Kayinvalidem beni delirtecek!

Ayyy o sakinligi ve tebessumu koruyabilsem keske konusurken. Patlamaya musait bi yapim var ve sirf patlamamak icin susuyorum.

Benim kv dede hep olmayan komsunun gelinini anlatir bana,över över över...
Ha bide kendini..
Ben soyle iyiyim yardimseverim butun komsularim beni cok sever arar gelir,ben hic birini yapmiyorumya heralde ondan:)

Ayyy o sakinligi ve tebessumu koruyabilsem keske konusurken. Patlamaya musait bi yapim var ve sirf patlamamak icin susuyorum.
tatlım cideen onun istediğide bu emin ol sen ona bu fırsatı maşallah altın tepside sunuyosun :) cideen dikkatini farklı şeylere wermelisin mesela temizlik yapa el işi yada ne bilir çocuk warsa onların ödevi .)))

Yuzune karsi ovdugunu pek gormedim ama onu bilirkisi edasinda dinler etrafinda doner.
Orta yollu insanlar goze gozukmez kirmak istemez susar buda malesef degersizlestiriyor insani ama net fikir sahibi kisiler goze girerler,evet yada hayir diyebilmeliyiz arasi olmayacak bence

Eltiniz belki sizin kadar becerikli, hamarat ya da 4 4lük bir ev kadını olmayabilir.
Ama bu durum, övülmesine engel değil.
Bir makarna yaptığınızda en güzel ifadeniz ve samimiyetinizle bunu sunuyorsanız, sizden iyisi olmaz.
Belki de insan ilişkileri, iletişimi çok kuvvetlidir, olamaz mı?
Birinin sürekli size övülmesi hoş bir durum değil, kabul ediyorum ama becerikli olmadığı için de yerilmeyi haketmediği kesin...

Benimki de sürekli görümcemi över. Üniverstede tanıştığı erkek arkadaşıyla okulunu yarım bırakıp evlenmiş görümcem. Kaynanamın ettiği laf benim kızımın üniverstede hiç erkek arkadaşı olmadı. Ya kocasını nerden buldu ozaman diyemiyosun işte. Ne gıcıklar cidden

Eltim fazla becerisi olmayan, ev isleri, yemek vs vs beceremeyen bir kadindir. Ahim sahim tahsili de yok. Cok da guzel degildir. Hatta lafini esirgemeyen lafsokmayi da iyi beceren bir yapiya sahip.

Bunları demişsin ama bence bir kadının becerisi yemek ev işi vs bilmesi ile ölçülmez, lafını esirgememekte gayet güzel bir özelliktir bu bir

İkincisi onlar uzun süre küs kalmış ya şimdi ondan tatlısı olmaz o anlatırken pat diye kalk git mesela mutfağa, birsey demeden, ya da bambaşka birsey anlatmaya başla olmadı az görüş

canım benim seni ayşe den vurmaya çalışıyor bak şimdi;
sende onu bir başkasının mükemmel kaynanası ile vur hatta ailede sevmediği bir kv olursa daha iyi olur,
teyze yenge vs. elbet vardır.
ayy yengem şöyle güzel yemek yapar böyle güzeldir, hayranım ay mükemmel kadın vs gibi aşırı iltifat şişir de şişir ve onun kadınlığından vur mesela, ay anne senden büyük ama senden genç ve diri duruyor genç kız gibi vs..
bunu bir anda değilde mesela bir ay içinde yap sürekli tekrarla bir yerde patlayacak
ay anne sen kıskanıyor musun koskoca yaşını başını almış kadın yakıştıramadım ayıp ayıp ... la bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…