Kayınvalidem beni delirtcek galiba

Neden hala görüşüyorsunuz bu kadınla? Ne kadar aşmış saygı sınırını? Eşinizin sizi bir daha muhatap etmemesi lazım, bunları duyduktan sonra.

Görüntülü ararsa arasın oğlunu. Eşiniz geçsin diğer odada görüşsün, siz muhatap bile olmayın. Ayrıca eşiniz hakkınızda konuşmasına izin vermeye devam ederse ona da resti çekin.

Kimse kimsenin saygısız anne babasını çekmek zorunda değil.

Kızlar toplu cevap olsun eşim annesine benim çok kırıldığımı bu süre içinde biraz beni aramamasını söylemiş oda; “amaaaan eserekli oda bi daha hayatta aramam,çok kırıldım, istersen sende gelme! karını Dinle! sözünden amannn çıkma karı köylü, torunumu da görmeye gelmicem demiş yüzüne kapamış

sizin yerinizde olsam aradğı anda soyunur yatağa girerdim ,

orada tlf açardım sonra başlasın cümbüş,
Sonra ne edepsizliğim ne ar damarım çatlamışlığım kalsın bi keresinde askılıyla açtım ne o soyunmuşsun heryerin meydanda dedi az üstünü kapat üşüteceksin dedi bende evimde ben hep böyleyim gelen giden yok ki dedim sen bilirsin dedi burun kıvırarak..

Valla ben gayet açık sözlü bi şekilde eşime söyledim aslında kayınvalidemle iyi anlaşıyorduk son zamanlar da bana iş yaptırmaz evine gittiğimde rahat edeyim ister ne istersem yapar ama oğluna aşık bi kadın ben çözdüm artık dikine gitmiyordum artık gidiyorum eşimde allahtan görüyor farkında ve benden yana o yüzden tek isteğim görüntülü konuşmaya bi çare bulmaktı onda da bi daha aramam onu demiş

Valla sormayın benim annemde kullanıyor ben görüntülü ara diye yalvarıyorum anca öyle arıyor işte herkes bir değil maalesef

Valla sormayın benim annemde kullanıyor ben görüntülü ara diye yalvarıyorum anca öyle arıyor işte herkes bir değil maalesef
Benim annem de asla rahatsızlık vermez. 2senelik evliyiz eşimi 1 kez aramış değildir. Kv büyüğüm, benim onu aramam gerekirken beni bıktıracak kadar çok aradı, artık açmıyorum bu kez de eşimi arıyor günde on sefer evde yaptığımız her şeyi soruyor yemeğinizi, çayımızı, uykumuzu,pazardan marketten aldığımız her şeyi bilmek istiyor. Erkek kardeşim de evli. Daha 1 kez annemin arayıp ne yiyorsunuz marketten ne aldınız bana da alın kaçta uyuyorsunuz o saatte uyumayın çok geç yiyorsunuz gibi şeyler dediğini duymadım ilk kez benim kayınvalidemde gördüm böyle şeyleri. Bilmiyorum ya bazıları çok acayip ben alışamadım alışmaya da niyetim yok ne kadar uzak o kadar iyi

Gelmesin daha iyi. Ama emin olun biraz zaman geçsin gene başlar aramaya, gene gelmek için can atar hiç bir şey olmamış gibi davranır

Eşinizin annesiyle yaptığı konuşmaları size bu kadar ayrıntıli anlatması da kayinvalidenizin lafları kadar garip geldi bana.
Daha çok sıkıntı yaşanır aranızda bu konuda. Kimse olgun bir tavır sergilemiyor çünkü.

Aynı benimki. Ne zaman görse yani yaklaşık 10 yıldır sen çok zayıfladın çöktün der. Matematiğe vurursak onun hesabına göre şu an 20 kilonun altında falanım. Ki beni tanıdı tanıyalı aynı kilodayım. Bendeki cevap da 10 yıldır değişmedi yoo aynıyım yıllardır ben böyle geçinip gidiyos. Takmayın. Uzaktan el sallayın arayınca ekrana doğru

Ay bunlara ne dert olur ki gelinlerin kilosu falan. Gece gece sinir geldi salak gibi gülüyorum yatağın içinde...

Yaa normal değil bunlar. Benimki niye aramıyor ya ben aranmayacak gelin miyim? Valla iyice sinir oldum.... İlgilisine de ilgisizi de ayrı dert.

Kullan gebeliği ,çoştur hormonlarını aradığında bi güzel ağla ,annen beni sevmiyooo konuşmuycammmm

vakitli vakitsiz aramayacaksın ozaman anne diyecek kocan , yada görüntülü aramayacaksın ,
edepsize onun gibi davranmazsan kendini çok dogru zanneder , sende onun kadar edepsiz olacaksın ki geri bassın

Kaynanız abartms ne o şişmansın çirkinleşmişsn lafları cok ayıp yani bunlar söylenmez yerinizde olsam sanırım görüşmem hakaret yiyip duramam

Oooh mis
Sınrınızı çizmişsiniz. O da görmüş. Bu yüzden öfkesini kusmuş ama olsun. Önemli olan sınrınızı çizmiş olmanız. Barıştığınızda yine sınırınızı zorlarsa "Benimle böyle konuşmanızı istemiyorum" dersiniz yine devam ederse yine görüşmesiniz. Öyle öyle size nasıl davranması gerektiğini öğrenir
Not: Hiç merak etme. Konuşmam aramam dediğine bakma. Oğlunu gözden çıkaramayan her kayınvalide gelini ile ebedi küs kalmayı göze alamaz. Nereden mi biliyorum. 18 yıllık evliyim. Tecrübe konuşuyor

Ahahah koskoca kadının yaptığını benim çocuğum yapmaz ..Ne kadar tehlikeli bi kayınvalide ama şöyle düşün kendini gizlemiyor direk eşinin yanında yapıyor pat pat,bu iyi bişey . Sinir bozar ama huzur bozamaz en azindan

Yok valla ses yok aramadı hiç ne iş yerinde ne evde galiba kurtulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…