Ben çünkü en az bi beş on defa sordum o zamana kadar boşver iyi konuşmadı dedi daha da sıkıştırdım oda sana eserekli bana da karı köylü dedi güldü üstünde durmadık sonra da biraz kırılmış bize diyip yine üzüldü annesini çok seviyor buna karışamam Ama kimsenin de saygısızlığını çekemem en azından bunu anladıEşinizin annesiyle yaptığı konuşmaları size bu kadar ayrıntıli anlatması da kayinvalidenizin lafları kadar garip geldi bana.
Daha çok sıkıntı yaşanır aranızda bu konuda. Kimse olgun bir tavır sergilemiyor çünkü.
Bende bunu anlamıyorum bizim kayınvalide de bize gelince baharatlım takımımı beğendi ondan aldırdı oğluna kendisine paspas takımımız aynı evini benimkine benzetti niye yarışıyoruz ben anlamıyorum. Yani biz ne yiyorsak onlara ne bizimki de ne yaptı karın yemekte derdiBenim annem de asla rahatsızlık vermez. 2senelik evliyiz eşimi 1 kez aramış değildir. Kv büyüğüm, benim onu aramam gerekirken beni bıktıracak kadar çok aradı, artık açmıyorum bu kez de eşimi arıyor günde on sefer evde yaptığımız her şeyi soruyor yemeğinizi, çayımızı, uykumuzu,pazardan marketten aldığımız her şeyi bilmek istiyor. Erkek kardeşim de evli. Daha 1 kez annemin arayıp ne yiyorsunuz marketten ne aldınız bana da alın kaçta uyuyorsunuz o saatte uyumayın çok geç yiyorsunuz gibi şeyler dediğini duymadım ilk kez benim kayınvalidemde gördüm böyle şeyleri. Bilmiyorum ya bazıları çok acayipben alışamadım alışmaya da niyetim yok ne kadar uzak o kadar iyi
Yok o barışma hemen olmaz zaten. Bir küslüğün nereden baksan üç beş ay gideri var. Bu sürenin tadını çıkarYok valla ses yok aramadı hiç ne iş yerinde ne evde galiba kurtulduk
Koy tepkini bosver vallahi bu kaynanalar kendilerini ne sanıyor artık ya padişah doğurmadın yaniYa gerçekten bugün beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum çenemi tutamıyorum ama gerçekten tavır trip çekiyoruz resmen..
K.valide evlendiğimizden beri oğluna aşırı düşkün.. sürekli arar kuzum, aşkım, konuşur kapatırlar.. oraya kadar güzel, ama görüntülü arayıp bide beni istiyor.. güzel bişi dese gam yemicem. bugün beni 3 4kez aramış duymadım gerçekten de..sonrasında karın da şişmanlıcak falan dedi onu duydum sadece bende kinaye yaptım ben her halimle güzelim diye güldüm falan o ise bana; yüzüne noldu senin çok çirkinleşmişsin dedi.. zaten alıngan hassas olduğum dönemlerdeyim. Bozuntuya vermedim kocam böyle beğeniyor dedim.. ama biraz bak kendine iyice salmışsın.. dedi.
ben de “hayırdır bana bi garezin mi var niye sataşıyorsun anne? dedim. oda “ben oğlumla konuşuyorum buna kimse karışamaz,o benim herşeyim,sesini duymadan yüzünü görmeden rahat edemiyorum, istediğim zaman arıcam da yüzünü de görcem o kadar!” dedi.. eşimde belki özel bi anımız olucak açamıcaz sende biraz anlayışlı ol be anne yeni evliyiz biz dedi.. oda;ben onu arıyorum bilerek açmıyor telefonları bana, benim senle konuşmama karışamaz dedi sonra da söyle karına kaç para vermiş bana aldığı parfümlere parasını vereyim dedi ki aradan nerdeyse 2 hafta geçmişti hediye almıştım.. eşimde sen iyice saçmalamaya başladın artık kapatıyorum ben dedi kapattı bana da evde kaldıkça sıkılıyor bize sarıyor idare et dedi..
alınganlık değil de bana cephe aldı sanki birden.. gerçekten bu görüntülü arama olayına nasıl son verebilirim çünkü ben her akşam konuşmak istemiyorum artık Bu Kadın benim psikolojimi bozuyor
evlenince bitane kaynana oluyo evlenmeyince herkes basina kaynana kesiliyo niyeevlenmedin evlen artik arkandanda diyolar isteyeni yok evdekaldin biriyle atissan kalik diyip cikiyolarAhhahahaha bekar biri olarak şuan gülerek okuyorum kaynanalarınızın size ettiği laflarısu sıcak gelsenize kızlarrr tüh siz evlisiniz gelemezsiniz. Forever Bekarlık
Bence bu kaynana seni cok kıskanıyor canımYa gerçekten bugün beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum çenemi tutamıyorum ama gerçekten tavır trip çekiyoruz resmen..
K.valide evlendiğimizden beri oğluna aşırı düşkün.. sürekli arar kuzum, aşkım, konuşur kapatırlar.. oraya kadar güzel, ama görüntülü arayıp bide beni istiyor.. güzel bişi dese gam yemicem. bugün beni 3 4kez aramış duymadım gerçekten de..sonrasında karın da şişmanlıcak falan dedi onu duydum sadece bende kinaye yaptım ben her halimle güzelim diye güldüm falan o ise bana; yüzüne noldu senin çok çirkinleşmişsin dedi.. zaten alıngan hassas olduğum dönemlerdeyim. Bozuntuya vermedim kocam böyle beğeniyor dedim.. ama biraz bak kendine iyice salmışsın.. dedi.
ben de “hayırdır bana bi garezin mi var niye sataşıyorsun anne? dedim. oda “ben oğlumla konuşuyorum buna kimse karışamaz,o benim herşeyim,sesini duymadan yüzünü görmeden rahat edemiyorum, istediğim zaman arıcam da yüzünü de görcem o kadar!” dedi.. eşimde belki özel bi anımız olucak açamıcaz sende biraz anlayışlı ol be anne yeni evliyiz biz dedi.. oda;ben onu arıyorum bilerek açmıyor telefonları bana, benim senle konuşmama karışamaz dedi sonra da söyle karına kaç para vermiş bana aldığı parfümlere parasını vereyim dedi ki aradan nerdeyse 2 hafta geçmişti hediye almıştım.. eşimde sen iyice saçmalamaya başladın artık kapatıyorum ben dedi kapattı bana da evde kaldıkça sıkılıyor bize sarıyor idare et dedi..
alınganlık değil de bana cephe aldı sanki birden.. gerçekten bu görüntülü arama olayına nasıl son verebilirim çünkü ben her akşam konuşmak istemiyorum artık Bu Kadın benim psikolojimi bozuyor
Ayy hadi inşallah canım gerçekten benim için bu bi sorundu çünküYok o barışma hemen olmaz zaten. Bir küslüğün nereden baksan üç beş ay gideri var. Bu sürenin tadını çıkar
NapayımTek soru soracağım, neden kendine böyle bir hayatı reva görüyorsun?
Kız hepsi böyle bunların malesef..sen hamile oluncada biraz hassas olabilirsin tabi.acma seni arayınca,ver kocana o konuşsun.. sonuçta oğlunu görmek konuşmak istiyormuş.. sıkma canını..sağlıcakla kalYa gerçekten bugün beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum çenemi tutamıyorum ama gerçekten tavır trip çekiyoruz resmen..
Artık aramam demiş bi kaç gündür hiç sesi çıkmıyor aman sesimi çıkarmıyım da böyle devam eder belkiKız hepsi böyle bunların malesef..sen hamile oluncada biraz hassas olabilirsin tabi.acma seni arayınca,ver kocana o konuşsun.. sonuçta oğlunu görmek konuşmak istiyormuş.. sıkma canını..sağlıcakla kal
Valla öyle kolay kurtulacağınızı sanmam. Benimki de gelmem etmem dedi, sen bilirsin dedim, sonra kendisi gelmek benle görüşmek için can attı. Bence sizinki de biraz zaman geçsin hiç bi şey olmamış gibi davranır.Yok valla ses yok aramadı hiç ne iş yerinde ne evde galiba kurtulduk
Öyle şey söylenir mi yahu kadına laf veriyorsun. Sınır çizmek çok zor bir mesele değil. Yüzün çirkine verilecek laf kocam böyle beğeniyor değil.Eşim Annesi öyle deyince benim karım çok güzel bi kere falan yapıyor oda kılıbık mı oldun oğlum sen diyor hemen tam böyle eski tip anneler olur ya benim oğlum paşa oğlum herşeyi yap oğlum ama oğlu allahtan öyle olmamış onu arada bırakmak istemiyorum ama biraz ilerleyen zamanda kendim söylicem beni bi süre arama psikolojim normal değil kalbini kırmak istemiyorum dicem
Mesela ne demeliydimÖyle şey söylenir mi yahu kadına laf veriyorsun. Sınır çizmek çok zor bir mesele değil. Yüzün çirkine verilecek laf kocam böyle beğeniyor değil.
Ooooo bu çok iyiymiş tuttum bunuGörüntülü arama ne büyük dertmiş çok şükür kv ile bi kez bile görüntülü konuşmuşluğum yok. Ben de az değilim demişsiniz ama gayet de saygılı ve sınır dahilinde olması gerekeni yapmışsınız
Bi daha yüzün bozulmuş bilmem ne derse aman anne ben çocuk taşıyorum yüzüm de bozulur vücudum da. Doğurunca düzelir. allah kalp bozukluğu vermesin o doğurmakla geçmez diyin ve susun başka da hiçbirşey demeyin
Bu ilk zamanlar hep iyiydi şimdi şimdi pandemide hiç çıkamadı dışarı bizi çağırdı hamileyim dedim gitmedim sardı iyice bize diğer eltilerimle de arası iyi değil maalesef ondan herhaldeAy ben de benimkine hafiften laf soktu diye alınıyordum benimki seninkinin yanında kanatsız melek resmenSeni kıskanıyor çok belli
Boşanmak değildi kastım, sen kılçık ayıklamaya devam et nasıl olsa alışmışsındır kılçıklı balık yemeyeNapayımsırf kayınvalidem patavatsız, oğlunu sakınıyor biraz da deli diye aşık olduğum adamdan mı boşanayım balık kılçıklı diye yemekten mi vazgeçeyim kılçığını ayırmayı tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?