Kayinvalidem beni delirtecek!

Soyledigim gibi sivri dillidir aslinda. Surekli kikir kikir ortada gezen biri varsa o da sekerlileblebitozudur :) Olayi cozemedim gitti :)

evet gerçekten öyle.benim kaynanam kızını över bana habir.ne alsam aynısı onda da var der.çünkü kızı yetersiz bir birey.ancak övgüleriyle kapatmaya çalışıyor bunu.umursama aa ne güzel çok şanslısın öyle bir gelinin olduğu için de

Günde ortalama 20-30 kez Ayşe'den bahsetmek mi? Ne kadar görüşüyorsunuz kayınvalideyle? İş güç yok mu?

Günde ortalama 20-30 kez Ayşe'den bahsetmek mi? Ne kadar görüşüyorsunuz kayınvalideyle? İş güç yok mu?
Senede 2-3 gere her biri 10-15 gun. Yabi sadece yillik izinlerde. Ama her tatilimde ayni sey oldugu icin ne tatilden bisey anliyorum ne gezmeden. Zehir oluyo geliyorum. Yani kirk yilda geliyolar az ahzimi tutayim dese.. yokkk....

Kayınvalidenizle görüşmeyin,bi ara bizimkide böleydi,biz eltimle çok iyi anlaşırı ben derdimki kız kv seni çok seviyor senin için şöyle böyle diyor derdim,oda bana aynısını senin için söylüyor demesinmi şimdi kv bişey söylesin eltim whatsapdan yazargeçinip gidiyoruz,şu ara Kuran kursuna gidiyor kesdi böle konuşmaları,İmana geldi çok şükür

Cok sukur :) darisi basima

Bence biraz sabırlı olmalısın cok acelecisin sanki biraz bekle zamana birak derim.Ayrıca yilda bir kac kez gorusuyosun bir de biraz simariksin heralde tatlim :))

damarına basıyor bence bilerek yapıyor iyi niyet hiç düşünmüyorum ben bu durularda.iyi niyetli olan dilini bir tarafına sokar kimseyi bir birine düşürmez

Siz Ayşe'den hazzetmediğinizi , hatta beğenmediğinizi ve yer yer küçümsediğinizi bizim farkettiğimiz gibi,kayınvalidenizde farketmiş olacak ki,sizi oradan vuruyor.
Boşvermeyi,umursamamayı öğrendiğiniz,bunu kayınvalidenize hissettirdiğiniz an sorun kalmayacaktır bence.

Bence biraz sabırlı olmalısın cok acelecisin sanki biraz bekle zamana birak derim.Ayrıca yilda bir kac kez gorusuyosun bir de biraz simariksin heralde tatlim :))
Olabilir tatlim ozelestiride bulunmama yardimci olur bu mesaj:) tesekkur ederim kocacim:) Dabbe misin nesinnnnn Cik burdannnnnn

sizde bir arkadaşınızın kayın validesinden bahsedip övün. Ayşe teyze şöyle iyi, böyle iyi yapardı böyle güzel söylerdi gibi Aynı yerde mi yaşıyorsunuz?

Benım kayınvalıdem gıbıymıs buda bızımkıde kızını bır över yeryüzünde ondan başka hamarat temız becerıklı kocasına asık hıcbır Zaman çalışmamış görümcem ama o kadar malı mülkü o yapmış kocasının getırdıklerıyle kayınvalıdem Nasıl abartarak anlatır onun esı benzerı daha doğrusu ondan başka hatun yok öyle ballandırır bırgun yıne gelmıs bana anlatıyor kalktım mutfağa gıttım ıcerıden boğulma sesı gelmiyor Nasıl hararet yaptıysa kadıncağız kendı tükürüyle boguluyordu kostum su getırdım suyu ıctı devam edecekdı az sussa senın motor çok ateslenmıs soğusun barıııı dedımkadın tıkandı kaldı o gündür bahsetmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…