Kayinvalidem beni delirtecek!

Iyligin guzelligin hamaratligin hatta dolabinin bile kriteri once senden geciyor ammada giydirmissin Ayse'ye.
Yazik Ayse bilse boyle dusundugunu yuzune bakmaz.
Kaynanana gelince o konuyu acinca hemen kalk mutfaga falan git konuyu degistir.

Ayşe ,ye başlamadan anne ayşe ,yi bilirim sen çok seversin yıllardır Ayşeyi bana öve öve bitiremedin gitti nedir benden istediğin bende severim ayşeyi sabahtan akşama kadar anlatsan ayşeyi kıskanmam lakin sende bu ayşe takıntın bana gına getirdi bıktım yettti artık ayşede ayşe git kendine anlat banane ayşeden onu sevsen ne olur beni sevmesende olur artık yarış atı gibi kıyaslanmayı ayşeyle istemiyorum ben buyum ayşede öyle herkes aynı olmak zorunda değil .de kv bitir kolay gelsin canım bazen açıkca söylemek gerekiyor bu duygusuz insanlara ki biraz kendine gelsin .....

Ay ona bisey soylenmez tatlimmmmm :) Hemen uste cikabilir:) 1 soylesen 10 duyarsin cok zor bi tip yani :)

mesela kvnizin bildiği bir kadın var ismi zehra oda şeydanın kayınvalidesi (ya da bilmediği uyduruktan bir kayınvalide yaratın annenizin komşusu)... kayınvalideniz ayşe şöyle dedikçe konu kapanmaya yakın ay zehra hanım ne iyi bir kayınvalide gelinine şunu yapar yemekler yapar getirir şeyda ne yapsa yer sesini çıkarmaz hep onu el üstünde tutar ılımlı yaklaşır bir sorun olsa çözüm arar olayı kötüleştirmez aman maşallahh maşallah... sonunda da aman anne yanlış anlama sende çok iyisin adaletlisin hepimizi seversinnn ...ama şeyda ne şanslı demi devir kötü niyeti kötü olan ne insanlar var...

arkadaşlar hakikatli olalım kim rahatsız olmaz ki eltisinin bu kadar çok övülmesinden hepimiz aynı duyguları yaşabiliriz unutmayalım karşımızda ki kişi durduk yere bişi arama çabasında deil sadece durumdan rahatsız çözüm arıo...

Bence siz övün k.validenizleyken eltinizi. Bi gözlemleyin bakalım. Her lafınızda ayşe ye övgüler gönderin. Bakalım nasıl ilerleyecek?

sevgili ayşe çalışıyor mu ?

eğer çalışıyorsa bu devirde kayınvalideler evde oturanlara değil çalışlara daha çok saygı duyup övüyor devamlı bende yemek yapmam temizlik desen normal düzeyde ama kv girdiği her ortamda beni över yaptığım hiç bişi de yok ama çok seviyor. aklıma bu geldi sadece

Tam tersine ben calisiyorum o calismiyor :) ama ayse de ayse :) aysenin sercesi bulbul :)

Tam tersine ben calisiyorum o calismiyor :) ama ayse de ayse :) aysenin sercesi bulbul :)

o zaman sizin kayınvalide onu aşırı yetersiz görüyor ve konuşup onu kendince yüceltmeye çalışıyor.

bi yerde okumştum ters psikoloji mi ne diyordu emin değilim ama insan kusur gördüğü şeyleri çok dillendirip sanki muhteşemmiş gibi anlatıyormuş karşısındakine.. bilemedim değişik bi tarzı var kvnin

Olabilir.. evliligi bile berbat durumda ama kadinligi bile ovulur. Konuyu yazsam dedikoduya girer ki eltimin dedikodusunu yapmak istemem. Yahu bilmesek bazi seyleri inanacak insan konu o yani.. soykedigin gibi olabilir yani. Ama yine de insan bayginlik gecirecek gibi oluyor :)

eltiniz hiçbir iş beceremiyor ama kayınvalidesine güleryüzlü mü davranıyor acaba.?

mesela ben,gelinim 10 çeşit yemek çıkarsa ama suratı asık olarak,bunları ikram etse,hiç hoşlanmam.ama bi kahve veya çayı güleryüzle sunuyorsa,onu baştacı ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…