Merhaba. Benim sorunum öyle büyük bir şey degil. Ama yine de sormak istiyorum. Sonucta disaridan bakinca daha net görülür ya bazi şeyler. Simdi gorumcemin ogluna kayin peder akulu araba aldi 3 yas doğum günü icin. O zaman esime tel acmis sizin kiza da tablet mi alayim araba mi diye. Esim o sırada kizim kucuk oldugu için tablet al demis. Bu arada 2 yas dogum gununde kayipnpeder tablet almosti gorumcemin ogluna. Kayinpeder tamam sonra da araba alirim demis esime telefonda. Simdi cocuk 5 yasinda bizimki de 20 gun sonra 3 olacak. Gecen gorumcemdeyken araba basinda biraz surtustu bizim cocuklar sen bin ben bineyim diye. Kv dediki arabayi bizim bahceye goturelim sirayla binsinler yani bizimkine alma niyetleri yok . Kp kendine araba aldi yeni sanirim sıkışıklar. Bir de kv 3 seneden beri bakiyor yavruma aslında sorun etmemek lazim ama esim ben eger almazlarsa lafimi soylerim bir sekilde diyor. Sizce bu ayrimcilik mi?
kayınpederim
görümcemin çcouklarının okul servis paralarını karsılıyor
özel dansa baleye voleybol kursuna yolluyor
iki cocugu da dersaneye yolluyor
okul masraflarını karsılıyor
odalarını değiştirip yeniliyor
ayrıca evde özel ders aldırıyor
iki torununu da özel sigorta yaptırdı ayrıca gorumcemı de yaptırdı ve gorumcemın bireysel emekliliğini de ödüyorlar
ve tüm gıyım kusamlarını da kayınpederım karsılar
bunun dısında cocuklara telefon alındı tablet alındı bisiklet alındı vs vs vsssss
ve o ıkı torunu ne yer ne içer herseyı bilir poset poset o cocuklar yesin diye herseyın organiği alınır
en iyisi alınır
bize gelince şöyle soyleyeyım
çocugumuz yok
ama eşim evlendıgımızde 5 ay işsiz kaldı
tek maaşa kirada kaldık ve evımıze 7 ay tek maas girdi
bir cıkartıp da 100 tl vermediler
ama lafta sözde oğlumuz en kıymetlimz derler
en son eşim ziyaretlerıne gitti aracımızla
annesı bagaja bır karpuz koyup da alın bunu da siz yıyın evınızde demedi
ayrımı buradan alın dilerseniz:)
bizim cocugumuz yok