- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Ailesini seven ama kendi hayatına karışıldı mı sert sınırlar çizen birisi. Bana laf söyletmiyor. Tabii ki biz ayrı eve çıkacağız dedi.
Bence de, çok gerekmedikçe kendim cevap vermemeye çalışacağım. Daha ilk zamandan yüz göz olmuşum sinirden ama haketti ne yapayım. Sertçe söylemeden şakaya vursak bu sefer laubali cevaplar çıkıyor ortaya. Ben balayına gidene kadar şimdi güler yüz göstericem, baktım sular duruluyor öyle mesafeli kalırız. Öbür türlü savaş çıkabilir umarım olmaz.Kendisi sınırını çizsinde sana laf söyletmese de olur. Hatta senin laf söyletmene imkan vermesin yeter ki.
Ama bu kayınvalide ile işiniz var bence. O söyledikleri yani büyük laflar.
nisanlin ne yaoiyo bu sirada?Merhaba kızlar, hatırlarsanız geçen haftalarda sevgilimin ailesiyle tanışmaktan korktuğumu yazmıştım çünkü eski nişanlımın ailesi bana çok kötü davranmışlardı. Siz bana cesaret verdiniz, ben de geçen pazar günü gidip tanıştım. Güzel bir öğle yemeği yedik, sonra akşam baş başa dolaştık ve..
Evleniyoruz
Yalnız sorun şu ki, müstakbel kayınvalidem tanıştığımızda o kadar kibar ve mantıklı konuşuyordu ki rahatlamıştım. Eğitimli bir kadın, iyi bir hastanede diyetisyen. Ablası da iyi bir şirkette müdür yardımcısı, ailecek mantıklı ve tevazu sahibi insanlar yani. Ama biz nişanlandıktan sonra bunlara bir haller oldu.
O tatlı kadın gitti, yerine tanımlayamadığım biri geldi. Alttan verip veriştiriyor habire. Habire eski nişanımla ilgili laf sokuyor.
''Evlenince burada bizimle yaşarsınız. Zaten iki kişisiniz, oğlumun eski odasına yerleşirsiniz.'' Açıkçası çok şaşırdım. Ablası da ''Gelinine kardeşimin eski odasını hazırlayacaksın değil mi anne?'' demeye başladı. Ne oluyor yahu?
Güzelce kendimize ev aradığımızı belirttim. ''Bizim binada boş daire var, bu evde oturmazsanız oraya taşınacaksınız.'' dedi. Ha?
Tek bunlar da değil. ''Yaşın çok geçmiş bir an önce çocuk yap. Gerçi biraz fazla kilon var (ki yok hafif balık etliyim ama yağ değil kas) bebek için sağlıksız olabilir. SANA BİR DİYET LİSTESİ HAZIRLİCAM TARTIYA ÇIKSANA'' Efendim ???
Gerçek olmadığına inanıp kahkahalar atmak istiyorum hanımlar. Bu ne keskin dönüş yahu bana şaka yapıyorlar bence ama gülmüyorumVakit kaybetmeden konuştum nişanlımla, üstelik sinirime hakim olamadım sertçe çıkıştım. ''Korkularımı biliyordun da bilerek mi yaptın sen bunu şimdi bana?'' diye.
Onların binasından ev tutmayacağımızı söylediğimizde ''Şimdi anladım önceki ailenin seni niye istemediğini'' diye çemkirdi, ''Benim tek bir oğlum var elin kızı gelip benden uzaklaştıramaz'' diye de bağırdı. Alıştığım için gülebiliyorum artık
Sizce kendi yapacaklarımda kavgayla direteyim mi, he he deyip geçip kendi bildiğimi sessizce yapayım mı?
Bir de sizce bu kadınlara ne oldu birdenbire ?
Ortalığı birbirine katıyor tabii benim nişanlıma kimse böyle davranamaz o benim karım olacak falan diyor.nisanlin ne yaoiyo bu sirada?
Yok yok benle aynı fikirde çok şükür. 300-500 saat içinde davranışı değişmezse imzayı attırıcamNişanlın senle aynı fikirdeyse salla ama birazda olsa annesinden yanaysa bu konularda kaç derim
heh iyi bari.. sen kavga etme.. yalniz temkinli ol, nisanlina pek bsy deme annesi hakkinda.. eski nisanini karistirmasi cok yanlis..Ortalığı birbirine katıyor tabii benim nişanlıma kimse böyle davranamaz o benim karım olacak falan diyor.
Baştan biraz fazla sert çıktım kadın bana böyle yapınca, ama yarın konuşup gerginlikten öyle yaptığımı ve daha sakin olacağımı söylicem. bence de karıştırmamalı yani kısmetimde yokmuş olmamış. kendi kızı 2.kez evlendi onun geçmişini karıştırmıyor tabii. zaten demicem annesi hakkında bir şey, tatlı dille halletmeye çalışıcam hep.heh iyi bari.. sen kavga etme.. yalniz temkinli ol, nisanlina pek bsy deme annesi hakkinda.. eski nisanini karistirmasi cok yanlis..
Ya o sert çıkışı yapmayacaksınız ya da geri adım atmayacaksınız.Baştan biraz fazla sert çıktım kadın bana böyle yapınca, ama yarın konuşup gerginlikten öyle yaptığımı ve daha sakin olacağımı söylicem. bence de karıştırmamalı yani kısmetimde yokmuş olmamış. kendi kızı 2.kez evlendi onun geçmişini karıştırmıyor tabii. zaten demicem annesi hakkında bir şey, tatlı dille halletmeye çalışıcam hep.
Evlen3bildimi oglusu bari ne terbiyesiz kv varmisSeninkiler bana eski kvyle eski gorumceyi hatirlatti ve sonunda yuvamin icine ettiler .. iyyyyyy uzak dur egitim bazi insanlarin cahilligini gidermiyo maalesef.. yol yakinken U donusu yap cnm.. bu tur insanlarin acilen psikolojik tedavi gormesi sart.. benim eski kvde defol git oglumu evlendircem diye bagirmisti.. ama kotulere bisi olmuyoki olan bize oluyo ..
Ozaman lafini ettigi zaman senin kizinda iki ket evlenmis odsmi kv siyle oturuyor diyeceksin lafini esirgersen cok ezilirsin.ben sizinle ayni evde oturmam bitti okadar net söyliyeceksin ona neymis senin ne zaman cocuk yapmandan vs inan ayni evde boyle bir kadinla nefes bile alanazsin .ya ayril nişanlindan yada ayri ev ve uzak tut eviBaştan biraz fazla sert çıktım kadın bana böyle yapınca, ama yarın konuşup gerginlikten öyle yaptığımı ve daha sakin olacağımı söylicem. bence de karıştırmamalı yani kısmetimde yokmuş olmamış. kendi kızı 2.kez evlendi onun geçmişini karıştırmıyor tabii. zaten demicem annesi hakkında bir şey, tatlı dille halletmeye çalışıcam hep.
Evini uzak bir semte tut ayda yilda bir git hatta hic gitme derim şaka gibi bu ne yaMerhaba kızlar, hatırlarsanız geçen haftalarda sevgilimin ailesiyle tanışmaktan korktuğumu yazmıştım çünkü eski nişanlımın ailesi bana çok kötü davranmışlardı. Siz bana cesaret verdiniz, ben de geçen pazar günü gidip tanıştım. Güzel bir öğle yemeği yedik, sonra akşam baş başa dolaştık ve..
Evleniyoruz
Yalnız sorun şu ki, müstakbel kayınvalidem tanıştığımızda o kadar kibar ve mantıklı konuşuyordu ki rahatlamıştım. Eğitimli bir kadın, iyi bir hastanede diyetisyen. Ablası da iyi bir şirkette müdür yardımcısı, ailecek mantıklı ve tevazu sahibi insanlar yani. Ama biz nişanlandıktan sonra bunlara bir haller oldu.
O tatlı kadın gitti, yerine tanımlayamadığım biri geldi. Alttan verip veriştiriyor habire. Habire eski nişanımla ilgili laf sokuyor.
''Evlenince burada bizimle yaşarsınız. Zaten iki kişisiniz, oğlumun eski odasına yerleşirsiniz.'' Açıkçası çok şaşırdım. Ablası da ''Gelinine kardeşimin eski odasını hazırlayacaksın değil mi anne?'' demeye başladı. Ne oluyor yahu?
Güzelce kendimize ev aradığımızı belirttim. ''Bizim binada boş daire var, bu evde oturmazsanız oraya taşınacaksınız.'' dedi. Ha?
Tek bunlar da değil. ''Yaşın çok geçmiş bir an önce çocuk yap. Gerçi biraz fazla kilon var (ki yok hafif balık etliyim ama yağ değil kas) bebek için sağlıksız olabilir. SANA BİR DİYET LİSTESİ HAZIRLİCAM TARTIYA ÇIKSANA'' Efendim ???
Gerçek olmadığına inanıp kahkahalar atmak istiyorum hanımlar. Bu ne keskin dönüş yahu bana şaka yapıyorlar bence ama gülmüyorumVakit kaybetmeden konuştum nişanlımla, üstelik sinirime hakim olamadım sertçe çıkıştım. ''Korkularımı biliyordun da bilerek mi yaptın sen bunu şimdi bana?'' diye.
Onların binasından ev tutmayacağımızı söylediğimizde ''Şimdi anladım önceki ailenin seni niye istemediğini'' diye çemkirdi, ''Benim tek bir oğlum var elin kızı gelip benden uzaklaştıramaz'' diye de bağırdı. Alıştığım için gülebiliyorum artık
Sizce kendi yapacaklarımda kavgayla direteyim mi, he he deyip geçip kendi bildiğimi sessizce yapayım mı?
ah bu kaynanalar. oğlumdan ayrılmak istemiyorum diye aynı yaşamak istiyor. peki neden hiç bir kız annesi ben kızımdan ayrılamam diye kızıyla birlikte yaşamak istemiyor çünkü kızının mutlu olmasını istiyor. şu kaynana müsveddelerinden nefret ediyorum. okumuşundan okumamışına hepsi aynı. nişanlında annesiyle evlensin annesiyle yatsın canım. bu kadına bu yakışır. madem oğlundan bu kadar ayrılmak istemiyosaMerhaba kızlar, hatırlarsanız geçen haftalarda sevgilimin ailesiyle tanışmaktan korktuğumu yazmıştım çünkü eski nişanlımın ailesi bana çok kötü davranmışlardı. Siz bana cesaret verdiniz, ben de geçen pazar günü gidip tanıştım. Güzel bir öğle yemeği yedik, sonra akşam baş başa dolaştık ve..
Evleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?