Kayınvalidem beni delirtcek galiba

Her akşam mı? Ben kendi annemle her gün konuşamam. Hele kv ile ayda bir zor konuşuyordum. Allah sabır versin. Madem oğluna bu kadar aşık, evlendirmeseydi o zaman

Bunun doğumu, lohusalığı var. İnşallah o zamana düzelir. Resmen terbiyesizin teki

Oglunla ıstedıgın kadar konus banane ama bana laf sayacak kalbımı kıracaksan tabıkıde acmam ben arada slm verırım okadar de. Ilıskınız artık lackalasmıs bence alenı kıskanclık oglu laf soylese bıle tınlamayan bı kadın. Benım kv bana o lafları sayamaz mesela okadar rahat konusamaz konusursada ben daha muhattap olmam. Esımde oyle acıklama yapmaz anne kıskanclık yapıosun ya duzel yada gorusmeyelım der oda alttan almaz. Boyle degısık bı ılıskınız var

Canım o zman bosvereeceksin o aradığında gir lavaboya ana oğul konuşana kadarda çıkma me patavatsiz

Ay ne munasebet canim, hamileyken kilo da alicaz, yuzumuz de sisecek, karnimiz da catlayacak ne var yani bunda. Vitrine konulacak sus bebekleri degiliz biz insaniz. Orda mide bulantilarindan saftin kaymisken her gun farkli sac stili deneyecek degilsin. Takma bunlari. Hamileligimde catir catir catladi her tarafim. Bilerek krem kullanmiyorum. O yasanmisligi, hamileligimi hatirlatmasini seviyorum. Bakimli olmak cok guzel ancak kadinlari sus bebeklerine donduren bu psikolojik siddeti sevmiyorum.

benim kv demde çok sık görüntülü arar
Eşime ulaşamassa beni, ben açmasam kızımı, oda bakmasa tekrar eşimi, o yine bakmayınca yine beni sonra kızımı... 10-15 sn arayla böyle bir rutini var, eğer ulaşamasa bu sefer aynı işlemi kp in telefonuyla yapiyor
en sonunda pes ediyor normal aramaya geçiyor ulaşmaya başarırsada ilk cümle çok aradım, bakmadınız, duymadınız herhalde demek oluyor. Duymadık değilde bakmak istemedik işte ama anlamiyor ben seni sürekli görmek zorundamıyım ya yada sen beni görmek zorundamısın. Oğlunu yada torununu ara benden ne istiyorsun.

Kayınvaliden çok saygısız bir insan ve gerçekten hadsiz,hamile bi kadına söylenecek şeyler mi bunlar. Ben olsam kesinlikle olabildiğince az görüşürdüm.

Nedir bu çektiğimiz bi anlayamadılar oğullarının evlenip yeni bi yuva kurmaya çalıştığından benim eşimde annem ne dediğini bilmiyor ne derse he de geç diyor ama ben aynı şekilde konuşunca hemen ağlayarak eşimi arayıp dolduruyor yani bunun sonu yok bu kadınlar böyle

Kayınvalide uzunca süre görüşmemek için elinize oldukça fazla koz vermiş. Eşiniz ile görüşür buna engel olamazsınız. Ama siz bu ettiği laflardan sonra görüntülü görüntüsüz konuşmak istemezseniz ne anası ne oğlu birşey diyemez.

Alinganlikla ilgisi yok. Bilerek canınızı acıtmak istemiş

Ü Ne kadar sinir bozucu ya Allah sabır versin. Bugün bi hocadan anne baba duası, anne baba hakkıyla ilgili sözler dinledim, sabretsem, iyi şeyler düşünmeye çalışsam mükafatı çok büyük olur dedim ama yok ya baksanıza bazı büyükler büyüklüğünü bilmiyor ki deli gibi davranıyor. Karşıdakini ne kadar rahatsız edebileceğini düşünmek istemiyor. Bize de denk gelseydi şöyle aklı başında, ağzı dualı, normal davranan yerini bilen bi kayınvalide, biz de daha yakın davranırdık nasıl bi zihniyet anlamıyorum hem eziyet ver hem sevgi saygı bekle size gerçekten üzüldüm

Bunların nesli mi bozuk acaba, hepsini demiyorum çok düzgün olanlar da var ama çoğu erkek doğurdum diye başkasının evladına eziyet verme hakkını görüyor kendinde. Bizim nesil ilerde böyle olmaz gibime geliyor. Bir de keşke biri böylelerinin elinden şu telefonları bi alsa. Alıyolar ellerine telefonu gençlere sarıyolar ya sen yaşadın bitirdin bi şeyleri bırak gençler rahat rahat yaşasın evliliğini

Olay "çok çirkinleşmişsin"den "belki özel bir anımız olacak, telefonu açamayacağız, anlayışlı ol" noktasına nasıl geldi?
Kadın ikinizi de çok güzel manipüle etmiş, "evde sıkılıyor, bize sarıyor idare et" şeklinde savunması bile yapılmış.

Kusura bakmayın ama bu kadının böyle olacağı belliydi. Size de çok söylendi burada.
Şimdi "bana cephe aldı birden" demeniz garip olmuş o yüzden.
Eşinize söyleyin direkt annesiyle konuşmak istemediğinizi. Umarım eşiniz aklı başında davranır da ömrünüz bu kadını idare etmekle geçmez.

aslında benim kv tamda anlatığınız gibi ağzı dualı, iyi bir kadındır. Ama kadında aşırı bir panik var. Telefona bakılmayınca aklına 1 milyon senaryo geliyor. Benim oturup 1 saat düşünsem asla aklıma gelmeyecek türlü türlü felaketler geliyor kadının aklına. Telefonu açmayınca kadın panik atak geçiriyor resmen. O yüzden üst üste araması. Ben armasınada kızmıyorum aslında ama görüntülü olmak zorundamı. En azından beni aramısın görüntülü istiyorum. Kaç senelik evliyim aslında geçen seneye kadarda aramız çok iyidi ama bazı olaylardan sonra ben artık mesafe koydum o yüzden de görüntülü görüşmek istemiyorum. Dediğim gibi oğlunu ve kızımı istediği kadar arasın.

Sizin konunuzu okuyunca hamileyken kaynanamın bana dediklerini hatırladım
Eşime sürekli “çok yatmasın şişer” diyordu
Beni her gördüğünde kahkaha atıyordu, kilo almışsın değişik olmuşsun,diyordu
Yine hamileyken “iyi iyi çok çirkinleşmemişsin” dedi
Ben de “niye çirkinleşeyim ben her halimle güzelim” dedim
Ona göre kızım olacağı için ve kilo aldığım için çirkin olmam gerekiyordu
Doğumdan sonra da kısa sürede eski halime döndüm, bu kez de “iyi çabuk zayıfladın korkmuştum öyle kalacaksın diye” dedi
Kendi nerdeyse 100 kilo benim kiloma laf ediyor

Ben olsam annesi aradığında sürekli isim çıkardı olmadı birsekilde konusmazdim,sizinde zaten aranız iyi değil konuşmak istemiyorum deyin gecin başka odaya ayrica bu kadar nefret etsem engellerim teldrn hiç arayamazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…