Kayınvalidem Aynı Evde Yaşamak İstiyor

Yol yaknken vazgec derim bunlar boyleler cnm once cnm cicim iş bttikten sonra tekmeyi vuruyolar insana bn mesela öyle bi pismanimki simdi esimi cok sevmeme rağmen bile ayrilmak istyrm dayanamiyorum artk hergun ayni yuzleri gordkce icim bulaniyo gerçekten tahammul edemiyorum artk sn yolun basndasn bni dinlersn birak yoksa canin cok yanar bnm gbi iki sene oldu ama hala gece gündüzm aglamkla geciyoo

Bnce bu aileden uzak dur kardeşim. Ayrica nisanlanmis atmissin dost hayati mi yasamissjn tobe tobe. Ayrica senjn ailen yoj mu soz sahibi olabilecek? ??? NisanlindA cok garip. Tum bu olaylara ragmen nasil evleniyorsun cok garip. Hayirlisi olsn

Sen yol yakınken dön nişanlının verdiği tepki normal değil aklını başına alman lazım sonra mutsuz olursun söylemesi benden

Bence hic bulaşma bunlara kayıfı yedirtirler mazallah yol ver gitsin
Bu arada bu kvler hep aynı evde yasamak ister oldu forumda, biri bunlara bişey mi yaptı ne

Yil 2015 bu zamanda kv yaşsmak mi kadi allah aşkna evini aayiramiyan erkekle evlenilmez okadar.

Sıtkım sıyrıldı şu beraber yaşama sevdalısı kaynanalardan
Ya bunlar geri mi?
Kafaları basmıyor mu?

O senin altını bezlediğin "bokunu yerim" diye sevdiğin oğluşun değil artık. Yuva kuruyor yuvaaa. Bassın şunu kafan

Valla basıcam ulusal bir televizyon kanalını. Maganda gibi. Bas bas bağırıcam tüm kayGAnalara. Bi düşün yakalarından şu kızların ya. Yeter

Napıyorsan bin katını yap. Beter olsun

Sana tüm samimiyetimle söylüyorum.
Lütfen arkana bile bakmadan uzaklaş.
Lütfen yalvarırım..
Şuan o kadar acı çekiyorum ki, hiç bir insan bu acıyı çekmesin.
Hele ki sucu sadece mutlu olmayı hayal etmek olan kadınlar hiç çekmesin.
Lütfen evlenme aynı eve aynı apartmana aynı semte LÜTFEN...

Bu kız başka bi konuda evli ve ikinci çocuğa hamile olduğunu yazmış.

Ya of ama.. Deli mi bunlar?
İstesem bir saatte 10 ayrı dert konusu açarım ilginç hikayeler falan. Ama bi kez olsun böle bişi yapmak akımdan geçmedi.
Ben bu insanların akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.
Ya depresyon ya bi bunalım..

Canim.bak bnmkilerde ayniydi.adam aldatmis kv. Sonra tipis tipis donmus adam,ama adam burnundan getirmis.mutlu degillerdi kedi kopekti.hayati herkese.mundar ederdi en.cokta bana..ondan.ugrasma.cidden hic degmez kendini yiprattigina...koca adayina.bak.sen.is onda bitiyor

Nisanliyken boyleyse evlenince nasil olur bilemedim,Allah kolaylik versin.
Bu kaynanaligin egitimide yok demekki icgudusel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…