Kayınvalidem beni delirtcek galiba

Ben çünkü en az bi beş on defa sordum o zamana kadar boşver iyi konuşmadı dedi daha da sıkıştırdım oda sana eserekli bana da karı köylü dedi güldü üstünde durmadık sonra da biraz kırılmış bize diyip yine üzüldü annesini çok seviyor buna karışamam Ama kimsenin de saygısızlığını çekemem en azından bunu anladı

Bende bunu anlamıyorum bizim kayınvalide de bize gelince baharatlım takımımı beğendi ondan aldırdı oğluna kendisine paspas takımımız aynı evini benimkine benzetti niye yarışıyoruz ben anlamıyorum. Yani biz ne yiyorsak onlara ne bizimki de ne yaptı karın yemekte derdi

Koy tepkini bosver vallahi bu kaynanalar kendilerini ne sanıyor artık ya padişah doğurmadın yani

Ahhahahaha bekar biri olarak şuan gülerek okuyorum kaynanalarınızın size ettiği lafları su sıcak gelsenize kızlarrr tüh siz evlisiniz gelemezsiniz. Forever Bekarlık
evlenince bitane kaynana oluyo evlenmeyince herkes basina kaynana kesiliyo niyeevlenmedin evlen artik arkandanda diyolar isteyeni yok evdekaldin biriyle atissan kalik diyip cikiyolar

E oha yani. Sen benimle niye uğraşıyorsun demek yerine sen aynaya baktın mı hiç deseydin. Kendi silahıyla kendini vur.
Belli ki korona sürecinde sıyırmış balataları. Eşinle konuş bana telefonu verme işi var desin tuvaletten duşta yada uyuyor desin yani bahane çok. Her istediğinde görüşmek zorunda değilsin. Bence oğlunu görmedikçe seninle birlikte olmasından dolayı kıskançlık krizine girmiş. Manyak kadın.

Bence bu kaynana seni cok kıskanıyor canım

Kız hepsi böyle bunların malesef..sen hamile oluncada biraz hassas olabilirsin tabi.acma seni arayınca,ver kocana o konuşsun.. sonuçta oğlunu görmek konuşmak istiyormuş.. sıkma canını..sağlıcakla kal

Kız hepsi böyle bunların malesef..sen hamile oluncada biraz hassas olabilirsin tabi.acma seni arayınca,ver kocana o konuşsun.. sonuçta oğlunu görmek konuşmak istiyormuş.. sıkma canını..sağlıcakla kal
Artık aramam demiş bi kaç gündür hiç sesi çıkmıyor aman sesimi çıkarmıyım da böyle devam eder belki

Yok valla ses yok aramadı hiç ne iş yerinde ne evde galiba kurtulduk
Valla öyle kolay kurtulacağınızı sanmam. Benimki de gelmem etmem dedi, sen bilirsin dedim, sonra kendisi gelmek benle görüşmek için can attı. Bence sizinki de biraz zaman geçsin hiç bi şey olmamış gibi davranır.

Öyle şey söylenir mi yahu kadına laf veriyorsun. Sınır çizmek çok zor bir mesele değil. Yüzün çirkine verilecek laf kocam böyle beğeniyor değil.

Görüntülü arama ne büyük dertmiş çok şükür kv ile bi kez bile görüntülü konuşmuşluğum yok. Ben de az değilim demişsiniz ama gayet de saygılı ve sınır dahilinde olması gerekeni yapmışsınız

Bi daha yüzün bozulmuş bilmem ne derse aman anne ben çocuk taşıyorum yüzüm de bozulur vücudum da. Doğurunca düzelir. allah kalp bozukluğu vermesin o doğurmakla geçmez diyin ve susun başka da hiçbirşey demeyin

Ooooo bu çok iyiymiş tuttum bunu

Ay ben de benimkine hafiften laf soktu diye alınıyordum benimki seninkinin yanında kanatsız melek resmen Seni kıskanıyor çok belli

Ay ben de benimkine hafiften laf soktu diye alınıyordum benimki seninkinin yanında kanatsız melek resmen Seni kıskanıyor çok belli
Bu ilk zamanlar hep iyiydi şimdi şimdi pandemide hiç çıkamadı dışarı bizi çağırdı hamileyim dedim gitmedim sardı iyice bize diğer eltilerimle de arası iyi değil maalesef ondan herhalde

Boşanmak değildi kastım, sen kılçık ayıklamaya devam et nasıl olsa alışmışsındır kılçıklı balık yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…