bu ana-oğuldan sana hayır gelmez kardeşim...
kaç kurtar kendini...
daha bir sene bile olmadı evleneli oglunu kıskanmaktan hayatımı zindan ediyordu şimdide hamile oldugumu ögrendi ,resmen bıcagı aldı eline öldürmeye teşebbüs etti allahım korudu benide bebegimide[/QUOT
nasıl yani
eşine söyledin mi
kısaca yazıyım hamile oldugumu pazar günü ögrendim pazarteside arkadaşımla birlikte doktora gittim hava çok soguktu onunda arabası vardı ben seni götürürüm dedi gittik.eşimin annesidede eşimle o gün telefonda konuştugunda benim hastaneye gittigimi söylemiş akşamına da biz eve giderken markette karşılaştık kayınvalidemle o aradada doktor seçme konusunda kararsız konuşuyoduk bu salak eşim anasına sordu hangi doktora gitsek diye buda tabi başladı bagırmaya doktora digerken bana söylemiyosnuzda şimdimi yardım istiyosunuz dedi bende kızdem neden soruyosun diye sonra hadi çıkalım marketten dedim sonra vayyy sen beni oglumdan soguttun aldın elimden daha ne istiyosunn ogluma büyümü yaptırdında sana kızmıyo hiççç allahım neler neler rezilligimiz diz boyu çıktık eve geldik telefonlarımız çalıyo sürekli bir beni bir eşimi arıyo tehdit ediyo öldürürüm ayırırım falan filan sen kimsin? bende kapattım telefonları eşimin bu durumda bile annem haklı demesine iyice çileden çıktım kavga üstüne kavga nişanlıykende beni istemedi oglumu elimden aldın diye ama bu kadar noktaya gelecegini bilsem asla evlenmezdim zaten olayın sabahınada işyerime baskın yapmaya gelmiş sonra sinir kriiz geldi saldırıda saga sola mutfaga gitti aradı taradı ekmek bıcagını aldı yürüdü üztüme koştum kapıyı kapattım eşimi aradım işteee
bence bu kayınvalidenizin patlama noktasıydı tamam kayınvalideniz her kayınvalide gibi kıskanç ama markette sizin yaptığınız olayda hoş değil ne diye soruyorsun diyip eşine çıkışman hele hiç hoş değil.. bu kadar rahat bu hareketi yaptığınıza göre bundan önce kim bilir neler yaşandı.. eşinizi o kadın büyüttü besledi bu yaşa getirdi ve şimdi siz ona düşmanca davranıyorsunuz ona yaklaşmak yerine ne kadar uzaklaşsam kardır düşüncesindesiniz ben bıçak çekmem ama bende dellenirim.. büyüt besle sonra biri çıksın senden uzaklaştırmak için elinden geleni yapsın.. nedir bu kaynana düşmanlığı anlamıyorum ya.. gerçi bende öyleydim kadının adını duyunca tüylerim dikiliyodu sonra düşündüm aslında o kadar kötü biri değil hemde sevdiğimi büyütüp o yaşa getiren o ya anne o.. bence suçu birazda kendinizde arayın o kadın dayanamayıp cinnet geçirdi sonunda.. kolay değil etin tırnaktan ayrılması, sizi ezmeye çalıştığını düşünmüyorum sadece bir anne bir büyük olarak oda adam yerine koyulmak yawrusuyla mutlu huzurlu geçinmek istiyor..
yazınızı okurken gerçekten üzüldüm ama size değil eşinizin annesine hatta şu anda gözlerim dolu tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır derler hiç sıcaklık gösterdiniz mi o kadına? lütfen burda laf olsun diye yazmayın ben herşeyi yaptım ettim diye hadi bizi kandırdınız yukarda Allah var onu??
bence bu kayınvalidenizin patlama noktasıydı tamam kayınvalideniz her kayınvalide gibi kıskanç ama markette sizin yaptığınız olayda hoş değil ne diye soruyorsun diyip eşine çıkışman hele hiç hoş değil.. bu kadar rahat bu hareketi yaptığınıza göre bundan önce kim bilir neler yaşandı.. eşinizi o kadın büyüttü besledi bu yaşa getirdi ve şimdi siz ona düşmanca davranıyorsunuz ona yaklaşmak yerine ne kadar uzaklaşsam kardır düşüncesindesiniz ben bıçak çekmem ama bende dellenirim.. büyüt besle sonra biri çıksın senden uzaklaştırmak için elinden geleni yapsın.. nedir bu kaynana düşmanlığı anlamıyorum ya.. gerçi bende öyleydim kadının adını duyunca tüylerim dikiliyodu sonra düşündüm aslında o kadar kötü biri değil hemde sevdiğimi büyütüp o yaşa getiren o ya anne o.. bence suçu birazda kendinizde arayın o kadın dayanamayıp cinnet geçirdi sonunda.. kolay değil etin tırnaktan ayrılması, sizi ezmeye çalıştığını düşünmüyorum sadece bir anne bir büyük olarak oda adam yerine koyulmak yawrusuyla mutlu huzurlu geçinmek istiyor..
yazınızı okurken gerçekten üzüldüm ama size değil eşinizin annesine hatta şu anda gözlerim dolu tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır derler hiç sıcaklık gösterdiniz mi o kadına? lütfen burda laf olsun diye yazmayın ben herşeyi yaptım ettim diye hadi bizi kandırdınız yukarda Allah var onu??
Sizin aklınız başınızda mı ? kadın bıçak çekiyor ve hâlâ altında yatan sebebleri iyi niyetle aramaya uğraşıyorsunuz :)) yok yok anlamak mümkün değil sizi..Cana kast var ortada ve engellenmeseydi karnındaki bebeğiyle birlikte öldürebileceği bir olaydan bahsediyor kadıncağız ve siz kalkmış neler yaptınızda bu hale geldinin peşindesiniz :)) komik vesselam..yavrusuyla mutlu huzurlu anlar geçirmek isteyen kadın saygıyı direk karşıdan beklemeyip karşılıklı olduğuna inanarak kendini şartlandırmalı ..
Hahah ALLAH'ım bıçaklanmak üzere olan bir kadın ve üzüldüğü kişi gelinin annesi :)
bu mesajı hagi ruh haliyle yazdınız anlayamıyorum.kaynana katil olacakmış neredeyse ve siz o katile mi üzüleceksiniz?tamam büyütmüş etmiş oğlunu ama gelini de bir insan evladı.ağaç kovuğundan çıkmadı ya. o kızcağız ölse orada onun arkasında gözü yaşlı annesi olmayacakmıydı?ne günlere,ne yorumlara kaldık.allahın verdiği canı allahtan başkası alamaz.konu burada kim haklı olayı değil.kaynana ertesi gün gelininin iş yerine gidip bıçakla üstüne yürüyor. arkadaş kendini bir odaya kapatıyor.yoksa herşey orada bitebilir.zaten anlık bişey cinnet anında oluyor cinayetler.bu olay gelin kaynana çatışmasını aşmış,bir insanın canına kast olmuş.bunu bir gelin de yapamaz kaynanasına.siz kalkmış kaynanaya yazık deyip insanları kışkırtmaya mı çalışıyorsunuz? allahım sen koru bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?