- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
O taktik isde:)sana gelince onu askla anlatir,ona gidincede seni,istiyoki sende onun gibi ol,direkt soyliyemiyo aysenin ustunden yuruyo bence:)))Zannetmiyorum.. cunku gozlerinde o aşki(!) goreniyorum bana karsi. :)
Yuzune karsi ovdugunu pek gormedim ama onu bilirkisi edasinda dinler etrafinda doner.Peki hep beraberkende eltinize karsi boyle övgüler yagdirirmi yani yuzune karsida takdir edermi?aslinda bence tek amaci sizi sinir etmek gibi geliyor sizde baskasinin kv sini övün bakalim
Ayyy o sakinligi ve tebessumu koruyabilsem keske konusurken. Patlamaya musait bi yapim var ve sirf patlamamak icin susuyorum.bence rahat olmalısın ve kendini onun göstermek istediği gibi ki (degilsen ki değilsin bence)gösterme. yaşın kaç yada kişiliğin nasıl onu bilemem ama sende ona karşı (ki sadece kw değil herkese karşı) kendinle barışık hayata pozitif bakan yaptıklarının arkasında durduğunu göstermelisin. bak mesela sen tawuğun kanadını sewersin ayşe butu sewermiş ya sende orda anne peki sen neresini sewersin de . we bazen sinir olduğun konularda empati kurmasını sağla sinirini bozmadan gayet nezih bi şekilde tebessüm et. ewet annecim de geç. sinirlerin baya yıpranmış tatlım. eşinden yardım bekleme bence sen sana yetersin ben salatayı turpsuz sewiyorum de içindeki yağ tadını kaçırıyor de sen bulursun bişiler ama sakin ol we emin ol sennin meziyetlerinin farkına warıcaktır
Hayali bi kayinvalide bulmam lazim :)Benim kv dede hep olmayan komsunun gelinini anlatir bana,över över över...
Ha bide kendini..
Ben soyle iyiyim yardimseverim butun komsularim beni cok sever arar gelir,ben hic birini yapmiyorumya heralde ondan:)
Severim aslinda ama surekli onu dinlemek dinlerken atesimin cikmasina sebep oluyor artik. 2.5 yildir bu boyle :)Sizde eltiyi az assagilamadiniz yani surda :)
tatlım cideen onun istediğide bu emin ol sen ona bu fırsatı maşallah altın tepside sunuyosun :) cideen dikkatini farklı şeylere wermelisin mesela temizlik yapa el işi yada ne bilir çocuk warsa onların ödevi .)))Ayyy o sakinligi ve tebessumu koruyabilsem keske konusurken. Patlamaya musait bi yapim var ve sirf patlamamak icin susuyorum.
Orta yollu insanlar goze gozukmez kirmak istemez susar buda malesef degersizlestiriyor insani ama net fikir sahibi kisiler goze girerler,evet yada hayir diyebilmeliyiz arasi olmayacak benceYuzune karsi ovdugunu pek gormedim ama onu bilirkisi edasinda dinler etrafinda doner.
Hayali bi kayinvalide bulmam lazim :)
Gercekten oyle. Esimle kendi aramizda bile bi problem yokken olmadik yerden zirt diye cikar tadimizi kacirirNe kadar tuhaf ya,durduk yere sikintiya sokuyorlar bizi,sonra kendimize dert edip ne yapabilirim,ne soylesem diye kendi kendimizi yiyoruz,bu kvler neden boyle
Ustunluk taslamiyorum aksine sevdigimi soyledim. Sadece farklari yazdim. Her insan ayni degildir..Kıskançlık kokuyor,canım kimse ,kimseden üstün değildir
Ustunluk taslamiyorum aksine sevdigimi
sende arkadaşların dediği gibi, hayali kV bul böyle şöyle diye belki ozaman susar senin yanında değil ama yanlız ken eltinede seni övüyordur Gelinleri tava getiriyor dur canım ,yaptığı cahiĺlik tabiki
Kiskanmiyorum aksine severim kendisini.
canım benim seni ayşe den vurmaya çalışıyor bak şimdi;Hanimlar;
Ilk defa yaziyorum ve taze fikirlere ihtiyacim var belki de icimi dokmek istedim, bilmiyorum..
Kayinvalidemle ilgili sirayla bir cok konu acacagim belli araliklarla cunku saymakla bitmez..
Bir eltim var az da olsa severim. Sorun eltim degil ama surekli eltimle ilgili birseyler dinlemekten cok sikildim hatta cildirmak uzereyim.
Eltim fazla becerisi olmayan, ev isleri, yemek vs vs beceremeyen bir kadindir. Ahim sahim tahsili de yok. Cok da guzel degildir. Hatta lafini esirgemeyen laf sokmayi da iyi beceren bir yapiya sahip. Kayinvalidemle de epey bi sure küs kalmislar.Yani bence ovulecek bir tarafi yok. Bende de bu ozelliklerin tam tersi olmasina ragmen bi turlu bunlar gorulmez. Zaten beni ovsun istemem yuzume ovulmek hosuma gitmez. Sadece sussun artik!!!
Gelgelelim kayinvalideme!!! Kayinvalidem gun boyu eltimden konusur onu over surekli benim yanimda. Onu bana anlatir ayse soyle ayse boyle falan filan.. ya bakiyorum bi becerisi yok evine kac kere gittik iki tabak yemek koymadi kimsenin onune dolap tam takir kuru bakir.. ama over de over..
Neymis ayse salataya turp koyarmis ayyy bunu ballandirir. Onun nesi varsa ben de ondan almaliyim. Nesi yoksa ben de onu almamaliyim ve engel olmaya bile calisir! Her seyini konusur ve gunde ortalama 20-30 kere en az...
Ornegin ben tavugun neresini seversem ayse obur tarafini sever ben fistik seversem ayse findik sever vs vs bunlari bile konusur. Herseyin kriteri aysedir. Aysenin agdacisi aysenin suyu aysenin buyu aysenin virti zirti..Hersey onun bildigi gibi olmalidir. Vir vir vir. Hic susmazzzz. Ve bunlari esimin yaninda da konustugu olur.. Benim yanima geldiginde ona hediye alir gider. Hatta internetten bana baktirdigi bile oldu.
Hani ergen kizlar surekli hoslandigi cocuktan bahseder ya, iste o heyecan ve yuz ifadesiyle bahseder.
Ve ben artik cok sikildim. Esime soyluyorum artik frenle anneni terslik cikcak diyorum o da bisey yapamiyo cunku kimseyi dinlemez, dikbaslidir kv. Hatta esim anne biraz dikkat et dediginde ne o kiskaniyor mu ayseyi demis.. boyle de isin icinden cikma konusunda uzmandir..
Her agzini actiginda 'icimden deliriyorum' ne yapip biraz frenleyebilirim bu ayse aşkini?
Eltimi de kayinvalidemi de incitmeden ve karsi ataga gecirtmeden ne soyleyebilirim? Cunku boyle yapamazsam kirici olmaya basliycam artik.. tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?