Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

Bir cinnet herseyi çözer. ...deli taklidi yap kurtul yoksa gerçekten delirtecek seni bu durum
Bi kere onun yaninda kocamla kavga etmistik ozel bi mesele icin. Orda delirmistim gercekten. Kocama sevmedigim biri hakkinda .... demistim. Kosturdu mutfaktan geldi, elini beline koydu ve aaaaaaaaaaaaaaa sen de burda hepimizi ....... ettin sekerlileblebitozuuuuuuuu diye bagirdi. Sen niye karisiyosun karikoca kavgasina ya densiz!! Beni resmen azarladi. Ben agla agla geberdim. Kocamla kavgama mu yanayim kaynanadan firca yedigime mi yanayim.. ve esimin soyledigi sey; annemden ozur dile yaninda kavga ettigimiz icin............... ne diyeyim!!!!

Son cumleni kocama okudum simdi. Verdigi cevap seninle ilgili elestirileri niye okumuyorsun oldu. Ilk konumda o kadar yazmama ragmen kiskanclik yok severim eltimi dememe ragmen hanimin biri okumadan anlamadan, sorun sende kiskaniyorsun hastalik derecesinde yazmisti. Bi ton psikolojik rahatsizlik siralamisti:)) Hala onu soyluyor. Bak nereye takilmis:) kizdi simdi beyimiz:) Sorun bende yani ruh hastasiyim ben:) yaa 150 msjdan onu mu cektin dedim umrunda degil. Cici annecigine bisey denmesin sakin!!!! Kendisi de elestirilmicek cunku bisey yapmayacak!!
kocan da okuyor orayı anlamadım

Son cumleni kocama okudum simdi. Verdigi cevap seninle ilgili elestirileri niye okumuyorsun oldu. Ilk konumda o kadar yazmama ragmen kiskanclik yok severim eltimi dememe ragmen hanimin biri okumadan anlamadan, sorun sende kiskaniyorsun hastalik derecesinde yazmisti. Bi ton psikolojik rahatsizlik siralamisti:)) Hala onu soyluyor. Bak nereye takilmis:) kizdi simdi beyimiz:) Sorun bende yani ruh hastasiyim ben:) yaa 150 msjdan onu mu cektin dedim umrunda degil. Cici annecigine bisey denmesin sakin!!!! Kendisi de elestirilmicek cunku bisey yapmayacak!!
erkeklerin hepsi aynı canım merak etme

Siz de dediğini yapmayın hoş tutmayın
O Yok diyorsa yok tabii para yok de

Gereksiz almam de

Hastanede senin ne işin var otur evde de

Neden susuyorsun ki
CIci gelin olma sen de hükmet orası senin evin karıştırma

Beni değil oğlunu arıyor bence normal Kv ile muhatap olmamak daha iyi

Ama evde de hiçbir şeye karıştırma sen ne dersen o açıkça söyle gideceksen de git annene vs

Haramı helâli bilmem de yol parası vermek olabilir

Bir de naçizane öneri düğün zamanını artık unutun böyle sadece canınızı sıkıyor bu konular zira

Merhaba hanimlar;
Kayinvalidem dugunumde hic yardimci olmadi. Nisanimda birsey takmadi. Daha dogrusu takti ama esimin kredi kartindan gectigi icin yine esimle biz odedik:) o kadar da akilli!!
Gelinligimi bile kendi paramla aldim:)
Esya yaptik biz odedik kocamla.
Cocuk dogurdum kimse sizde var mi yok mu bu kadar masraf oldu demedi...
Ama bir kurus harcamamasina ragmen dugunumun en ufak ayrintisina karisti!
Gelinlik alisverisinde annem bile yokken o ben gelicem tabi ki diye tutturdu, geldi ve gelinliklere mudahale ettigi icin dolasmadan bir gelinlik almak zorunda kaldim. Yeter ki cabuk bitsin bu is yoksa kriz gecirecem dedim(icimden tabi).Ona bile karisti.
Gelinligimin altina ic camasir alcam yine yanimda, 5liraya bi camasir aldim aman olsun varsin dedim,bari onu ben vereyim demedi kasada seyretti.
Dogum hikayem zaten ayri bi olay....
Evime gelir vidi vidi vidi hic susmaz! Buzdolabimda ne bittiyse gider kocama soyler su eksik bu eksik vs.. evimde olmayan her seyi bize aldirmak ister, gerek gormedigim seyleri almak istemezsem gidene kadar beynimizi yer ve hadi gonlu olsun derim alirim..
Bilmem kime para lazim olur bize kredi cekmemiz icin mesajlar verir. Hic bu gelin de essek gibi dogu bati geziyo calisiyo bakalim gonlu olur mu demez, yanimda zank diye soyler, cunku onun oncelik verdigi kisiler madur olmasin biz gebersek de olur!!!!
Yani her yerden kulliyen zarardir.
Evimde iki dakka huzur vermez hep eltimi anlatir onu ballandirir durur eski konumda yazmistim. Onu ordan kaldir bunu burdan al onu oyle yapmaaaaaaa vssssss.....!!! Beni ezer de ezer soylenir de soylenir.. kucuk daglarin sahibi odur cunku..
Bigun doktora gitcez pesimize takildi, bana kapiyi cal da gir diyor. O kadar bilmistir bi de!
Tabi o gelmeden iki ay once yurek carpintim baslar benim. Her geldiginden sonra kocamla aylarca didisir kuseriz. Bana onu dedi beni niye susturdun, madem konusturmican beni, sen niye bisey soylemedin tantanasi..
Tvnin basina gecer asla kimsenin bi izledigi yer var mi sormaz. Kumandayi elinden birakmaz. Rastgele kumanda baska birinin yaninda olsun kalkar alir lap diye kanali degistirir, o derece ormanin kralidir.
Yani evime gelip huzur da vermez.
Ve bu kayinvalide; benim evime gelecegi zaman asla beni arayip gelmeyi dusunuyorum filan demez. Dese ben zaten buyrun bekleriz dicem mecbur ama ona bile tenezzul etmez. Oglunu arar ben su tarihte gelicem der. Bunlarin isi gucu var midir, gelin acaba memlekete falan gidecek midir hic sormaz. Cunku o kraldir, agadir, pasadir!!!
Asil konu su ki; oglunu aradiginda su tarihte bana ucak bileti al der. Ucak biletini alir evimize getiririz, huzurumuz kacar, yine biletini alir gule gule gondeririz kendisini...
Hic de aman oglum bu sefer ben vereyim demez first ladymiz..
Simdi soruyorum sizlere bu gune kadar damadin yaninda kizim mahcup olmasin diye agzini bicak acmayan, eli ayagina dolanan maddi yardimdan kacmayan oz annem biletini kendi alip geliyorsa; bir kurus icin bile elini cebine atmayan ona ragmen aylarca huzurumu kaciran kayinvalideye her seferinde ucak bileti almamiz helal midir haram midir?
dejavu benim hayatımı yaşayan birisi var ...aynı hayatı başka bedende yaşıyoruz kaynanamın ikizi olabilir bu kadın

Ay bune be hiç çekilecek yani yok. kadının her yaptığı kavga sebebi. benim kaynanam hiç böyle değildir ama Şakayla karışık laf dokundurdugunu hissetigim an eşime bakarım direk beni savunmaya başlar o yüzden hiç yüz göz olmadık. Eşinin biraz dur bizde eşek değiliz demesi lazım

Ay bune be hiç çekilecek yani yok. kadının her yaptığı kavga sebebi. benim kaynanam hiç böyle değildir ama Şakayla karışık laf dokundurdugunu hissetigim an eşime bakarım direk beni savunmaya başlar o yüzden hiç yüz göz olmadık. Eşinin biraz dur bizde eşek değiliz demesi lazım
Ay yokk bisey demez esegiz cunku:))

Eh cazgirligi var biraz. Mesela bi magazaya dukkana gireriz kasiyerle tezgahtarla kavga eder cikar yerin dibine sokar beni. Eve gelen tesisatciyla kavga etti yahu adam yapmadan birakip gitcekti. Yalvar yakar araya girdim.
eşine de cevap veremiyorsun sanırım.
benim ailem senin annen gibi davranırsa dilediğini yap, ben de annene yapacağım diyemedin mi?
görüşmem derse görüşmesin, oh canıma minnet de geç.

eşine de cevap veremiyorsun sanırım.
benim ailem senin annen gibi davranırsa dilediğini yap, ben de annene yapacağım diyemedin mi?
görüşmem derse görüşmesin, oh canıma minnet de geç.
Esimin kafasini yiyorum yeri geliyor kendime bile kiziyorum bu kadar adami da kendini de yeme kizim diyorum bazen. Ama netice degismiyor.. oyle de soyledim onlar yaparsa tamam sen de yap dedim. Bu sefer de bi espriyi bile biyerlere cekip onu bahane etti. Neymis annen sunu demismis. Soyluyo soyluyo ayni seyi soyluyo. Halbuki annem iki kelime zor eder damadin yaninda:) bi kere dogumumda bi espri yapmis onu der durur kocam.. baska bisey de bulamaz yazik. Ama lafi cektigine gore diyorum sakayi kaka edecek demekki.

Esimin kafasini yiyorum yeri geliyor kendime bile kiziyorum bu kadar adami da kendini de yeme kizim diyorum bazen. Ama netice degismiyor.. oyle de soyledim onlar yaparsa tamam sen de yap dedim. Bu sefer de bi espriyi bile biyerlere cekip onu bahane etti. Neymis annen sunu demismis. Soyluyo soyluyo ayni seyi soyluyo. Halbuki annem iki kelime zor eder damadin yaninda:) bi kere dogumumda bi espri yapmis onu der durur kocam.. baska bisey de bulamaz yazik. Ama lafi cektigine gore diyorum sakayi kaka edecek demekki.
o halde umursamamayı öğren.
eşin yokken kv bir şey dediğinde cevabını ver hakaret etmeden.
akşam şikayet ederse en çok sen ağla.
yıllar sonra iftiraya uğramak da varmış diye.
kv nin taktiğini ona uygula.
eşin ne derse he de geç ama kendi bildiğini oku.
eşin tartışmak isterse, işim var canım de, başka odaya geç kendine iş icat et.
kv ye de aynısını yap.o gelince sen yok ol yanından. başka odaya geç, gezmeye git, arkadaşlarına git veya arkadaşlarını çağır.
maksat rahat etmesin. fırsat bulmasın.
eşine şikayet ederse de sonuna kadar inkar et.
elbet sen kazanacaksın :)

Back
X