ya seninle kalırr. .
Ya ailesiyle .

Üslubunuz çok çirkin. 27 yaşında profilinde öğretmen yazan bir kadının ağzından bu sözler çıkmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…