kısaca yazıyım hamile oldugumu pazar günü ögrendim pazarteside arkadaşımla birlikte doktora gittim hava çok soguktu onunda arabası vardı ben seni götürürüm dedi gittik.eşimin annesidede eşimle o gün telefonda konuştugunda benim hastaneye gittigimi söylemiş akşamına da biz eve giderken markette karşılaştık kayınvalidemle o aradada doktor seçme konusunda kararsız konuşuyoduk bu salak eşim anasına sordu hangi doktora gitsek diye buda tabi başladı bagırmaya doktora digerken bana söylemiyosnuzda şimdimi yardım istiyosunuz dedi bende kızdem neden soruyosun diye sonra hadi çıkalım marketten dedim sonra vayyy sen beni oglumdan soguttun aldın elimden daha ne istiyosunn ogluma büyümü yaptırdında sana kızmıyo hiççç allahım neler neler rezilligimiz diz boyu çıktık eve geldik telefonlarımız çalıyo sürekli bir beni bir eşimi arıyo tehdit ediyo öldürürüm ayırırım falan filan sen kimsin? bende kapattım telefonları eşimin bu durumda bile annem haklı demesine iyice çileden çıktım kavga üstüne kavga nişanlıykende beni istemedi oglumu elimden aldın diye ama bu kadar noktaya gelecegini bilsem asla evlenmezdim zaten olayın sabahınada işyerime baskın yapmaya gelmiş sonra sinir kriiz geldi saldırıda saga sola mutfaga gitti aradı taradı ekmek bıcagını aldı yürüdü üztüme koştum kapıyı kapattım eşimi aradım işteee
Oğlununda anasınında canı cehenneme der çıkarım, canımdan kıymetli değil ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?