- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Güldürdün tatlımEltini iyi gömmüşsün yalnız gözümden kaçmadı. Seviyor belki kadın. Takma sende he de geç.
Güldürdün tatlım
Biz oyle anladikBazilarinizin yorumlari da bana o kadar giydirmis ki acaba kiskaniyor muyum dedirtti yaniiiii
Ay ona bisey soylenmez tatlimmmmm :) Hemen uste cikabilir:) 1 soylesen 10 duyarsin cok zor bi tip yani :)Ayşe ,ye başlamadan anne ayşe ,yi bilirim sen çok seversin yıllardır Ayşeyi bana öve öve bitiremedin gitti nedir benden istediğin bende severim ayşeyi sabahtan akşama kadar anlatsan ayşeyi kıskanmam lakin sende bu ayşe takıntın bana gına getirdi bıktım yettti artık ayşede ayşe git kendine anlat banane ayşeden onu sevsen ne olur beni sevmesende olur ...de kb bitir kolay gelsin canım bazen açıkca söylemek gerekiyor bu duygusuz insanlara ki biraz kendine gelsin .....
Ornek versene tatlim:) nasil konu aciyim:)o ayşe dedkçe sizde başka birinin kvsini övseniz ?
Tam tersine ben calisiyorum o calismiyor :) ama ayse de ayse :) aysenin sercesi bulbul :)sevgili ayşe çalışıyor mu ?
eğer çalışıyorsa bu devirde kayınvalideler evde oturanlara değil çalışlara daha çok saygı duyup övüyor devamlı bende yemek yapmam temizlik desen normal düzeyde ama kv girdiği her ortamda beni överyaptığım hiç bişi de yok ama çok seviyor. aklıma bu geldi sadece
Tam tersine ben calisiyorum o calismiyor :) ama ayse de ayse :) aysenin sercesi bulbul :)
Olabilir.. evliligi bile berbat durumda ama kadinligi bile ovulur. Konuyu yazsam dedikoduya girer ki eltimin dedikodusunu yapmak istemem. Yahu bilmesek bazi seyleri inanacak insan konu o yani.. soykedigin gibi olabilir yani. Ama yine de insan bayginlik gecirecek gibi oluyor :)o zaman sizin kayınvalide onu aşırı yetersiz görüyor ve konuşup onu kendince yüceltmeye çalışıyor.
bi yerde okumştum ters psikoloji mi ne diyordu emin değilim ama insan kusur gördüğü şeyleri çok dillendirip sanki muhteşemmiş gibi anlatıyormuş karşısındakine.. bilemedim değişik bi tarzı var kvnin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?