Kayınvalidem bize taşınıyor

oylen okumustum konunu ama suan sok oldum kadin plani kurmus cocuk 9ayda doguyo 2ayi atlatmis kalmis 7ayi bide bebegin en zor zamani ilk 6 ayi onuda sizin yaninizda gecirme karari almis bebegi biraz buyuyuncede kendi evine gider artik herhalde
yada sen iyi baktin gelin bize biraz daha bak demesin

Ben mantığıma sığdıramadım plan ne hala anlayamadım bana mı güvendin yaparken diyesi geliyo insanın...

baska kardesleri var mi esinin , yoksa tek cocuk mu :26:

ay düs düs bayil , bencede hic tesadüf degil, bile isteye hamile kaldi gaygana, insan bukadar mi belli eder kiskancligini

Forumda "kaynanam beni kıskanıyor" diye serzenişte bulunan gelinler bu konuyu okuyup şükretsinler

Bir kaç saat önce konu sahibi çıkmadan ben de konuyu okuyordum, dışarı çıktım bir süreliğine geldim sonuna bakayım dedim. Kırk yıl düşünsem böyle sonuçlanacağı aklıma gelmez, 20 sayfa olduğunu görünce herhalde kaynana eşyalarıyla geldi, yerleşti falan sanmışım.

Dünyanın binbir türlü hali var derler ya tam öyle oldu keşke evime gelseydin dedirtti kadın...

Neredeyse 50yaşındaki kadının tesadüfen hamile kalması yok inanılır gibi değil...

benimki yaşı gereği menepozda olduğundan doğuramaz da, bir an hayal ettim olsa hoşuma giderdi beee!
ben de her emzirişinde gözümü dikip "sütün var mı?" derdim
"ohhooooo benim sütüm oluk oluktu, emzirmekle kalmayıp stokladım seninki az, gel bir sağ bak biberonu doldurmaz" derdim
"yaaaa ver de ayağımda sallayayım uyusun hemen!" derdim, ayağa alışmasını istemezse de ısrar ederdim, gerekirse "aaa anne kocamı da böyle büyütmüşsün olmaz bir şey!" derdim
"bu çocuk çok zayıf, sırf kendini beslemişsin!" dedim
ooffff daha neler neler derdiiiimm derdiiimmmm intikamım acı olurdu!
ama şaka bir yana hamileyim dese, sevinirdim gerçekten , kızım 1 yaşına yaklaştı, arkadaş olurlar diye.

kardes gelıyor deyınce bende esının kardeslerınden bırı yanına yerlesıcek sandım ama olay degısmıs

Anne bizi yalnız bırakın çıkın nolur evimizden dedi kovmaktan beter etti kadınla adamı hak etmedi de değiller ya neyse ...

Eşim kibar bir dille (!) evden ayrılmalarını rica etti, gelmezler herhalde uzunca bir süre...
En azından biz bu şoku atlatana kadar...

buda sana fırsat canım

Hay benim şom ağzım... Şok olduk resmen ya böyle bi isteği nasıl dile getirirsin sen bana bir gün bakmadın doğumum arkası...
Şimdi nasıl utanmadan gel bana bak diyosun...

dogursun dedın sahıden hemde bır kac saat once baska sey dıleseydın cıkıcakmıs

adamda sokda ne yapsın

Toplanıp gelmiş bi de nasıl umut bağladıysa...

Çok bi şey getirmemiş alışverişe çıkar yeni hamile elbiseleri alırız diye :84::90:

ınanılır gıbı degıl yaaa

konu degıstı arkadasım kayınvalıde hamıle cıktı

foruma gırerken bı yandan bu konuyu merak edıyordum ama sız sabah yazarım dedıgınız ıcın haber alıcagımdan pek umutlu degıldım acıkcası ama keske daha erken gelseydım baya bı aksıyon varmıs

ne demelıyım bılmıyorum dogurucakmı acaba sahıden

bırde esın ne dusunuyor ay nasıl bır duygu acaba gelısmelerı yazarsan sevınırım aksıyonlu konularda bıraz meraklıyımda

Bu arada benim de annem 40ından sonra 2 çocuk doğurdu, Allaha şükür zeka geriliğimiz yok ya da şu ana dek farkeden çıkmadı

Hamileliği de zor geçmedi, yalnızca bünyesi zayıf olduğundan bazı besin gruplarının ekstra takviyesine ihtiyaç duymuştu bildiğim kadarıyla.

Eltim doğuralı oldu bi ay ben desen bi hafta sen de neyin nesisin be kadın diyo insan...

vay be
bizim kaynana da kıskançlığından eltimin kızını emzirmiş
hem de bir kaç kere
allahtan menapozlu da
ayyyy bir kayın daha istemem tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…