Kayinvalidem benden ne istiyor ?

Seda402

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
100
29
28
Merhaba arkadaşlar...
Iki yıllık evliyim evliligimin ilk dönemleri bir buçuk ay kadar kayinvalide kayınbana ile aynı evde yaşadık. Yeni evliyken kayınvalidem bana her türlü kötülüğü yaptı. Eşimle salonda kalıyorduk kapıyı vurmadan bir anda girmeler, beceriksizin çocuk gibisin vs. bir çok hakaret hepsine sustum saygımı elden bırakmamaya çalıştım. Daha sonra evimizin tadilatı bitti ve yerleştik evimiz yakın onlara . Kayınvalidem ertesi gün sabah aradı ve aksama kadar burda kalacaksınız akşam kendi evinize gidersiniz dedi. Eşim annesini kırmamak için tamam dedi banada anlattı bende tamam dedim fakat bu sürekli böyle olunca birlikte vakit geçirmek istedigimizi eşim annesine anlattı kv tartışma çıkardı bana beni oglumdan ayirdin sende oğluma hasret kal geber ve daha fazlası beddua etti. Ben bütün bunların üzerine sünger çektim eşim annesiyle konuşmadı. Kv geldi evimizi dağıttı camları kırdı. Bende sabir tasi olmadigim için yüksek sesle bağırdım cagirdim sonra suçlu ilan edildim. Şuan bu olayların üzerinden bir yıl geçti ve bizim çok şükür harika bir evliliğimiz var. Ama kv hala arada sırada anlamsız surat asmalar arkamdan konuşmalarını devam ettirir sizce böyle birine tutumum ne olmalı kendimi sevdirmeye çalışmıyorum elimden geldiğince iyi gelin olmaya çalışıyorum ama kesinlikle hep bir mesafem var bu tutumum yanlış mi ?

Ben yüzüne bile bakmazdım. Yaşlı diye her yaptığı pislik sineye çekilecek değil. Kötü kalpli kadın.
Eşiniz de arayı tutturamıyor belli ki. Bu kadının böyle olduğunu görmediniz mi evlenirken?
Inanın nişanlılık dönemim bir yıl sürdü sevgilimin dönemim oldu o kadın gitti yerine bambaşka biri geldi o zamanlar çok iyi davranıyordu aileme bana karşı saygılıydı

Evet ama ona göre ben gelin değil oğluyla arasına girmiş kötü bir insanım beni kabullenemiyor cahil bir kadın
O zaman acık acık diyeceksin ki
Ben senin kızın olmak istedim sen beni düşmanın gördün davrandın
Madem öyle o zaman bundan sonra olacaklardan sen sorumlusun

Camları mı kırdı :KK57: O nasıl kv öyle ya.
Siz yine konuşuyormuşsunuz büyük konusmayim ama ben olsam yüzüne bakmam.
Apartmandaki komşularım polisi ara dediler ama eşimin annesi diye arayamadım evin camlarını sandalyeyi vurarak indirdi resmen oğlu tuttu dışarı çıkardı

birlikte vakit geçirmek istedigimizi eşim annesine anlattı kv tartışma çıkardı bana beni oglumdan ayirdin sende oğluma hasret kal geber ve daha fazlası beddua etti. Ben bütün bunların üzerine sünger çektim eşim annesiyle konuşmadı. Kv geldi evimizi dağıttı camları kırdı. Bende sabir tasi olmadigim için yüksek sesle bağırdım cagirdim sonra suçlu ilan edildim. Şuan bu olayların üzerinden bir yıl geçti ve bizim çok şükür harika bir evliliğimiz var. Ama kv hala arada sırada anlamsız surat asmalar arkamdan konuşmalarını devam ettirir sizce böyle birine tutumum ne olmalı kendimi sevdirmeye çalışmıyorum elimden geldiğince iyi gelin olmaya çalışıyorum ama kesinlikle hep bir mesafem var bu tutumum yanlış mi ?
Boyle kayinvalide dusman basina...

Iyi gelin olma cabasi neden ki. Konusmayin bence.

O zaman acık acık diyeceksin ki
Ben senin kızın olmak istedim sen beni düşmanın gördün davrandın
Madem öyle o zaman bundan sonra olacaklardan sen sorumlusun
Aynen öyle yaptım şu anda hep bir mesafem var evine gittiğimde elimden geleni yaparım ama oturup sohbet etmem kısa kısa cevaplar veriyorum gecistiriyorum

Boyle kayinvalide dusman basina...

Iyi gelin olma cabasi neden ki. Konusmayin bence.
Ben kendime yakıştırdığım gibi davranmaya çalışıyorum kesinlikle onun gozune girmek gibi bir niyetim yok eşimi doğuran kadın saygılı olmak zorundayım diye düşünüyorum ama doğru mu bilemiyorum

Ben kendime yakıştırdığım gibi davranmaya çalışıyorum kesinlikle onun gozune girmek gibi bir niyetim yok eşimi doğuran kadın saygılı olmak zorundayım diye düşünüyorum ama doğru mu bilemiyorum
Saygi hakedene verilir. Zorlama olunca onun adi saygi olmuyor, baska bi sey oluyor.

Saygi hakedene verilir. Zorlama olunca onun adi saygi olmuyor, baska bi sey oluyor.
Ben iyilik meleği olarak göstermiyorum kendimi tabiki karşısında konuştum bağırdım hasta misin dedim ama olayların üzerinden zaman geçince hem kendim için hem esim için devam ettirmek istemiyorum bizim mutlu bir evliliğimiz var bunu onun gölgelemesini istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar...
Iki yıllık evliyim evliligimin ilk dönemleri bir buçuk ay kadar kayinvalide kayınbana ile aynı evde yaşadık. Yeni evliyken kayınvalidem bana her türlü kötülüğü yaptı. Eşimle salonda kalıyorduk kapıyı vurmadan bir anda girmeler, beceriksizin çocuk gibisin vs. bir çok hakaret hepsine sustum saygımı elden bırakmamaya çalıştım. Daha sonra evimizin tadilatı bitti ve yerleştik evimiz yakın onlara . Kayınvalidem ertesi gün sabah aradı ve aksama kadar burda kalacaksınız akşam kendi evinize gidersiniz dedi. Eşim annesini kırmamak için tamam dedi banada anlattı bende tamam dedim fakat bu sürekli böyle olunca birlikte vakit geçirmek istedigimizi eşim annesine anlattı kv tartışma çıkardı bana beni oglumdan ayirdin sende oğluma hasret kal geber ve daha fazlası beddua etti. Ben bütün bunların üzerine sünger çektim eşim annesiyle konuşmadı. Kv geldi evimizi dağıttı camları kırdı. Bende sabir tasi olmadigim için yüksek sesle bağırdım cagirdim sonra suçlu ilan edildim. Şuan bu olayların üzerinden bir yıl geçti ve bizim çok şükür harika bir evliliğimiz var. Ama kv hala arada sırada anlamsız surat asmalar arkamdan konuşmalarını devam ettirir sizce böyle birine tutumum ne olmalı kendimi sevdirmeye çalışmıyorum elimden geldiğince iyi gelin olmaya çalışıyorum ama kesinlikle hep bir mesafem var bu tutumum yanlış mi ?
Eşin görüşsün sen görüşme çok mu zor kadın belli zaten

Küs olman evliliğini bozacaksa mesafeli ol lafda soksa hakaretde etse gülümse karşısında deliymiş muamelesi yapmış olursun iyice delirir oglunun yanındada gercek yüzünü gösterir.

Back
X