kayinvalidem benden nefret ediyor?

Nasıl haddini bildirim bilmiyorum

Ya o ne yaparsa yapsın o annesi asla onun kötü yüzünü gormucek babası oldukten sonra ve kardeşi gitdiken sonra tek o kaldı yanında diye iyice ne görmüyo gerçekleri kayinvalidem aramızda bozulmasın aman kavga çıkmasın diye ugrasağına daha fazla tetikliyor yapmacık yapmacık yapmayın etmeyin demekle yetniyor ama ben yemiyor tabiki bunları bana vicdan azabı cektrr lar ben onları bu açılı hallerinde destek olmuyormusum gibi hissetdiriyolar zorum gidiyor
Dediğim gibi, eşinin bir parça farkındalığı varsa zorlu bir süreç sonunda görmeye başlayacaktır. Ama bu iş seni çok fazla yıpratacak bir durum.Annesinin yaptıklarını görmüyor dediğini ben çok iyi anlıyorum, çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım, özellikle bir son doğum hikayem var ki evlere şenlik, kadın öyle bariz şeyler yaptıki insanın bu yapılanları görmemesi için cidden kör olması gerekir.Kadın sırf dikişlerim yırtılsın diye uğraştı durdu, sade yatırıp bıçakla deşmediği kaldı, eğer onu yapıyor olsaydı ve eşim görseydi inan bana annem senin iyiliğin için yapıyor, bıçakla ameliyat yeri deşilirse daha çabuk iyileşiyormuş derdi. Abartmıyorum adım gibi eminim. Hamilesin yarın doğum yapacaksın kadın sen doğum yaptığın anda daha da çıldıracak, kıskançlığı nirvanaya ulaşacak, ölümcül hasta gibi davranıp aynı zamanda da senin burnundan getirecek, bunları nasıl engellersin bilmiyorum, ben olacakları bildiğim söylediğim halde engel olamadım. Şimdiki gibi güçlü de hissetmeyeceksin kendini doğum yapınca, çünkü lohusalığın psikolojisi olacak üzerinde. Hem kocandan ilgi bekleyecek, hemde fiziksel olarak yardıma ihtiyacın olacak, işte o noktada daha da merhametsizleşeceklerdir. Şimdiden önlemini almaya çalış, kimse benim yaşadıklarımı yaşasın istemem.Hatta elimde olsa doğum yapan, zor durumda olan herkese koşup bakacağım, bende çok tuhaf bir ruh hali yarattı yaşadıklarım.

valla ben kayınvalideden çok hamile karısını döven mahluğa takıldım!
seni geçtim doğmamış sabiye yaşatma bunu. bırak ana-oğul takılsınlar. sen evinden gitme daha

Evinize yakın biryerden ev kiralayın kv ye. Kocanızda hergün uğrasın arasın istiyorsa yatıya kalsın.ya ben anamın evine gidecem ya da annen kendi evi çıksın ev ev üstüne olmaz diyeceksiniz.

Arıyo yarın geliyomusun eve diyo bilmiyorum dedim kapatdim
senin gibiler hak ediyor herşeyi kusura bakma. Geliyormusun eve bilmiyorum: sen bilmeyecen de ben mi bilecem? Gelmiyorum anan o evden gittiğinde haber ver gelecem diyeceksin

Kocanın babası öldü diye kıyamıyormuşsun, kız kazık kadar adamın nesine kıyamıyorsun öldüyse öldü babası napalım , karnındaki bebeğe kıyıyorsun da elin doğurduğu adama kıyamıyorsun.bizimde babamız öldü 8 yaşındaydık ,kimseyi dövmedik sövmedik. Adamın yaptıklarına kılıf hazırlama.

Merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim ve hamileyim eşimle severek evlEndik fakat nisanlilik dönemi cok kotu geçti ve ben çok sogudum sonra aramızda düzeldi derken esimin babasi vefat etdi çok severdim kendisini baba gibi babayi esim darmadağın oldu evim büyüğü olduğu için kayinvalidem bütün sorumlulugu üstüne yıktı çünkü babası oldukten 3 ay sonra eSimin kardeşi almanyaya taşındı evlendi esim çok soledi sen gitme kız gelsin diye nafile bütün sorumlulugu oda eşime bıraktı esimin iyice piskolojimi bozuldu ve kayinvalidem evde tek bırakmak istemdi ben bu süreçte ona destek oldum haftada 3 4 gün Kayonvalidemde kaldık halada kaliyoruz o süreçte kayinvalidem in gerçek yüzünü gördüm sürekli laf sokmaya başladı bana eşimle kavga etdigimiz an yapamıyosaniz bosanin dedi hep bana yüklendi sen suçlusun diye ne olursa hep benden bildi ben artık beni sevmediğini anladım ama katlanmak zorunda kaldım surat astım yeri geldi suratsiz diye komşularına cekistirdi beni daha neler neler 2 gün tatile gitdik ben vicdan azabı duymuş diye onuda götürdüm sabah erken yola çıkmadı uyuya klmsm diye bana bağrdı ben uyku serseri çok agresif olurum ne var bunda deyince esim bu sefer üstüme yüklendi ve saygısız ilan edildim .en son kavga geçen gün oldu hamile olduğum için migdem bulaniyor du uzanıyor dum esimin arkadaşına gitcektik bir tavirlara girdi sanki ben gitmek istemiyordum gibi davrandı kayinvalidemde aradan gaz verir gibi kızım gitmek istemiyorsun heralde deyince esim iyice delirdi arkadaşına çok değer verir çünkü küfür etmeye başladı bende dayanamadim sen kimsin bana kufrediyosun diye bense bagency esim kolum vurdu saçını çekti ve seytansin diye üstüme yürüdü . Sinirden agalmaya başladım esimde sinirden aGladi onu görünce anneside oğlum ağlama diye sakinlestrmye basldi ve oda ağladı esim onu ağlarken görünce bu kadına bişi olursa seni olduruum dedi bana ben senin annene bu kadar saygısızlık yapmıyorum dedi ole deyince herkes senin gibi saygili degil oğlum demezmi cildirdım odada tek başıma yatirdilar tek biraktilar ana oğul sabaha kadar dertlestilerr sabaha kadar yanlız ağladım ve sabah anneme bıraktı 2 gün orda kalcam dedim simdi eşimle arz kötü pek konsmyrz ve ben esimi seviyorum ama artık ondan çok sogudum bütün zamanimiz onla 9 aydır bir kere gezmeye gitmek tatil disinda ben Gik bile demiyorum ama yinede kötü şeytan gelin oldum

ben kayınvalidem den çook çektimm takii 1,5 yıl önce üstüme saldırana kadar. Ama o güne kadar asla ama asla bir saygısızlık yapmadım o bana neler yaptıgı halde. E eşimde mal değil ya gördü olup biteni .
Sana tavsiyem eşine annesıne saygısızlık yapmadan hoşlanmadıgın konuları dile getirmen .
Aslında pek tavsiye de vermek ıstemıyorum yaaa hamile bir bayana şiddet :/ Devam edemiyorum.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
:KK43:

Yanlis anlama lutfen ama bosan demek ne kadar kolayiniza geliyor. Yuva kurmak cok kolay birsey mi ? Neden yapici olmak yerine yikici oluyoruz bu kadar ablalar kardesler ? Kadin bir de hamileymis. Nereye gitsin kimin kapisini calsin ? Baba evi eskisi gibi olur mu ? Yine kol kanat gererler evlatlarina ama bunlar evlilikte olan seyler. Tavsiye verecek baska bir sey kalmamis mi ? Hemen bosan gitsin.

Ablacim sen de uzulme sakin. Elbet Rabbim hakliyi haksizi gosterir. Sen sesini cikartma. Benim annem de kaynanali eve gelin geldi. O kadar zordu ki ben bile cocuk halimle basimi duvarlara vururdum. Sen sakinligini koru lutfen. Benim annem gibi cadaloz olursan cocugun da benim gibi cadi oluyor maalesef :KK70: uzme kendini bunlar her evlilikte olur. Sen bir buyugunu sok araya

Siz dalga mı geçiyorsunuz pardon ne kaynanası?
Adam şiddet uygulamış karısına hamile diye düşünmüş mü? Bir dk durmam ben olsam ben de evliyim. Sorun kaynana falan değil o adamdan bi yol olmaz.

Allah yardımcınız olsun
hamileyken bir de sizi hırpalamış eşiniz
kv desen edepsiz
ah ahh siz kalın annenizin evinde ne hali varsa görsünler ana oğul

Ana oğul tam psikologluk. Ben de boşa gitsin anasıyla mesut yaşasın diyeceğim. İllaki boşamam dersen en azından küslük çıkarıp barışma şartı olarak psikoloğa gitmeyi isteyebilirsin. Belki aile terapisi diye ikna edebilirsin.

Back
X