Merhaba hanimlar;
Kayinvalidem dugunumde hic yardimci olmadi. Nisanimda birsey takmadi. Daha dogrusu takti ama esimin kredi kartindan gectigi icin yine esimle biz odedik:) o kadar da akilli!!
Gelinligimi bile kendi paramla aldim:)
Esya yaptik biz odedik kocamla.
Cocuk dogurdum kimse sizde var mi yok mu bu kadar masraf oldu demedi...
Ama bir kurus harcamamasina ragmen dugunumun en ufak ayrintisina karisti!
Gelinlik alisverisinde annem bile yokken o ben gelicem tabi ki diye tutturdu, geldi ve gelinliklere mudahale ettigi icin dolasmadan bir gelinlik almak zorunda kaldim. Yeter ki cabuk bitsin bu is yoksa kriz gecirecem dedim(icimden tabi).Ona bile karisti.
Gelinligimin altina ic camasir alcam yine yanimda, 5liraya bi camasir aldim aman olsun varsin dedim,bari onu ben vereyim demedi kasada seyretti.
Dogum hikayem zaten ayri bi olay....
Evime gelir vidi vidi vidi hic susmaz! Buzdolabimda ne bittiyse gider kocama soyler su eksik bu eksik vs.. evimde olmayan her seyi bize aldirmak ister, gerek gormedigim seyleri almak istemezsem gidene kadar beynimizi yer ve hadi gonlu olsun derim alirim..
Bilmem kime para lazim olur bize kredi cekmemiz icin mesajlar verir. Hic bu gelin de essek gibi dogu bati geziyo calisiyo bakalim gonlu olur mu demez, yanimda zank diye soyler, cunku onun oncelik verdigi kisiler madur olmasin biz gebersek de olur!!!!
Yani her yerden kulliyen zarardir.
Evimde iki dakka huzur vermez hep eltimi anlatir onu ballandirir durur eski konumda yazmistim. Onu ordan kaldir bunu burdan al onu oyle yapmaaaaaaa vssssss.....!!! Beni ezer de ezer soylenir de soylenir.. kucuk daglarin sahibi odur cunku..
Bigun doktora gitcez pesimize takildi, bana kapiyi cal da gir diyor. O kadar bilmistir bi de!
Tabi o gelmeden iki ay once yurek carpintim baslar benim. Her geldiginden sonra kocamla aylarca didisir kuseriz. Bana onu dedi beni niye susturdun, madem konusturmican beni, sen niye bisey soylemedin tantanasi..
Tvnin basina gecer asla kimsenin bi izledigi yer var mi sormaz. Kumandayi elinden birakmaz. Rastgele kumanda baska birinin yaninda olsun kalkar alir lap diye kanali degistirir, o derece ormanin kralidir.
Yani evime gelip huzur da vermez.
Ve bu kayinvalide; benim evime gelecegi zaman asla beni arayip gelmeyi dusunuyorum filan demez. Dese ben zaten buyrun bekleriz dicem mecbur ama ona bile tenezzul etmez. Oglunu arar ben su tarihte gelicem der. Bunlarin isi gucu var midir, gelin acaba memlekete falan gidecek midir hic sormaz. Cunku o kraldir, agadir, pasadir!!!
Asil konu su ki; oglunu aradiginda su tarihte bana ucak bileti al der. Ucak biletini alir evimize getiririz, huzurumuz kacar, yine biletini alir gule gule gondeririz kendisini...
Hic de aman oglum bu sefer ben vereyim demez first ladymiz..
Simdi soruyorum sizlere bu gune kadar damadin yaninda kizim mahcup olmasin diye agzini bicak acmayan, eli ayagina dolanan maddi yardimdan kacmayan oz annem biletini kendi alip geliyorsa; bir kurus icin bile elini cebine atmayan ona ragmen aylarca huzurumu kaciran kayinvalideye her seferinde ucak bileti almamiz helal midir haram midir?