Kayınvalidem Aynı Evde Yaşamak İstiyor

Bu konuda mi sahte yuhhh diyorum...
baktilar sisme bebeklere kokan kocalara aldanmiyoruz citayi dusurmusler daha inandirici olsun diye...

kaynanan car car öterken nisanlın ne yapıyor bu önemki anasının agzını kapatamıyor mu kı konusuyo

Oglucugu benden resmi olarak bosanmadan baska birinden cocuk peydahladi .. ama bisi olmuyo onlara olan bize oluyo .. ne diyebilirimki Allah'a havale ediyorum.. insan degil bunlar .. gebermiyorlarda
Yani aldatti seni evlendimi bari cocugunun annesiyle.üzülme asil olan onlara olur hic takma kafana

oyuncularmış işte değişti sanma gerçek karakterlerine bürünmüşler hepsi bu :) canım çekerim bunları böyle ben bir ömür diyorsan evlen derim ama çekilecek dert değiller onuda belirteyim :/

Yani aldatti seni evlendimi bari cocugunun annesiyle.üzülme asil olan onlara olur hic takma kafana
Yok cnm ne evlenmesi benden yemis oldugu tazminatlar nafakalardan dolayi artik got korkusuyla resmiyete adim atmaz o dingil akilli zannediyo kendisini .. tencere yuvarlandi kapagini buldu.. karsisindaki bayanda muhtemelen kendisi gibi ahlaksizlara bisi olmaz.. bozuk bir ailenin bozuk cocugu kendisi.. ama ortamdan bir ahlaksiz sapik.kalksin diye bende onu hapishaneye gonderecegim .. nafakayi odemiyor abaza..

Ödemezse sonu hapis

İftira atanları ve bakıp görmeden inananları kınıyorum buradan ben hiçbir konuya evli ve ikinci çocuğuma hamile olduğumu yazmadım benim çocuğum yok şu an evli de değilim ya benzer bir nick kullanıyordur yazan ya da yanlış görmüştür, kesinlikle günahımı aldınız.

Ayrıca ban yeme sebebim fake konu değil başka bir sebepti, fake falan değilim ben.

kaynanan car car öterken nisanlın ne yapıyor bu önemki anasının agzını kapatamıyor mu kı konusuyo
Ağzını kapatıyor hatta bazen seviyesiz davranmak zorunda bile kalıyoruz kapatmak için ama şimdi peşin konuşuyor taksite bölmüyor çabuk evleneceğiz onun paniği var kendisinde

Hanımefendi ben fake değilim, o günahımı alan bayan başkasıyla karıştırıyor beni.

Bu konuda mi sahte yuhhh diyorum...
baktilar sisme bebeklere kokan kocalara aldanmiyoruz citayi dusurmusler daha inandirici olsun diye...
Konu sahte değil hanımefendi ben de sahte değilim. Artık o iftirayı atan bayan benzer bir nickle karıştırdı ya da yanlış gördü.

Görsün ben daha ona neler yapacağım. Bir de sanki o çok tatlı ve sıradan laflar ediyor da ben böyle cazgırlık yapıyorum. Bence de beter olsun. Meğerse oğlunun önceki sevgililerine tatlı tatlı davranmış, bu 4-5 yıl kadar önce ailesine danışmış ben evlenmek istiyorum diye kadın ortalığı ayaklandırmış bu kız bizim ailemize uygun değil diye.
Sanırsın ingiliz kraliyet ailesi bunlar.

İşte düşüncesi şey hani nasıl olsa sevgililer tehlike yok tatlı davranabilirim, ama iş evliliğe gelince hayırrr oğluşum da oğluşumm. Ama başkalarının yanında görsen şok olursun, dünyanın en tatlı kadını oluyo başkalarına. Mümkün olduğunca yalnız kalmamaya çalışıcam ya

Burda sorun kayinvalidenizin yasanilamaz biri olmasi..misal ben kv ile ayni binada yasamak isterdim.(evim ayri tabi)keske iyi niyetli biri olsaymis..birde diyetisyenmis..cidden cok teavuz sahibiymis
Allah kolaylik versin...
Diyo ki 'şimdi sen bana anne mi diyeceksin?' Yok estağfurullah dedim, öyle pis pis baktı

Kesinlikle saygısız davranma nişanlının bugün senden taraf olduguna bakma evlenince mağdur durumda gibi kendini gösteren kaynanan olacak ve ona acıyıp fatklı davrananilir sana annesi nede olsa..Çok net söylüyorum sakın ona koz verme ufak bir koz bile, saygısızlık etme ama hakkını savun alt üst aynı ev falan asla kabul etme. Ve nişanlılık süresini biraz uzat benim tavsiyem bunlar biraz görmüş gecirmiş sayılırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…