- 19 Nisan 2014
- 4.547
- 13.454
- 498
Sonra ne edepsizliğim ne ar damarım çatlamışlığım kalsın bi keresinde askılıyla açtım ne o soyunmuşsun heryerin meydanda dedi az üstünü kapat üşüteceksin dedi bende evimde ben hep böyleyim gelen giden yok ki dedim sen bilirsin dedi burun kıvırarak..sizin yerinizde olsam aradğı anda soyunur yatağa girerdim ,
orada tlf açardım sonra başlasın cümbüş,
Valla ben gayet açık sözlü bi şekilde eşime söyledim aslında kayınvalidemle iyi anlaşıyorduk son zamanlar da bana iş yaptırmaz evine gittiğimde rahat edeyim ister ne istersem yapar ama oğluna aşık bi kadın ben çözdüm artık dikine gitmiyordum artık gidiyorum eşimde allahtan görüyor farkında ve benden yana o yüzden tek isteğim görüntülü konuşmaya bi çare bulmaktı onda da bi daha aramam onu demişOlay "çok çirkinleşmişsin"den "belki özel bir anımız olacak, telefonu açamayacağız, anlayışlı ol" noktasına nasıl geldi?
Kadın ikinizi de çok güzel manipüle etmiş, "evde sıkılıyor, bize sarıyor idare et" şeklinde savunması bile yapılmış.
Kusura bakmayın ama bu kadının böyle olacağı belliydi. Size de çok söylendi burada.
Şimdi "bana cephe aldı birden" demeniz garip olmuş o yüzden.
Eşinize söyleyin direkt annesiyle konuşmak istemediğinizi. Umarım eşiniz aklı başında davranır da ömrünüz bu kadını idare etmekle geçmez.
Valla sormayın benim annemde kullanıyor ben görüntülü ara diye yalvarıyorum anca öyle arıyor işte herkes bir değil maalesefBunların nesli mi bozuk acaba, hepsini demiyorum çok düzgün olanlar da var ama çoğu erkek doğurdum diye başkasının evladına eziyet verme hakkını görüyor kendinde. Bizim nesil ilerde böyle olmaz gibime geliyor. Bir de keşke biri böylelerinin elinden şu telefonları bi alsa. Alıyolar ellerine telefonu gençlere sarıyolar ya sen yaşadın bitirdin bi şeyleri bırak gençler rahat rahat yaşasın evliliğini
Benim annem de asla rahatsızlık vermez. 2senelik evliyiz eşimi 1 kez aramış değildir. Kv büyüğüm, benim onu aramam gerekirken beni bıktıracak kadar çok aradı, artık açmıyorum bu kez de eşimi arıyor günde on sefer evde yaptığımız her şeyi soruyor yemeğinizi, çayımızı, uykumuzu,pazardan marketten aldığımız her şeyi bilmek istiyor. Erkek kardeşim de evli. Daha 1 kez annemin arayıp ne yiyorsunuz marketten ne aldınız bana da alın kaçta uyuyorsunuz o saatte uyumayın çok geç yiyorsunuz gibi şeyler dediğini duymadım ilk kez benim kayınvalidemde gördüm böyle şeyleri. Bilmiyorum ya bazıları çok acayipValla sormayın benim annemde kullanıyor ben görüntülü ara diye yalvarıyorum anca öyle arıyor işte herkes bir değil maalesef
Gelmesin daha iyi. Ama emin olun biraz zaman geçsin gene başlar aramaya, gene gelmek için can atar hiç bir şey olmamış gibi davranırKızlar toplu cevap olsun eşim annesine benim çok kırıldığımı bu süre içinde biraz beni aramamasını söylemiş oda; “amaaaan eserekli oda bi daha hayatta aramam,çok kırıldım, istersen sende gelme! karını Dinle! sözünden amannn çıkma karı köylü, torunumu da görmeye gelmicem demiş yüzüne kapamış
Eşinizin annesiyle yaptığı konuşmaları size bu kadar ayrıntıli anlatması da kayinvalidenizin lafları kadar garip geldi bana.Kızlar toplu cevap olsun eşim annesine benim çok kırıldığımı bu süre içinde biraz beni aramamasını söylemiş oda; “amaaaan eserekli oda bi daha hayatta aramam,çok kırıldım, istersen sende gelme! karını Dinle! sözünden amannn çıkma karı köylü, torunumu da görmeye gelmicem demiş yüzüne kapamış
Ya gerçekten bugün beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum çenemi tutamıyorum ama gerçekten tavır trip çekiyoruz resmen..
K.valide evlendiğimizden beri oğluna aşırı düşkün.. sürekli arar kuzum, aşkım, konuşur kapatırlar.. oraya kadar güzel, ama görüntülü arayıp bide beni istiyor.. güzel bişi dese gam yemicem. bugün beni 3 4kez aramış duymadım gerçekten de..sonrasında karın da şişmanlıcak falan dedi onu duydum sadece bende kinaye yaptım ben her halimle güzelim diye güldüm falan o ise bana; yüzüne noldu senin çok çirkinleşmişsin dedi.. zaten alıngan hassas olduğum dönemlerdeyim. Bozuntuya vermedim kocam böyle beğeniyor dedim.. ama biraz bak kendine iyice salmışsın.. dedi.
ben de “hayırdır bana bi garezin mi var niye sataşıyorsun anne? dedim. oda “ben oğlumla konuşuyorum buna kimse karışamaz,o benim herşeyim,sesini duymadan yüzünü görmeden rahat edemiyorum, istediğim zaman arıcam da yüzünü de görcem o kadar!” dedi.. eşimde belki özel bi anımız olucak açamıcaz sende biraz anlayışlı ol be anne yeni evliyiz biz dedi.. oda;ben onu arıyorum bilerek açmıyor telefonları bana, benim senle konuşmama karışamaz dedi sonra da söyle karına kaç para vermiş bana aldığı parfümlere parasını vereyim dedi ki aradan nerdeyse 2 hafta geçmişti hediye almıştım.. eşimde sen iyice saçmalamaya başladın artık kapatıyorum ben dedi kapattı bana da evde kaldıkça sıkılıyor bize sarıyor idare et dedi..
alınganlık değil de bana cephe aldı sanki birden.. gerçekten bu görüntülü arama olayına nasıl son verebilirim çünkü ben her akşam konuşmak istemiyorum artık Bu Kadın benim psikolojimi bozuyor
Ay bunlara ne dert olur ki gelinlerin kilosu falan. Gece gece sinir geldi salak gibi gülüyorum yatağın içinde...Sizin konunuzu okuyunca hamileyken kaynanamın bana dediklerini hatırladım
Eşime sürekli “çok yatmasın şişer” diyordu
Beni her gördüğünde kahkaha atıyordu, kilo almışsın değişik olmuşsun,diyordu
Yine hamileyken “iyi iyi çok çirkinleşmemişsin” dedi
Ben de “niye çirkinleşeyim ben her halimle güzelim” dedim
Ona göre kızım olacağı için ve kilo aldığım için çirkin olmam gerekiyordu
Doğumdan sonra da kısa sürede eski halime döndüm, bu kez de “iyi çabuk zayıfladın korkmuştum öyle kalacaksın diye” dedi
Kendi nerdeyse 100 kilo benim kiloma laf ediyor
Yaa normal değil bunlar. Benimki niye aramıyor ya ben aranmayacak gelin miyim?benim kv demde çok sık görüntülü arar
Eşime ulaşamassa beni, ben açmasam kızımı, oda bakmasa tekrar eşimi, o yine bakmayınca yine beni sonra kızımı... 10-15 sn arayla böyle bir rutini var, eğer ulaşamasa bu sefer aynı işlemi kp in telefonuyla yapiyor
en sonunda pes ediyor normal aramaya geçiyorulaşmaya başarırsada ilk cümle çok aradım, bakmadınız, duymadınız herhalde demek oluyor. Duymadık değilde bakmak istemedik işte ama anlamiyor ben seni sürekli görmek zorundamıyım ya yada sen beni görmek zorundamısın. Oğlunu yada torununu ara benden ne istiyorsun.
Kullan gebeliği ,çoştur hormonlarını aradığında bi güzel ağla ,annen beni sevmiyooo konuşmuycammmmYa gerçekten bugün beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum çenemi tutamıyorum ama gerçekten tavır trip çekiyoruz resmen..
K.valide evlendiğimizden beri oğluna aşırı düşkün.. sürekli arar kuzum, aşkım, konuşur kapatırlar.. oraya kadar güzel, ama görüntülü arayıp bide beni istiyor.. güzel bişi dese gam yemicem. bugün beni 3 4kez aramış duymadım gerçekten de..sonrasında karın da şişmanlıcak falan dedi onu duydum sadece bende kinaye yaptım ben her halimle güzelim diye güldüm falan o ise bana; yüzüne noldu senin çok çirkinleşmişsin dedi.. zaten alıngan hassas olduğum dönemlerdeyim. Bozuntuya vermedim kocam böyle beğeniyor dedim.. ama biraz bak kendine iyice salmışsın.. dedi.
ben de “hayırdır bana bi garezin mi var niye sataşıyorsun anne? dedim. oda “ben oğlumla konuşuyorum buna kimse karışamaz,o benim herşeyim,sesini duymadan yüzünü görmeden rahat edemiyorum, istediğim zaman arıcam da yüzünü de görcem o kadar!” dedi.. eşimde belki özel bi anımız olucak açamıcaz sende biraz anlayışlı ol be anne yeni evliyiz biz dedi.. oda;ben onu arıyorum bilerek açmıyor telefonları bana, benim senle konuşmama karışamaz dedi sonra da söyle karına kaç para vermiş bana aldığı parfümlere parasını vereyim dedi ki aradan nerdeyse 2 hafta geçmişti hediye almıştım.. eşimde sen iyice saçmalamaya başladın artık kapatıyorum ben dedi kapattı bana da evde kaldıkça sıkılıyor bize sarıyor idare et dedi..
alınganlık değil de bana cephe aldı sanki birden.. gerçekten bu görüntülü arama olayına nasıl son verebilirim çünkü ben her akşam konuşmak istemiyorum artık Bu Kadın benim psikolojimi bozuyor
Sonra ne edepsizliğim ne ar damarım çatlamışlığım kalsın bi keresinde askılıyla açtım ne o soyunmuşsun heryerin meydanda dedi az üstünü kapat üşüteceksin dedi bende evimde ben hep böyleyim gelen giden yok ki dedim sen bilirsin dedi burun kıvırarak..
Kaynanız abartms ne o şişmansın çirkinleşmişsn lafları cok ayıp yani bunlar söylenmez yerinizde olsam sanırım görüşmem hakaret yiyip duramamYa gerçekten bugün beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum çenemi tutamıyorum ama gerçekten tavır trip çekiyoruz resmen..
Oooh misKızlar toplu cevap olsun eşim annesine benim çok kırıldığımı bu süre içinde biraz beni aramamasını söylemiş oda; “amaaaan eserekli oda bi daha hayatta aramam,çok kırıldım, istersen sende gelme! karını Dinle! sözünden amannn çıkma karı köylü, torunumu da görmeye gelmicem demiş yüzüne kapamış
Yok valla ses yok aramadı hiç ne iş yerinde ne evde galiba kurtuldukOooh mis
Sınrınızı çizmişsiniz. O da görmüş. Bu yüzden öfkesini kusmuş ama olsun. Önemli olan sınrınızı çizmiş olmanız. Barıştığınızda yine sınırınızı zorlarsa "Benimle böyle konuşmanızı istemiyorum" dersiniz yine devam ederse yine görüşmesiniz. Öyle öyle size nasıl davranması gerektiğini öğrenir
Not: Hiç merak etme. Konuşmam aramam dediğine bakma. Oğlunu gözden çıkaramayan her kayınvalide gelini ile ebedi küs kalmayı göze alamaz. Nereden mi biliyorum. 18 yıllık evliyim. Tecrübe konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?