kayınvalidem bana bıçak çekti!

burada nice konu okudum.ne kayınvalideler.ama haksızda olsa erkeklerin bir çoğu anamdır kanımdır canımdır deyip anasının tarafına geçiyor.eş ne de olsa el kızı kafasında.karısına hakkını teslim eden erkek çok az.

burda bence janet kocasına rest çekmeli.susmak çözüm değil ne ya bu güvenlik tedbiri falanmı aldıracaksa aldırsın..kadın bıçakla kapıya dayanmış oğlu susuyor..olamaz yani böyle birşey.birşey olsa oğlan anasını kurtarmaya bakacak kadını değil...

Kayınvalıdelerden '' yok artık '' dedırtecek bır olay daha 1 yasıma daha gırdım gercekten sok oldum esıne anlatsanaa ne duruyorsun ? Kayınvalıdenın durumu hıc ıyı degıll boyle kıskanclık mı olur canımm ? oglunu cok kıskanıyorsaa kendısıı evlenseydıı ogluylaaa delı mıdır nedırrr

Tövbe ya rabbim. Bu mesele gerçekten çok kötü kalbim ağzıma geldi resmen başlığı okuyunca. Allah yardımcın olsun. Çok zor bir psikoloji olduğunu çok çok iyi anlıyorum. İnşallah bir yolunu bulursunuz.
Eşinle konuş ikna edebiliyorsan seni ve bebeğini korumaya çalışsın. Bu şekilde bir hayat çok zor. Allah korusun ya rabbim. Seni de bebeği de.

Allah yardımcınız olsun inanın söyleyecek söz bulamıyorum eşinize anlatmayı deneyin tek çare bu gibi geliyor bana

Aileniz sizden uzakta da olsa bence bir süreliğine annenizi yanınıza çağırın ya da başka bir yakınınızı.En azından kv teşhis konulana kadar.Rahatsızlığı gerçekten ne boyutlarda,tedavisi nasıl olacak gibi konuları da sakın ihmal ettirmeyin.Oğlu madem o kadar savunuyor heralde çözümede kavuşturur değil mi?

bu ana-oğuldan sana hayır gelmez kardeşim...
kaç kurtar kendini...

çok özür dilerim ama okurken oha dedim ya bu nasıl bişey böyle.bencede polise git.ya sana bişey olsaydı ya bebeğine batırsaydı bıçağı.ayyyy allahım korusun.geçmiş olsun canım ya

Konu sahibi arkadaşım yaşadıklarını okudum ağzım açık kaldır lütfen ama lütfen bir an evvel eşinizden ve o kadından kurtulun
sizi üzmek istemem ama kayınvalideniz büyük ihtimal şizofreni olabilir eşinizde bana pek normal gelmedi onunda sorunları var
kayınvalideniz oğlunu onun elinden aldığınızı düşünüyor , herşeyden sizi sorumlı tutuyor , 18 yaşını geçmiş evli iki insana bu çocuğuda olsa bağırabiliyor , hamilesiniz diye bıçak çekiyor eşinizde bunları normalmi buluyor :26:
siz neyi bekliyorsunuz Allah korusun canınızdan bile olabilirsiniz , canmı önemli cananmı , ben sizi yerinizde olsam aileme bu konuyu açar polisede şikayetimi yapıp biran evvel boşanırdım

neden yaptı acaba böyle birşeyi..ama psikolojisi yerinde değil demekki.dikkat etmek lazım Allah korusun sizi.

güzel kardeşim senin annen baban yokmu neden başından geçenleri ailene akrabalarına anlatmıyorsun o adamın yanında bir saniye bile durma ailenin yanına git

bence bu kayınvalidenizin patlama noktasıydı tamam kayınvalideniz her kayınvalide gibi kıskanç ama markette sizin yaptığınız olayda hoş değil ne diye soruyorsun diyip eşine çıkışman hele hiç hoş değil.. bu kadar rahat bu hareketi yaptığınıza göre bundan önce kim bilir neler yaşandı.. eşinizi o kadın büyüttü besledi bu yaşa getirdi ve şimdi siz ona düşmanca davranıyorsunuz ona yaklaşmak yerine ne kadar uzaklaşsam kardır düşüncesindesiniz ben bıçak çekmem ama bende dellenirim.. büyüt besle sonra biri çıksın senden uzaklaştırmak için elinden geleni yapsın.. nedir bu kaynana düşmanlığı anlamıyorum ya.. gerçi bende öyleydim kadının adını duyunca tüylerim dikiliyodu sonra düşündüm aslında o kadar kötü biri değil hemde sevdiğimi büyütüp o yaşa getiren o ya anne o.. bence suçu birazda kendinizde arayın o kadın dayanamayıp cinnet geçirdi sonunda.. kolay değil etin tırnaktan ayrılması, sizi ezmeye çalıştığını düşünmüyorum sadece bir anne bir büyük olarak oda adam yerine koyulmak yawrusuyla mutlu huzurlu geçinmek istiyor..
yazınızı okurken gerçekten üzüldüm ama size değil eşinizin annesine hatta şu anda gözlerim dolu tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır derler hiç sıcaklık gösterdiniz mi o kadına? lütfen burda laf olsun diye yazmayın ben herşeyi yaptım ettim diye hadi bizi kandırdınız yukarda Allah var onu??

bu nasıl bir iş ya?? yorumları okuyamadım, konu nasıl gelişti bilmiyorum ama can güvenliğinizin olmadığı yerde sizin işiniz ne? ayrıca size bıçak çekilirken bir şey yapmayan bu koca dediğiniz adamın yanında işiniz ne? ayrıca madem böyle bir durum içerisindeydiniz karnınızda bebeğin işi ne? lütfen aklınızı başınıza alın, gidin polise şikayette bulunun ya da ne bileyim birşeyler yapın. kayınvaliden deliyse senin, bebeğinin günahı ne? deliyse yatırsınlar hastaneye.

konu sahibi arkadaşım dünden beri cevap yazmadın gerçekten ne durumdasın seni merak ettim

Sizin aklınız başınızda mı ? kadın bıçak çekiyor ve hâlâ altında yatan sebebleri iyi niyetle aramaya uğraşıyorsunuz :)) yok yok anlamak mümkün değil sizi..Cana kast var ortada ve engellenmeseydi karnındaki bebeğiyle birlikte öldürebileceği bir olaydan bahsediyor kadıncağız ve siz kalkmış neler yaptınızda bu hale geldinin peşindesiniz :)) komik vesselam..yavrusuyla mutlu huzurlu anlar geçirmek isteyen kadın saygıyı direk karşıdan beklemeyip karşılıklı olduğuna inanarak kendini şartlandırmalı ..

Hahah ALLAH'ım bıçaklanmak üzere olan bir kadın ve üzüldüğü kişi gelinin annesi :)

bu mesajı hagi ruh haliyle yazdınız anlayamıyorum.kaynana katil olacakmış neredeyse ve siz o katile mi üzüleceksiniz?tamam büyütmüş etmiş oğlunu ama gelini de bir insan evladı.ağaç kovuğundan çıkmadı ya. o kızcağız ölse orada onun arkasında gözü yaşlı annesi olmayacakmıydı?ne günlere,ne yorumlara kaldık.allahın verdiği canı allahtan başkası alamaz.konu burada kim haklı olayı değil.kaynana ertesi gün gelininin iş yerine gidip bıçakla üstüne yürüyor. arkadaş kendini bir odaya kapatıyor.yoksa herşey orada bitebilir.zaten anlık bişey cinnet anında oluyor cinayetler.bu olay gelin kaynana çatışmasını aşmış,bir insanın canına kast olmuş.bunu bir gelin de yapamaz kaynanasına.siz kalkmış kaynanaya yazık deyip insanları kışkırtmaya mı çalışıyorsunuz? allahım sen koru bizi...

Son düzenleme:

ben kimseyi kışkırtmaya çalışmıyorum asıl yangına körükle giden kışkırtmaya çalışanlar ortada.. tamam kaynananın psikolojisi bozulmuş belli ama sebebi nedir? durduk yere mi geldiler bu kadına? psikolojik yardıma ihtiyacı var bence.. kadın bu hareketi yapmamış olsaydı eğer, gelinin markette yaptığı doğru muydu? sen kadının oğluna ne diye söylüyosun diye çıkış marketten çıkar normal mi bu? o kadın kendi canınada kast edebilirdi o anda.. arkadaşlar siz cinnetin kelime anlamını bilmiyorsunuz heralde kadın resmen cinnet geçirmiş öncesinde sağa sola saldırmış yani kendinde değil kendinde olsa zaten bunu hiç bir anne evladı yapmaz.. her gün haberlerde okuyoruz cinnet geçiren adam ailesini çoluğunu çocuğunu hatta kendini hiç acımadan öldürüyor bunu yapan kişilerde eminim böyle haberleri okuduklarında anlam veremeyen kişilerdi kadın kendinde değil farkındamısınız.. bir şeyler üst üste gelir gelir ruh sağlığın bozulur sonuçta ortada ben hiç bir şey demiyorum Allah düşmanımın başına vermesin ama yorum yaparken antikaynanacı olarak değil iki tarafın yerinede koyarak yapın yorumunuzu.. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun.. iyi seneler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…