Kayınvalidem beni sinir ediyor

ilgin ve paylaşımın için teşekkürler...
haklısın benimki de hareketli. kayınvalidem ev işi olarak sadece ütü yapar çamaşır asar, aynen senin dediğin gibi söyledim ancak "kadın ütü yapmayı çok seviyor"
benim ki bizi zengin sanıyor "aman yenisini alırlar" havasında, belki de moralimi bozan bu. Allah a şükür durumum çok çok kötü değil ancak, yeni aldığım bir şeyin ertesi gün bozulmasını istemem. Son bir ayda yaklaşık 10 emzik aldım, kaybolduğu için değil, eridikleri için, komedi gibi yaaa:)

benim merak ettiğim emziklerin plastik kısmını nasıl yakmış?

Sağolsun,
Bilirsin emzikler ilk alındığı zaman ya da yere düştüğü zaman en az 15 dk. kaynatılır. ocakta unutulunca da yanar. geçen ay üzerinde durmamıştım ama bu ay saydım bu ay ki 9. emziğimiz....

sağolasın,
kimsenin hakkı ben de kalsın istemem. bakıcı gibi her ay parasını veririm. onun derdinin bu olduğunu sanmıyorum. Ama az olduğunu düşünüyor olabilir.

Bedava bulmadım, parası neyse veriyorum. derdim para değil kimseye güvenemediğim için ona baktırıyorum.

sağolsun yapar benimki...

teşekkürler paylaşımın için kolay kolay kırılana dökülene takılacak insan değilimdir, ben de kırarım, ancak ne kırılan da ne dökülen de gözüm var, diyemeyecek durumdayım.

Sağolasın paylaşımın için...
Vakti zamanında almışım işte, artık alır mıyım :)

haklısın sanırım

Teşekkürler, sağolasın paylaşımın için

Konu ile çok alakasız olucak arkadaşlar ama merak ettim :26: Neden plastik kaşık v.b şeyler çocuklar için daha çok tercih ediliyor ? Plastikler daha fazla mikrop üretmiyor mu ? Metal olanlar zarar verir diye mi ?

benimkilerin sadece sapları plastik idi. ben de tercih etmiyorum.hatta silikon olanları dahil kullanmadım.

yaşlı insanlar yapsada ev işi ii yapamılar. sonuçta alıştıkları tarz temizli ve iş de değişti. ama bence çocuğunuza baktığı için minnettar kalmalısınız. diğer türlüsü nankörlk bence

haklısın...
tersinden düşünsek, insanlar yanlış bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…