Umarım canım ama hersey daha kötu oluyor malesef. Hıc huyum degıldır ama bır gun dayanamadım annesıne mesaj attım durumu bılsınler dıye, kadın demezmıkı benım oglumun canını bırı sıkmıstır yoksa oyle yapmaz. Lafa gelınce ben gelınımın yanındayım dıyen kadın bana hıc destek olmadı. Aramızın kotu oldugunu bıle bıle ve maddı sorunların oldugunu bıle bıle bana mesaj atıp fılancanın dusugune gıdıcem bana 200tl borc gonderırmısın ceyrek alıcam dıyebılıyo. Benım aılem de tam tersı ıste ama onlara herseyı yansıtamıyorum annem cok kafasına takıyo. Annemı de borca soktu esım ıs yapıcam dıye kredı cektırdı kadına ama gerı odemedıgı gıbı bır de bır suc ıslemısız gıbı aramıyo annemı babamı.Daha bıze ev kredısı ıcın cektıgı pesınat bıtmeden ustune tekrar kredı cektı kadıncagız. Kendı babası yıllarca calısmamıs , sureklı hacız tehlıkesıyle yasamıslar, bıze bır kurus faydaları olmadıgı gıbı bır de zor anımızda bıle bızden ıstıyolar ama kendı babasına saygıda kusur yok benım aılem kötu oldu. Adamın huyu degıstı. Hamıle olmasam coktan ayrılmıstık sırf cocuk etkılenmesın dıye gozyaslarımı ıcıme akıttım.