Bence arkadaş karıştırıyor konu sahibinin öyle bir mesajı yok. Ayrıca konu sahte olsa kapatılırdı.Ben de göremedim.
kaynanan car car öterken nisanlın ne yapıyor bu önemki anasının agzını kapatamıyor mu kı konusuyoMerhaba kızlar, hatırlarsanız geçen haftalarda sevgilimin ailesiyle tanışmaktan korktuğumu yazmıştım çünkü eski nişanlımın ailesi bana çok kötü davranmışlardı. Siz bana cesaret verdiniz, ben de geçen pazar günü gidip tanıştım. Güzel bir öğle yemeği yedik, sonra akşam baş başa dolaştık ve..
Evleniyoruz
Yalnız sorun şu ki, müstakbel kayınvalidem tanıştığımızda o kadar kibar ve mantıklı konuşuyordu ki rahatlamıştım. Eğitimli bir kadın, iyi bir hastanede diyetisyen. Ablası da iyi bir şirkette müdür yardımcısı, ailecek mantıklı ve tevazu sahibi insanlar yani. Ama biz nişanlandıktan sonra bunlara bir haller oldu.
O tatlı kadın gitti, yerine tanımlayamadığım biri geldi. Alttan verip veriştiriyor habire. Habire eski nişanımla ilgili laf sokuyor.
''Evlenince burada bizimle yaşarsınız. Zaten iki kişisiniz, oğlumun eski odasına yerleşirsiniz.'' Açıkçası çok şaşırdım. Ablası da ''Gelinine kardeşimin eski odasını hazırlayacaksın değil mi anne?'' demeye başladı. Ne oluyor yahu?
Güzelce kendimize ev aradığımızı belirttim. ''Bizim binada boş daire var, bu evde oturmazsanız oraya taşınacaksınız.'' dedi. Ha?
Tek bunlar da değil. ''Yaşın çok geçmiş bir an önce çocuk yap. Gerçi biraz fazla kilon var (ki yok hafif balık etliyim ama yağ değil kas) bebek için sağlıksız olabilir. SANA BİR DİYET LİSTESİ HAZIRLİCAM TARTIYA ÇIKSANA'' Efendim ???
Gerçek olmadığına inanıp kahkahalar atmak istiyorum hanımlar. Bu ne keskin dönüş yahu bana şaka yapıyorlar bence ama gülmüyorumVakit kaybetmeden konuştum nişanlımla, üstelik sinirime hakim olamadım sertçe çıkıştım. ''Korkularımı biliyordun da bilerek mi yaptın sen bunu şimdi bana?'' diye.
Onların binasından ev tutmayacağımızı söylediğimizde ''Şimdi anladım önceki ailenin seni niye istemediğini'' diye çemkirdi, ''Benim tek bir oğlum var elin kızı gelip benden uzaklaştıramaz'' diye de bağırdı. Alıştığım için gülebiliyorum artık
Sizce kendi yapacaklarımda kavgayla direteyim mi, he he deyip geçip kendi bildiğimi sessizce yapayım mı?
Bir de sizce bu kadınlara ne oldu birdenbire ?
Oglucugu benden resmi olarak bosanmadan baska birinden cocuk peydahladi .. ama bisi olmuyo onlara olan bize oluyo .. ne diyebilirimki Allah'a havale ediyorum.. insan degil bunlar .. gebermiyorlardaEvlen3bildimi oglusu bari ne terbiyesiz kv varmis
Yani aldatti seni evlendimi bari cocugunun annesiyle.üzülme asil olan onlara olur hic takma kafanaOglucugu benden resmi olarak bosanmadan baska birinden cocuk peydahladi .. ama bisi olmuyo onlara olan bize oluyo .. ne diyebilirimki Allah'a havale ediyorum.. insan degil bunlar .. gebermiyorlarda
Yok cnm ne evlenmesi benden yemis oldugu tazminatlar nafakalardan dolayi artik got korkusuyla resmiyete adim atmaz o dingil akilli zannediyo kendisini .. tencere yuvarlandi kapagini buldu.. karsisindaki bayanda muhtemelen kendisi gibi ahlaksizlara bisi olmaz.. bozuk bir ailenin bozuk cocugu kendisi.. ama ortamdan bir ahlaksiz sapik.kalksin diye bende onu hapishaneye gonderecegim .. nafakayi odemiyor abaza..Yani aldatti seni evlendimi bari cocugunun annesiyle.üzülme asil olan onlara olur hic takma kafana
Konu yazmışım pardon eski mesajlarina bakarsanız baskasinin konusuna evli ve ikinci çocuğa hamile olduğunu yazmış ki zatenbu kişi uzaklaştırma almış hesap pasif.
Ödemezse sonu hapisYok cnm ne evlenmesi benden yemis oldugu tazminatlar nafakalardan dolayi artik got korkusuyla resmiyete adim atmaz o dingil akilli zannediyo kendisini .. tencere yuvarlandi kapagini buldu.. karsisindaki bayanda muhtemelen kendisi gibi ahlaksizlara bisi olmaz.. bozuk bir ailenin bozuk cocugu kendisi.. ama ortamdan bir ahlaksiz sapik.kalksin diye bende onu hapishaneye gonderecegim .. nafakayi odemiyor abaza..
Götüreceğim zaten. Evi tuttukAyy ben şokk. Al tatlım götür nişanlını başka yere arkalarından göbek atarsın
Ağzını kapatıyor hatta bazen seviyesiz davranmak zorunda bile kalıyoruz kapatmak için ama şimdi peşin konuşuyor taksite bölmüyor çabuk evleneceğiz onun paniği var kendisindekaynanan car car öterken nisanlın ne yapıyor bu önemki anasının agzını kapatamıyor mu kı konusuyo
Hanımefendi ben fake değilim, o günahımı alan bayan başkasıyla karıştırıyor beni.Ya of ama.. Deli mi bunlar?
İstesem bir saatte 10 ayrı dert konusu açarım ilginç hikayeler falan. Ama bi kez olsun böle bişi yapmak akımdan geçmedi.
Ben bu insanların akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.
Ya depresyon ya bi bunalım..
Konu sahte değil hanımefendi ben de sahte değilim. Artık o iftirayı atan bayan benzer bir nickle karıştırdı ya da yanlış gördü.Bu konuda mi sahte yuhhh diyorum...
baktilar sisme bebeklere kokan kocalara aldanmiyoruz citayi dusurmusler daha inandirici olsun diye...
Görsün ben daha ona neler yapacağım. Bir de sanki o çok tatlı ve sıradan laflar ediyor da ben böyle cazgırlık yapıyorum. Bence de beter olsun. Meğerse oğlunun önceki sevgililerine tatlı tatlı davranmış, bu 4-5 yıl kadar önce ailesine danışmış ben evlenmek istiyorum diye kadın ortalığı ayaklandırmış bu kız bizim ailemize uygun değil diye.Sıtkım sıyrıldı şu beraber yaşama sevdalısı kaynanalardan
Ya bunlar geri mi?
Kafaları basmıyor mu?
O senin altını bezlediğin "bokunu yerim" diye sevdiğin oğluşun değil artık. Yuva kuruyor yuvaaa. Bassın şunu kafan
Valla basıcam ulusal bir televizyon kanalını. Maganda gibi. Bas bas bağırıcam tüm kayGAnalara. Bi düşün yakalarından şu kızların ya. Yeter
Napıyorsan bin katını yap. Beter olsun
İşte düşüncesi şey hani nasıl olsa sevgililer tehlike yok tatlı davranabilirim, ama iş evliliğe gelince hayırrr oğluşum da oğluşumm. Ama başkalarının yanında görsen şok olursun, dünyanın en tatlı kadını oluyo başkalarına. Mümkün olduğunca yalnız kalmamaya çalışıcam yabunların egıtımlısıde daha fena heee
okumus cahılden korkarım ben
acaba nısanlanınca sızınde tavırda degısıklık oldumu?
kadın cadılık ıcın nıye nısanı beklıyor anlamadım hoş benım kı deoyleydı nişanın ertesı gunu kurt kadına döndu de...
cocukda aılesıne uyuyor senı ezdırıyorsa geregı yok bence
Diyo ki 'şimdi sen bana anne mi diyeceksin?' Yok estağfurullah dedim, öyle pis pis baktıBurda sorun kayinvalidenizin yasanilamaz biri olmasi..misal ben kv ile ayni binada yasamak isterdim.(evim ayri tabi)keske iyi niyetli biri olsaymis..birde diyetisyenmis..cidden cok teavuz sahibiymis
Allah kolaylik versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?