Kayınvalidem Aynı Evde Yaşamak İstiyor

Ailesini seven ama kendi hayatına karışıldı mı sert sınırlar çizen birisi. Bana laf söyletmiyor. Tabii ki biz ayrı eve çıkacağız dedi.

Kendisi sınırını çizsinde sana laf söyletmese de olur. Hatta senin laf söyletmene imkan vermesin yeter ki.
Ama bu kayınvalide ile işiniz var bence. O söyledikleri yani büyük laflar.

Kendisi sınırını çizsinde sana laf söyletmese de olur. Hatta senin laf söyletmene imkan vermesin yeter ki.
Ama bu kayınvalide ile işiniz var bence. O söyledikleri yani büyük laflar.
Bence de, çok gerekmedikçe kendim cevap vermemeye çalışacağım. Daha ilk zamandan yüz göz olmuşum sinirden ama haketti ne yapayım. Sertçe söylemeden şakaya vursak bu sefer laubali cevaplar çıkıyor ortaya. Ben balayına gidene kadar şimdi güler yüz göstericem, baktım sular duruluyor öyle mesafeli kalırız. Öbür türlü savaş çıkabilir umarım olmaz.

nisanlin ne yaoiyo bu sirada?

heh iyi bari.. sen kavga etme.. yalniz temkinli ol, nisanlina pek bsy deme annesi hakkinda.. eski nisanini karistirmasi cok yanlis..
Baştan biraz fazla sert çıktım kadın bana böyle yapınca, ama yarın konuşup gerginlikten öyle yaptığımı ve daha sakin olacağımı söylicem. bence de karıştırmamalı yani kısmetimde yokmuş olmamış. kendi kızı 2.kez evlendi onun geçmişini karıştırmıyor tabii. zaten demicem annesi hakkında bir şey, tatlı dille halletmeye çalışıcam hep.

Ya o sert çıkışı yapmayacaksınız ya da geri adım atmayacaksınız.
Gerginlikten öyle yaptığınızı sakin olacağınızı kayınvalide adayınız yanlış anlaşılma oldu derse yaparsınız.
Yoksa başedemeyeceksiniz.

Burda sorun kayinvalidenizin yasanilamaz biri olmasi..misal ben kv ile ayni binada yasamak isterdim.(evim ayri tabi)keske iyi niyetli biri olsaymis..birde diyetisyenmis..cidden cok teavuz sahibiymis
Allah kolaylik versin...

Seninkiler bana eski kvyle eski gorumceyi hatirlatti ve sonunda yuvamin icine ettiler .. iyyyyyy uzak dur egitim bazi insanlarin cahilligini gidermiyo maalesef.. yol yakinken U donusu yap cnm.. bu tur insanlarin acilen psikolojik tedavi gormesi sart.. benim eski kvde defol git oglumu evlendircem diye bagirmisti.. ama kotulere bisi olmuyoki olan bize oluyo ..

Mantiksiz belki ama dunyada o kadinin bitanecik oglundan baska erkek mi yok?yasinizda gencmis,yol verin gitsin.
Annesinin sacmaliklariyla omrunuzu harap etmeyin

He he ewt öyle de ama kocana istedğni yaptr. Şmdiden böylelerse ewlenince düşünemiyorum

bunların egıtımlısıde daha fena heee
okumus cahılden korkarım ben
acaba nısanlanınca sızınde tavırda degısıklık oldumu?
kadın cadılık ıcın nıye nısanı beklıyor anlamadım hoş benım kı deoyleydı nişanın ertesı gunu kurt kadına döndu de...
cocukda aılesıne uyuyor senı ezdırıyorsa geregı yok bence

Evlen3bildimi oglusu bari ne terbiyesiz kv varmis

Ozaman lafini ettigi zaman senin kizinda iki ket evlenmis odsmi kv siyle oturuyor diyeceksin lafini esirgersen cok ezilirsin.ben sizinle ayni evde oturmam bitti okadar net söyliyeceksin ona neymis senin ne zaman cocuk yapmandan vs inan ayni evde boyle bir kadinla nefes bile alanazsin .ya ayril nişanlindan yada ayri ev ve uzak tut evi

Evini uzak bir semte tut ayda yilda bir git hatta hic gitme derim şaka gibi bu ne ya

ah bu kaynanalar. oğlumdan ayrılmak istemiyorum diye aynı yaşamak istiyor. peki neden hiç bir kız annesi ben kızımdan ayrılamam diye kızıyla birlikte yaşamak istemiyor çünkü kızının mutlu olmasını istiyor. şu kaynana müsveddelerinden nefret ediyorum. okumuşundan okumamışına hepsi aynı. nişanlında annesiyle evlensin annesiyle yatsın canım. bu kadına bu yakışır. madem oğlundan bu kadar ayrılmak istemiyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…